Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Μιας και ανεφερες μπουρδιτσα, επιχειρησα να δω το Tropic Thunder. Στα πρωτα 20λεπτο το ειχα κλεισει. Δεν μπηκα στον κοπο να δω αλλο. Πολυ αμερικανοχαζοκωμωδιοπαπαριτσα μου φανηκε.

Είδα το θριλεράκι του Sam Raimi “drag me to hell”
Αρκετά διασκεδαστική, με b movie λογική.
Κατά τα άλλα μην περιμένετε και Evil Dead αλλά πολύ καλύτερο από αμερικανομούφες

χα το δα και γω αυτο. στην αρχη δεν καταλαβα τι παιζει και νομιζα οτι προκειται απλα για γελοια ταινια. μετα που μπηκα στο κλιμα μπορω να πω οτι την βρηκα και γω “αρκετα διασκεδαστικη”.

Μια από τα ίδια. Νόμιζα ότι ήταν σοβαρό θρίλερ και είχα ξενερώσει μέχρι που κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και διασκέδασα απίστευτα.

Λοιπον για πειτε οσοι εχετε δει την συνεκδοχη της νεας υορκης…αριστουργημα η πατατα?εγω ακομα δεν ξερω παντως η συναισθηματικη φορτιση στο τελος ηταν φοβερη

Την είδα τον περασμένο Απρίλη και θέλω να την ξαναδώ για να συμπεράνω αν όντως ήταν τόσο τέλεια όσο νομίζω.

In other news, REC 2 σήμερα και…

[SIZE=“7”]EVIL WINS, ΡΕ!!! \m/[/SIZE]

Μια και μου το θύμισες θα δω το Evil Dead:wink: :slight_smile: :!:

Τον Πιανίστα του Πολάνσκι

Καλουτσικό, κρατάει το ενδιαφέρον κυρίως με τα ιστορικά γεγονότα (κάψιμο βιβλιοθήκης της Αλεξανδρειας απο τους Χριστιανούς, συγκρούσεις Χριστινών, παγανιστών και Εβραίων) και την πολύ καλή ερμηνεία της Weisz. Δραματουργικά πάντως δεν τα καταφέρνει πάντα και σεναριακά είναι λίγο μπάχαλο αφου προσπαθεί να πει πολλά σε λίγη ώρα μέσα.

και

Αδιάφορο θα έλεγα αν και έχει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υπόθεση. Σχεδόν ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει μετατραπει σε βαμπιρ μετά απο μια επιδημία, οι ελάχιστοι άνθρωποι που έχουν απομείνει είναι κυνηγημένοι και κρύβονται για να γλυτώσουν. Το πρόβλημα είναι πως το αίμα (δλδ η μοναδική τροφή των βαμπιρ) τελειώνει. Ενδιαφέρουσα η προσαρμογη μιας μελοντικής κοινωνίας σε κοινωνία βαμπιρ αλλα απο εκει και πέρα πολλά σεναριάκα ευρήματα δεν είναι και τόσο εύστοχα (και το λέω ευγενικά). Ωραίο καστ ηθοποιών.

Και εγώ πολύ μπερδεμένος ένιωσα στο τέλος της ταινίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν τρελάθηκα κιόλας… Το σενάριο ήταν τόσο χαωτικό που ο Κάουφμαν μάλλον ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να κάνει πράξη όσα είχε στο μυαλό του. Από την άλλη δεν είναι έμπειρος ως σκηνοθέτης και αυτό ίσως να κόστισε τελικά…

εσύ άσε τα σάπια κι έλα για μπασκετάκι νεξτ γουήκ :stuck_out_tongue:

είδα χτες double indemnity και είπα να συνεχίσω σήμερα με άλλη ταινία του wilder, αλλά δε με βλέπω.

παντως εκει που παω να καταληξω και να πω υπερβολικη σε νοηματα , δηθενια του καουφμαν δεν μπορω να απορριψω το νοημα και τα συμπερασματα περι ζωης στα οποια καταληγει(?)…μαλλον ειμαι στη μεση…η και οχι:!:

:lol::lol: οκ θα προσπαθήσω αν και έχω να παίξω από το καλοκαίρι που παίξαμε μαζί…

τέλος του off topic :stuck_out_tongue:

Οι περιγραφές που κάνανε τα παιδιά με ψήσανε και μένα για το double indemnity. Μπαίνει στην ουρά και αυτό…

για την Υπατία δεν είναι αυτή η ταινία; θα την κατεβάσω μάλλον. Αλλά θέλω πρώτα να δω τη λευκή κορδέλα. Για πείτε καμιά άποψη για αυτή :slight_smile:

Ναι για το πρώτο. Σχόλιο για την λευκη κορδέλα δεν έχει αφού ακόμα δεν έχω δει την ταινία :stuck_out_tongue:

H Λευκή Κορδέλα είναι σκέτη συμβολική ποίηση…

είδα

Κλασσικός καυστικός, σατυρικός, ανατρεπτικός και πολλές φορές υπερβολικός Μoore…Ντάξει δεν με αγγίζει και πάρα πολύ η Αμερικάνική πραγματικότητα αλλά σίγουρα το θέμα αφορά και Ευρωπαικές οικονομίες…Πέθανα στα γέλια με έναν λόγο του Bush ( θα καταλάβετε όταν το δείτε)…Γενικά το ευχαριστήθηκα αρκετά…!

Τώρα που έχει φύγει από το προσκήνιο ο Μπους τι θα κανεις ο άμοιρος ο Μουρ άραγε. Που θα βρει καινουργιο υλικό; :lol: :lol:

Εντάξει κάτι βρήκε…Γενικά στηρίζει Ομπάμα σαν Μεσσία μέσα απο το documentary…και Bush ντάξει η γελιοποίηση δεν έχει όριο…

Μέσα στην βαρεμάρα μου είδα το Salo του Παζολίνι…μεγάλο σοκ:):!:

macbeth / polanski.