Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Την ειδα και εγω προχθές. Ωραία ταινία. Ρεσιταλ Καφετζοπουλου αλλα οι υπολοιποι ηθοποιοι ήταν τραγικοί για μενα. Σαν κακοί ερασιτεχνες φαινονταν μπροστά του. Αναφερομαι κυριως στους φιλους του και τον ηθοποιο που επαιζε τον Αλβανό αδελφο του. Κακές ερμηνείες.

το ξερω οτι την ειδες…
απο εσενα την θυμήθηκα και την ειδα…:slight_smile:

αλλα κανεις λάθος για τους ηθοποιούς
μπερδευεις τους ρολους με το παιξιμο…
οτι πρεπει ηταν ολοι τους…
ο καθενας στον ρολο του ηταν παρα πολυ καλος…

Μαλλον απο το kayser τι θυμηθηκες εγω είμουν αυτος που αναρωτιόταν αν έχει βγει :lol: :lol: :lol:

:lol::lol:

μα τι αμπαλος ειμαι…
ουτε χρυσοψαρο τετοια μνημη…(αν και πειραματα εδειξαν οτι ειναι μυθος αυτο με την μνημη.!)

Χτες βράδυ…

Το βιβλίο του Καζαντζάκη δεν το έχω διαβάσει και δεν ξέρω τι λέει, αλλά την ταινία την περίμενα διαφορετική και λίγο καλύτερη.

ναι ιτς τρου… καμια σχεση…πρωτα διαβασα το βιβλιο και μετα ειπα να παρω και την ταινια…ε λοιπον,το βιβλιο τα σπαει…η ταινια πολυ μετρια και βαρετη…μονο κατι σκηνες αξιζαν κ αυτες απο αποψη φωτογραφιας

Εψές, αλλά δεν έχει να κάνει γιατί είναι ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΠΟΣ:

+100000 στο απο πανω…:stuck_out_tongue:
σε αυτο βοηθαει πολυ και η Shiina…

Τοσο καλο?

Δεν τρελάθηκα. Πολύ τραβηγμένη από τα μαλλιά η υπόθεση. Και ας πει κάποιος στον Mortensen ότι τα σπάει με μούσια. Να μην ξαναξυριστεί για κανένα λόγο :stuck_out_tongue:

το εχει σημερα στο star…!
την ειχα δει παλια αλλα απο οτι θυμαμαι, κατι δεν μου αρεσε στην ταινια…
ισως την ξαναδω να καταλαβω τι…

Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου…δες καμιά άλλη ταινία καλύτερα :roll:

oντως,ειναι μετριο το History of violence,ενω αρχικα με ειχε λιγο πριζωσει,στη συνεχεια ξεφουσκωσε…επισης για το last temptation of christ,εγω το θεωρω εξαιρετικο εργο,πολυ δυνατη διασκευη του ομοτιτλου αριστουργηματος του Καζατζακη…απο αυτες τις ταινιες που με ειχαν κολλησει στη καρεκλα…και νταφοε τα δινει ολα ε…

εχει σε λιγο το the island
στο σταρ…

το ειχα παρει με την κοπελα μου αλλα το dvd δεν μας εκανε τοτε την χαρη
το βλεπω η οχι??

κανεις…??

Το βλεπεις, ειναι πολυ καλο. Καλα που το ειπες, ας το ξαναδω :smiley:

παπαρια μου ειχε φανει εμενα οταν τοχα δει:p…λιγο ελεγε στην αρχη,με κλωνους κτλ,αλλα απο τη μεση και μετα γαμα τα,μπαμ μπουμ και αγιος ο θεος…νταξ,michael bay…

οκ…thanx…
μαλλον θα δω τις δυο συνεχειες απο το κοριτσι με το τατουαζ…(αν και απο οτι ακουσα δεν ειναι τοσο καλες οσο η πρωτη…)

Εμεις συμφωνουμε παρα πολυ στο θεμα ταινιες.
Και για το pick of destiny εχω παρομοια αποψη με σενα. :stuck_out_tongue:

\m/

Bεβαια στο Pick of destny εχει ιδια αποψη και με μας ο nihilist,οπωτε πρεπει να το κοιταξουμε αυτο καπως:p:p:lol: