Eγω 2-3 που εχω κατεβασει τις κατεβασα αρκετα γρηγορα.
Απο δωρεαν torrentαδικα δηλαδη.
Τελευταιο το conquest.
Ειδα το knowing του Alex Proyas…αν και πρωταγωνιστει ο Cage (απο τους πιο μαιντανους ηθοποιούς των τελευταιων χρόνων) το σεναριο ειναι ενδιαφερον και τα εφε δινουν χρωμα στην ταινια…
Είδα 2 γαμάτες ταινιούλες τις τελευταίες μέρες.
Ακαδημία Πλάτωνος του Φίλιππου Τσίτου
Εξαιρετική χρονιά για το ελληνικό σινεμά η περσινή. Πρώτα ο Κυνόδοντας, μετά αυτό και ακόμα περιμένουμε τη Στρέλλα.
Υπέροχη ταινία, με εξαιρετικές ερμηνείες, κυνικά αστεία σε πολλά σημεία και έντονο δραματουργικό ύφος. Μια γερή κλωτσιά στ’ αρχίδια της ξενοφοβικής και ρατσιστικής Ελλάδας. Επίσης, μου άρεσε αρκετά και η φωτογραφία της, δείχνοντας την Άθηνα άλλοτε σάπια και άλλοτε όμορφη. Απόλυτο ρισπέκτ στις ροκ αναφορές και στο σάουντρακ.
Γενικά, μια ταινία που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι Έλληνες το έχουν και δεν βγάζουν μόνο σάπιες ταινίες τύπου, Η Κληρονόμος, Η Νήσος και λοιπές παπαριές.
Kick-Ass του Μάθιου Βον
Μαλάκες, δεν υπήρχε αυτή η ταινία!!!
Καταρχάς, το μοντάζ ήταν από άλλο πλανήτη. Δεύτερον, η μουσική έδενε απόλυτα με τον καταιγιστικό ρυθμό και τρίτον, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ!!
Το Ακαδημία Πλάτωνος υπαρχει πουθενά για κατέβασμα; Βγηκε σε dvd?
κατεβάζεις από γνωστό ελληνικό site…ε σύντεκνε keyser?
πάντως η νήσος μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω…δεν έχει καμία σχέση με την κληρονόμο,το i love karditsa και παρόμοιου στυλ πουθενάδικες παραγωγές με ανύπαρκτο χιούμορ.
Πολυ καλη ταινια και παρα την σχετικη μεγαλη διαρκεια δεν κουρασε καθολου…
nice . . 8)
Χθες:
Αρκετά καλή, ότι πρέπει για να περάσει το βραδάκι.
Σήμερα:
ΕΠΟΣ! Εκπληκτική ταινιά, συστίνεται ανεπιφύλακτα!
απλα ΓΑΜΑΤΟ!!!
απο τα καλυτερα θριλλερ που εχω δει με διαφορα…
Kαι ναι λοιπόν!είναι γεγονός!
είδα το Star Wars IV! Κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο θα δω και τις επόμενες/προηγούμενες πως στην ευχή πάνε με την αρίθμησή τους
Δεν είμαι τόσο φαν του είδους και μου άρεσαν περισσότερο τα τελευταία 45 λεπτά, ο Χάρισον Φορντ (ωραίες ατάκες!πολύ γέλασα!), ο Darth Vader και η μουσική…α και το ιπτάμενο αμαξάκι του Λουκ που το πούλησε!
ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ??? Μοιραιο λαθος, να τα δεις ολα το συντομοτερο, μιλαμε για ταινιαρες, [SIZE=“4”]ΕΠΗ[/SIZE], θα κολλησεις αγρια…
Γενικα STAR WARS απολυτο :respect::bow2:
Εγω ειδα σημερα το The Soloist
Δεν μου αρεσε, με κουρασε πολυ και δεν με τραβηξε η ροη της ιστοριας. Αν και αρχικα μου ειχε φανει ενδιαφερουσα, δεν ειχε καποιο conclusion…
Τοχα δει και πιο παλια,απλα βαριομουν ελλεινα σημερα το βραδυ…
ΓΤΠ καβαλα,κανα τεταρτο πριν το τελος το κλεισα…αν εξαιρεσεις 1-2 σκηνες που αμα ημουν 15 ισως και να χαμογελουσα,η ταινια ειναι αθλια και ο Μπλακ απο τους μεγαλυτερους καραγκιοζηδες σημερα…
σορυ αν πικρανα κανα φαν:p μιας και ειμαστε ροκ φορουμ,αλλα πραγματικα η ταινια μου φανηκε τραγικη…
Μπραβο ρε Dead αρχηγοπουλο. Προσπαθουσα εδω και κατι βδομαδες να θυμηθω ονομα, πλοκη, δημιουργο… κατι απο αυτο το anime. Θυμομουνα μοναχα σκορπιες σκηνες απο τις μεδουσες που γιντουσαν Berserk και τα γαμαγανε ολα, αλλα οχι κατι χρησιμο. Και το μπερδευα και νομιζα οτι ηταν το ιδιο με το WIndaria. Eιχα να το δω χρονια. Εισαι ωραιος. Εσπαγα το κεφαλι μου
Ps: To Pick of Destiny τα σπαει ρε!
Να κρεμαστεί παραδειγματικά στην πλατεία Συντάγματος ο κύριος από πάνω για ασέβεια στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό έπος όλων των εποχών!
Εγω φέρνω το σκοινί πάντως.
αυτό μου φαίνεται καλό. Στα υπόψη επομένως
OMG…ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΑΥΤΗ. Την είχα νοικιάσει παλαιότερα από το βίντεο κλαμπ και δεν μπορούσα να καταλάβω τι σκεφτόμουν την ώρα που την πήρα. Την είδα μέχρι το τέλος μόνο και μόνο επειδή δε θέλω να αφήνω ανολοκλήρωτες ταινίες. Στο τέλος της ταινίας που εφανίζεται ένας διάβολος είναι ο Dave Grohl. AAAAA μόλις τώρα θυμήθηκα γιατί την είχα νοικιάσει…γιατί έπαιζε και ο Dio και ο Meat Loaf. Πάντως παίζει να είναι από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει, αν όχι η χειρότερη. Και αυτοί που λέτε για κρέμασμα στη πλατεία Συντάγματος, αλήθεια το προτιμώ από το να ξαναδώ αυτή την ταινία
Εγώ είδα αυτό:
Ωραία φέρνω και άλλο σκοινί… έπεσε πελατεία.
:p:p:p
@ Dead
ειδα χθες βραδυ…
πολυ καλο…
λιγα σημεια να ηταν καλυτερα και θα μιλαγαμε για επος…
το κοριτσακι ολα τα λεφτα… και η μουικη το ιδιο.
πανω κατω οπως και το defendor…
αααα, και οποιος δεν βλεπει την ομοιοτητα του Red Mist με τον lars ulrich στην ομιλια και στις κινησεις να παει σε οφθαλμιατρο
[SIZE=“5”]ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ[/SIZE], μιλαμε για [SIZE=“5”]ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΟΣ[/SIZE]…:bow2: