το [SIZE=“4”]απολυτο σκουπιδι[/SIZE],απορω πως βγαινουν τετοιες ταινιες …
ερμηνειες λες και προκειται για vid που θα ανεβει youtube,σεναριο που θα σε κανει να αναρωτηθεις ,εγω γραφω καλυτερα μηπως να ασχοληθω επαγγελματικα με το σεναριο,η βλαχικη προφορα τοσο στημενη που θες να τους κλωτσισεις.
ατακα που θα βαρεθεις να ακους: θα τους ξηγησω το ονειρο
ναι ναι,αλλα το ειχα δει πολυ παλια πρωτη φορα…ειδαμε την director’s cut που ειχε κανα 10λεπτο παραπανω και ηταν και στα ιταλικα…πολυ κλαμα γενικα,καλυτερο western που εχω δει με ανεση και οκ,μια απο τις πιο καλυτερες ταινιες εβερ προφανως…
πολύ γέλιο η ταινία, τρελές ατάκες, λατρεία η emma stone και φυσικά ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ οι Michael Cera (ανερχόμενη ταλεντάρα) και Seth Rogen (απίστευτος ως κάφρος αστυνομικός)…δείτε την!!
γαμω το superbad,αλλα michael cera=οτι πιο αηδιαστικο και σπαστικο εχει βγει σε σινεμα τα τελευταια χρονια,μακαρι να γινει κατι,να βρει αλλου δουλεια και να μην τον ξαναδω σε ταινια…
ρε είναι τρομερό πως πετάει κάτι απίστευτες ατάκες με απόλυτη απάθεια…χαχα…δεν ξέρω εμένα με κάνει να πεθαίνω στα γέλια αυτό…κατα τα άλλα ο Christopher Mintz-Plasse ήταν όντως θεός…τον θαυμάσαμε και στο kick ass!!! :yes: