Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Στηρίζω Lupin. Η ταινία είναι κουράδα ολκής.

μα τι επος!ποιηση φτιαγμενη απτα βαθη της ψυχης του καλλιτεχνη!

νταξ αυτη ειναι η καλυτερη σκηνη της ταινιας

δυστυχως μετα πεφτει πολυ

:bow2::bow2::bow2::bow2:

Η μοναδικη σκηνη της ταινιας που ψιλογέλασα(μαζι με την αλλη με τα μανιταρια,επειδη κυριως ηταν πολυ πατος και τοσο ακυρο,που δεν μου εμενε και τιποτα αλλο να κανω)…αλλα οκ,η γραφικοτητα σε ολο της το μεγαλειο,σκηνη βγαλμενη απο σεναριο του Χρονοπουλου…

Εγω στηριζω τον χαρακτηρισμο του Black, την ταινια δεν την εχω δει. Καραγκιοζης και ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ φατσα.

Amistad: Υπέροχο έργο με μηνύματα που αφορούν διαχρονικά την ανθρωπότητα. Freeman και Hopkins απίστευτοι για άλλοι μία φορά.

Jacknife: Το είδος των έργων που λείπουν σήμερα, που οι ρόλοι των ηθοποιών είναι εντελώς φυσικοί και ανθρώπινοι, όχι κοστουμαρισμένοι μέχρι αηδίας. Το καταευχαριστήθηκα αν και ξενύχτησα για να το δώ :slight_smile:

Ακολουθούν Kiki’s Delivery Service, Fiddler on the Roof.

Mολις ειδα το nowhere boy.Σε γενικες γραμμες,πολυ καλη και πολυ προσεγμενη.Δε χανει πουθενα.Εχει και λεπτομερειες για οσους ξερουν.Θελω να κανω και μερικα κουτσομπολιστικα σχολια.Ο ηθοποιος που ενσαρκωνει τον Λεννον ειναι ερωτευσιμος. :oops: Επαιζε πολυ καλα.Εμοιαζε εκπληκτικα σε πολλα σημεια,τραγουδουσε σχετικα καλα,η προφορα και η φωνη εμοιαζαν πολυ.Μ’αρεσε που μεχρι και στο σπιτι υπηρχαν αληθινες φωτογραφιες απο την παιδικη του ηλικια,που φροντισαν να βαλουν μεχρι και τα ιδια ρουχα και που ορισμενοι διαλογοι ηταν τοσο ‘Λεννον’ που σ’εκαναν να σκας χαμογελακι.Ωραιες μουσικες,ωραιες εποχες…Εδειξε και το cavern club.Το μονο ισως που δεν μου αρεσε ηταν οπως ειχαν τον Τζωρτζ,αν και δε τον δειχνει πολυ.Οσο γι’αυτο που του λεγε συνεχεια η θεια του,οτι και καλα να φοραει συνεχεια τα γυαλια του γιατι ειχε πολλη μυωπια κι εκεινος με το εστριβε στη γωνια τα εβγαζε,ειχε πολλη πλακα. :smiley: Φανταζομαι οτι πρεπει να σταματησω να γραφω γιατι θα φαω κανα μπαν.

απο την ταινια

original πραμα
ταινια/πραγματικο(Quarrymen)

[FONT=“Verdana”]^ Πώς και δε την πήρα χαμπάρι αυτή την ταινία? :-k
Κατεβαίνει άμεσα!

Είδα πριν από κανά-δυό βδομάδες το 12 Angry Men (“Οι 12 Ένορκοι”) [1957].
“και τι μας το λες τώρα ρε φίλε?” θα μου πείτε…
το αναφέρω γιατί ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη!

Την είχα καιρό στο μυαλό μου να τη δω, αλλά όλο το ανέβαλα. Κακώς, κάκιστα!
12 άτομα σε ένα δωμάτιο όλη η ταινία. Δύσκολη και βαρετή θα είναι έλεγα από μέσα μου. Κάθε άλλο! Υποδειγματικές ερμηνείες, και οι 12 ενσαρκώνουν άψογα το ρόλο τους σε σημείο που σε κάνουν να σκεφτείς ότι δεν βλέπεις ηθοποιούς και ότι αυτό δεν είναι ταινία αλλά συμβαίνει πραγματικά. Ο κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός και οι διάλογοι είναι από τους πιο έξυπνους και καλογραμένους που έχω δει. Ακόμη, αν και για 1957, δεν έχει αυτούς τους αργούς, υπνωτικούς ρυθμούς. Είναι γρήγορη, με πολύ σασπένς και απανωτές ανατροπές. Δεν γράφω για την υπόθεση. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
Ένα ασπρόμαυρο αριστούργημα!

Δεν βρίσκεται τυχαία στο #7 του top-250 των καλύτερων ταινιών όλων των εποχών του IMDB… 8)

εγω σημερα ειδα το …

TAINIAΡΑ…

To Nowhere Boy το ειδα και εγω.Πραγματικα πολυ καλη και ευχαριστη ταινια!!Και ολα αυτα που εβαλες σε σχεση με την πραγματικοτητα δεν τα ηξερα και οπως ειδα στις εικονες τα εκαναν πολυ καλα!!!

Εγω με την παρεα μου εχθες ειπαμε να παρουμε μια ταινια με ζομπι να γελασουμε(:stuck_out_tongue: :lol:) και ειδαμε αυτο

H ταινια ψιλομπαζει απο σεναριο…Και εκτο αυτου τελειωνει εκει που περιμενεις οτι θα σ εξηγησει και θα καταλαβεις…Δεν την πολυ προτεινω…

Κάποιοι χτυπιόμαστε εδώ και τρία χρόνια για αυτη την ταινία… 8)

Άσ’ το αγαπητέ. Θα ρίξω βόμβα να τελειώνουμε!

Είναι πολλοί τελικά!

Eιδα την ταινια της χρονιας.
Το Kick-ass φυσικα !
Καταπληκτικοι χαρακτηρες,απιστευτες σκηνες,η μικρη ολα τα λεφτα.
Μ’αρεσε τοσο πολυ που μ’αρεσε και ο Cage !

Ειδα χτες το Daybreakers

Και μου αρεσε πολυ, μεσα απο την ταινια περναει μηνυματα για καπιταλισμο και χρησιμοποιωντας μια ιστορια με βρικολακες με αλληγορικο τροπο σχολιαζει την κατασταση που επικρατει στην συγχρονη κοινωνια… Την προτεινω, ηταν πολυ καλυτερη απο οτι την περιμενα…

έντονη ταινία…:o

ωραια ταινια…

!!!τι εντονη…ηταν πιο αργη κ απο την καθυστερηση:p

#-o
εννοώ ότι κάποιες σκηνές δεν παίζει να φύγουν ποτέ από το μυαλό μου :lol:

το καταλαβα ρε…:lol::lol::lol: το “εντονη” εχω συνηθισει να το ακουω για ταινιες δρασης κ καλα