Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ναι γενικά το Hulk δεν τους βγηκε με τίποτα. Ακόμα και το daredevil προσωπικά το ψιλοευχαριστηθηκα αν και ήταν χαζομαρα, αλλα από το Hulk περιμένεις κάτι ξεχωριστο και σε καμία απο τις 2 ταινίες δεν ήρθε αυτό.Κριμα

ον τοπικ

Εχω δει τις τελευταίες μερες τα

Porco Rosso
My Neighbour Totoro
Kiki’s Delivery Service
Laputa - Castle in the Sky

Τελικά μόνο το τελευταίο είχα ξαναδει αν και είχα την εντύπωση πως ειχα δει και τα άλλα. Ταινιάρες όλα φυσικά, μόλις δω και το ponyo θα επανελθω στο τοπικ για myhazaki.

Από τον Έντουαρτ Νόρτον περιμένω πάντα το καλύτερο, κιέτσι θα δω την ταινία:):!:

πολυ γέλιο!!!:lol::lol: το πάνω το ξαναβλέπω άνετα…το κάτω…νταξ…έπος…απο τα πιο καμμένα έβερ!!!

επισης…δεν ηξερα που να το βάλω(γιατι μονο σκηνες ειδα) οποτε νταμπλ ποστ…:slight_smile:
πετυχα τυχαια το τρεηλερ και δεν πιστευα οτι υπηρχε για κανένα λόγο!!!
και όμως το έψαξα και είναι αλήθεια!!!

πλάκα κάνουν!!!η ιστορια ειναι οτι εχει δόντια στο τέτοιο της ξερω γω και τρωει κοσμο!!χαχααχχααχχααχχα#-o#-o δεν υπαρχει

Λολ, αυτό το από πάνω το 'χω στα υπόψιν εδώ και καιρό, αλλά δεν έτυχε να το δω ακόμα.

Eπος το παραπανω,πολυ γελιο

οντοπικ,καψιμο και χτες

Bαρετο,το ειδαμε σε 2 δοσεις,δραμα,κωμωδια,υπαρξιακες πιπες,φιλοσοφια,κουρασελ απο Νορτον,παπαριτσα…

και κει που τα βιβλια και τα κομικ γαμανε,η ταινια ειναι ενα σοβαροφανες βαν χελσινγκ,κοινως βαρετο,κλισε σε σημειο αηδιας,με τρελες κοιλιες και αστειο τελος…μοναχα για οπαδους Νορβηγικου μπλακ μεταλ,μιας και οι μισες εικονες,ειναι σαν τα εξωφυλλα του Μπουρζουμ κτλ

ποσο δικιο εχεις…
κριμα…
ενας αχταρμας η ταινια…

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Το Star έχει τώρα το Proof…πολύ καλή ταινία:):!:

μολις ειδα
και ετοιμαζομαι για

εγω ειδα και γέλασα

και παω για

πολυ καψιμο σήμερα…αμαν με το legalize…μας τραβηξε τον πληθυσμο…[-X

το teeth το εχω καιρο, πρεπει να εχει πολυ γελιο… με την πρωτη ευκαιρια κ την καταλληλη παρεα θα το δω…

Stay και The Bird with the Crystal Plumage

μετριούτσικα και πολύ προβλέψιμα και τα δύο

(Όχι στην tv αλλά) είδα το kick-ass μιας και βγήκε σε R5.

στο νετ εχει αφιερωμα στα εξαρχεια κ σιδηροπουλο,ασιμο… στη μηχανη του χρονου…

wall - e

πολυ ωραια ταινια

για αλλη μια φορα…μεγαλο επος

πανεμορφη.!

Υπαρχει πουθενά κανενα καλό τορεντ για παλιες ταινίες του Lucio Fulci?

Δεν βρισκω πουθενα τίποτα όποιος ξέρει ας στειλει κανα π.μ.

Όχι rapidshare γιατί συνηθως είναι πολλά αρχεία και δεν έχω πριμιουμ.

Ειδα σημερα το The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

Ενταξει αρκετα καμμενη σε σημεια, αλλα πολυ καλη ερμηνεια ο Nicolas Cage…