Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

χτες κατα τις 2 το βραδυ…

γουσταρουμε cultιλα… βασικα να πουμε κι’ετσι…

τι το ωραιο εχει!!!:-s

ψοφαει ο Josh Hartnett:wink:

Καραcultίλα:):!:

Πολύ καλή ατμόσφαιρα, καταπιάνεται με πολύ καλό θέμα και μου αρέσει αρκετά ο τρόπος που το παρουσιάζει, συγκηνεί. Γενικότερα, το ευχαριστιέμαι κάθε φορά που το βλέπω :slight_smile:

Ψες είδα τα εξής:

Πανέμορφη ταινία,από τις λίγες που δάκρυσα(αυτή και το wall-e).Αξίζει πάρα πολύ,περνάει πολύ ωραία μηνύματα.Πολύ συγκινητική ιστορία:)

Από τις αγαπημένες μου,την έχω δει πολλές φορές και δεν την έχω βαρεθεί(και ούτε πρόκειται νομίζω.Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη.:):slight_smile:

no offence κιολας σε κανενα,αλλα το Pearl Harbor ειναι απο αυτες τις ταινιες που οχι μονο θα χαρακτηριζα ως ‘‘σκουπιδια’’ αλλα παράλληλα είναι και ‘επικινδυνες’ για το μυαλο του καθενος…

και ας τοχα δει και στο σινεμα πιτσιρικος:p

Στo pearl harbor αυτό που μου τι σπάει απίστευτα είναι η τρελή αμερικανίλα που βγάζει. Οι καλοί αμερικάνοι πολίτες που τους έφαγαν οι κακοί. Αλλά αυτό μου τι σπάει σε πολλές αμερικάνικες ταινίες, οπότε δεν είναι και το πιο αντικειμενικό άτομο :lol:

Ανατρεπτική ταινία. Παρόλο που παίζουν μόνο 2 ηθοποιοί (Jude Law και Michael Caine) σε όλο το έργο σε κρατάει σε αγωνία. Επιπλέον, το έχει σκηνοθετήσει ο Kenneth Branagh και απ ότι έμαθα είναι παλιά θεατρική παράσταση.

Περιπέτεια-θρίλερ με τον Harrison Ford. Ωραίο είναι, έχει αγωνία και όλα τα γυρίσματα έγιναν στο αγαπημένο μου Παρίσι :smiley:

Δεν είχα καταφέρει ποτέ να το δω όλο. Είχα δει πολλά αποσπάσματα κατά καιρούς στη τηλεόραση, αλλά είναι η πρώτη φορά που το είδα από την αρχή. Ενώ δεν τρελαίνομαι για ταινίες με βαμπιρ και σχετικά όντα, αυτό μου άρεσε πολύ. Και η ταινία τελειώνει με το κομμάτι Sympathy for the Devil σε διασκευή των Guns N’ Roses :metal::metal:

The Answer Man.

Παρα πολυ καλο.Εντελως οτι να’ναι χαρακτηρας ο συγγραφεας.
Και αγαπαμε τρελα μαμα Γκιλμορ Γκιρλς.

αμα δεν βαριεσαι,πρακτικα να ξαναδεις το ιδιο εργο(περιπου),ψαξε καποια στιγμη την οριτζιναλ ταινια του '72 με τον Michael Caine στον ρολο που παιζει τωρα ο Τζουντ Λο και τον υπερτατο Lawrence Olivie στον αλλο ρολο…αριστουργημα πραγματικα,ειχα δει και γω αρχικα το καινουριο,το οποιο μου φανηκε λιγο ενδιαφερον σε σημεια,αλλα μολις ειδα μετα το παλιο εμεινα μαλακας…δυση με ανατολη…

Ετσι ακριβως. Εκνευριστικη μαλακια το pearl harbor. Ειδα λιγο χθες για να καλμαρω τα νευρα μου αλλα τσιτωσα περισσοτερο.

Περιληπτικα περι Περλ Χαρμπορ,περα απο τα κλασσικα κλισε,το σεναριο-η τυποποιηση η ιδια- και την απροκαλυπτη πιστη σε εμετικα αμερικανικα ιδεωδη,προτυπα και κωδικες ηθικες(αλλα καλα καλα βεβαια ο αλλος του πηδηξε τη γυναικα:lol:),

το βασικο προβλημα ειναι αυτη η ξενοφοβια που επιβαλλει με το ετσι θελω και η απιστευτα μονοπλευρη παρουσιαση των Ιαπωνων, ο in your face μιλιταρισμος που πορωθει καθως και η σχηματοποιηση και αλλοιωση παρα πολλων ιστορικων γεγονοτων,ωστε να μας βγει μια ιστορια καλοι vs κακοι,για να χαρουν και οι μικροι μας φιλοι που θα το δουν…

Ερμηνειες,μουσικη κτλ δεν σχολιαζονται καν(γτ δεν υπαρχουν βσκ),ενω το μονο που μενει ειναι μερικα καλα εφεδια,οπου και παλι νιωθεις λες και βλεπεις βιντεογκεημ…

Η ταινια κοινως,δεν ειναι ΚΑΝ διασκεδαστικη αλλα για μενα επικινδυνη,ρατσιστικη και διχως κανενα λογο υπαρξης…

Βασικά αυτό. Απλά βαριόμουν να γράψω τόσα πολλά :wink:

Για το Sleuth που είπες, ψάχνω να το κατεβάσω

http://www.imdb.com/title/tt0069281/

Lupin Δανίκας version :stuck_out_tongue:

Πέρα από την πλάκα, έτσι έχουν τα πράγματα, αν και η άποψή μου δεν είναι ολοκληρωμένη, γιατί δεν μπόρεσα να την δω ποτέ ολόκληρη :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Προσοχή: Όλα αυτά δεν αλλάζουν το γεγονός ότι η Kate Beckinsale είναι κουκλάρα

[/SPOILER]

o μονος λογος να την δεις ολοκληρη…:stuck_out_tongue:

το μεσημερι τελειωσα το zodiac…

και τωρα βλεπω from dusk till dawn (απτο σουρουπο ως την αυγη) με τους keitel clooney tarantino…

(ειπα να αρχισω να γραφω και δω - αν και λιγο καθυστερημενα)

Και εμένα μου άρεσε πολύ αυτό. Μπράνα ωραίος, και γαμώ γενικώς τα θεατρικά στοιχεία, τόσο στις ερμηνείες όσο και στην σκηνοθεσία. Δεν είχα διαβάσει και τα καλύτερα νομίζω όταν είχε βγει…

σωστοοος ο crimson…
αντε να δω και το part 3…

μιας και δεν το κόβω να διαβάζω τα 2 τελευταία βιβλία (αν και το πρώτο ηταν τερμα γαματο σε σχέση και με την ταινία…) δεν άκουσα καλα σχόλια για αυτα και για αυτο θα δω τις ταινίες(μεσα στην βδομάδα πιστεύω)…

οντοπικ