Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

I Love Karditsa

το [SIZE=“4”]απολυτο σκουπιδι[/SIZE],απορω πως βγαινουν τετοιες ταινιες …

ερμηνειες λες και προκειται για vid που θα ανεβει youtube,σεναριο που θα σε κανει να αναρωτηθεις ,εγω γραφω καλυτερα μηπως να ασχοληθω επαγγελματικα με το σεναριο,η βλαχικη προφορα τοσο στημενη που θες να τους κλωτσισεις.

ατακα που θα βαρεθεις να ακους: θα τους ξηγησω το ονειρο

'nuff said…

Έπος. Τέλος. Φαντάζομαι το είχες ξαναδεί ε;

ναι ναι,αλλα το ειχα δει πολυ παλια πρωτη φορα…ειδαμε την director’s cut που ειχε κανα 10λεπτο παραπανω και ηταν και στα ιταλικα…πολυ κλαμα γενικα,καλυτερο western που εχω δει με ανεση και οκ,μια απο τις πιο καλυτερες ταινιες εβερ προφανως…

γαμησε…

αλλα στο τελος με μπερδεψε λιγο… τελικα εκανε κανεις συμφωνια??

Απίστευτη ταινιάρα:):!:

Αυτο μαζι με αυτα τα 2 είναι τα κορυφαια ίσως γουεστερν.

Για να τα ξεθαψω αυτες τις μερουλες.

2020 texas gladiators

Υποτιμημενο cult επος,ποστ-αποκαλυπτικο περιβαλλον αλα μαντ μαξ,βιασμοι,σκοτωμοι,ομωτητα,γαμησε τα ολη η ταινια,ινδιανοι,ναζι,μεταλλαγμενοι,οτι θες…

Μεγαλο επος,αθανατη ιταλικη cult σκηνη…5

:lol::lol:

με ολους αυτους πως να μην ειναι επος?

πολύ γέλιο η ταινία, τρελές ατάκες, λατρεία η emma stone και φυσικά ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ οι Michael Cera (ανερχόμενη ταλεντάρα) και Seth Rogen (απίστευτος ως κάφρος αστυνομικός)…δείτε την!! :smiley:

αυτες ειναι ταινιες με “εφήβους” οχι οπως κατι american pie που οι 30ριδες υποδύονται τους 16ριδες…
γαματη ταινια!

ειχε και καουμποηδες και bikers επισης:wink::stuck_out_tongue:

και σκηνη οπου

ανηλικο αγορακι performs oral sex μπροστα στη μανα του σε καθαρμα ναζι,που λεηλατει με τη συμμορια του το μερος…

γμστ η ταινια,διαμαντι!!

γαμω το superbad,αλλα michael cera=οτι πιο αηδιαστικο και σπαστικο εχει βγει σε σινεμα τα τελευταια χρονια,μακαρι να γινει κατι,να βρει αλλου δουλεια και να μην τον ξαναδω σε ταινια…

ο τυπος ειναι η επιτομη του ξυλαγγουρου…

μια ειναι η μορφη της ταινιας:

Coach Carter

πολύ καλό έργο, και αφού είχε μπασκετάκι το ευχαριστήθηκα με το παραπάνω :slight_smile:

ρε είναι τρομερό πως πετάει κάτι απίστευτες ατάκες με απόλυτη απάθεια…χαχα…δεν ξέρω εμένα με κάνει να πεθαίνω στα γέλια αυτό…κατα τα άλλα ο Christopher Mintz-Plasse ήταν όντως θεός…τον θαυμάσαμε και στο kick ass!!! :yes:

McLovin 8)

Παιζει και τον Red Mist στο Kick-Ass.
Μορφαρα του κερατα !

http://www.youtube.com/watch?v=yEzEYq60tas

All right, you look like a future pedophile in this picture, number 1. Number 2: it doesn’t even have a first name, it just says “McLovin”!

:lol::lol:

και ο Red Mist,alter ego του κανονικα:lol:

ωραια ταινιουλα και ωραια ερμηνεια απο τον Jeff Bridges :slight_smile: Στο τελος μελαγχολησα πολυ.Μετα καπακι εμαθα και το τραγικο νεο…ουφφφφ:?

Pearl Harbor. Απο τις λατρεμένες μου ταινίες, χάρηκα που πρόλαβα να το ξαναδώ, έστω και απο τη μέση και μετά :slight_smile:

indeed…κι εγω λιγο προλαβα αλλα πραγματικα καλη ταινια…