πολυ καλο…
To sleuth είναι όντως παλιά θεατρική παράσταση και η ταινία που λέτε επίσης είναι remake του film του 1972 το οποίο είναι εξαιρετικό και στο οποίο παίζει πάλι ο Κέιν αλλά κάνει τον επισκέπτη όχι τον καθηγητή που οργανώνει τα παιχνίδια…ως σενάριο και ως ανατροπή σίγουρα είναι εξαιρετικό αλλά δεν ξέρω αν το καινούριο φιλμ αγγίζει σε ποιότητα το παλιό οπότε γι αυτο να άκουσες μετριες κριτικές…κάποιος που βλέπει το καινούριο σίγουρα θα εντυπωσιαστεί και μόνο απο την σεναριακή τροπή του έργου αλλά σε σύγκριση με το film του 1972 μπορεί να πάσχει…
+1…πανεμορφη ταινια με φανταστικη cult ατμοσφαιρα…αξιζει πολυ!
επειδη βαριεμαι να ψαχνω προς τα πισω…εχει δει κανεις αυτο??να κατεβασω η μπα…
έχουν πει ότι ειναι αρκετά καλό, εγώ ακόμα δεν το χω δει… κάποιος είδε στις τελευταίες σελίδες του θρεντ κ το επόμενό του.
ειναι 3 ταινιες…
the Girl with the Dragon Tattoo
The Girl Who Played with Fire
The Girl Who Kicked the Hornets’ Nest
η πρωτη πολυ καλη…
η δευτερη απλα καλη…
η τριτη θα παιξει σημερα-αυριο…
παντως για την πρωτη βαρα αφοβα…
pax κατεβαζεις αφοβα…
και εγω τα 2 εχω δει μεχρι στιγμης και ηταν πολυ καλα…
ανατροπες γρηγορη εξελιξη και αλλα ωραια πραγματα…
τα μπλουζακια exploited της τυπισας μετρανε πολυ…
χθες είδα το Where Wild Things Are.…ευχάριστη ταινιούλα (που μερικές φορές δε βγάζει νόημα :p) αν κ σε κάποιες φάσεις κουράζει…
…και το Daybreakers…το οποίο μου φάνηκε αδιάφορο…παρόμοιες ταινίες υπάρχουν ένα σωρό τώρα.
Συμφωνω απολυτα!!!
Η 1η ειναι παρα πολυ καλη!!Ειναι σχετικα μεγαλη(152 λεπτα) αλλα πιστεψε δεν θα το καταλαβεις ποτε τελειωσε!!!
Η 2η καλη,βεβαια υστερη σε λιγο με την πρωτη(ισως επειδη στην δευτερη εχει αλλαξει ο σκηνοθετης…)
Για την 3η θα κανω προβολη λογικα μετα του αγιου πνευματος…
Κοινωνικού περιεχομένου ταινία, δεν είναι όμως βαριά και βλέπεται ευχάριστα. Επιπλέον έχει εντυπωσιακό καστ. Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, στην αρχή της καριέρας τους, μαζεμένοι σε μια ταινία.
Αστυνομικό θρίλερ είναι. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, αλλά το τέλος του με ξάφνιασε.
Γαμισε…
η αγνωστη πληροφορια της βδομαδας…ο πεθαμενος που πανε ολοι στη κηδεια,ειναι ο Κεβιν Κοστνερ,στους πρωτους του ρολους,του οποιου η μαπα κοπηκε στο μοντας:pαλλα φαινονται τα χερια του νομιζω…ειχε και σκηνη φλασμπακ που κοπηκε,αλλα γενικα θεωρειτε και αυτος μελος του καστ,απο τους φανς της ταινιας…
όντως το χέρι του πεθαμένου (Αλεξ) φαίνεται, όπως και τα ράμματα που του έχουν κάνει. Επρεπε να το καταλάβω ότι ήταν ο Κέβιν Κόσνερ Η δικιά μου απορία είναι αν τελικά πληρώθηκε για τη συμμετοχή του στη ταινία :lol: Πάντως, πόσο μεγάλο fail είναι να σε πάρουν να παίξεις σε μια ταινία και τελικά να μη φαίνεσαι καθόλου #-o#-o
το αστειο ειναι,οτι μεν η ταινια θεωρειτε ψιλο-κλασικ για τα 80ς αλλα και ο Κοστνερ θεωρειτε αναποσπαστο κομματι της,απο φανς,τους ιδιους τους ηθοποιους και τα μιντια…ειχα ενα περιοδικο,το empire ηταν,το total film,δεν θυμαμαι anyways,το οποιο ειχε αφιερωμα στα 20 χρονια απο την ταινια και ειχε κανονικα και Κοστνερ στη μαζωξη και φωτο,κειμενο μονο για αυτον και τον ρολο του κτλ…
:-k
αληθεια??
καπου διαβαζα οτι ειναι ψιλομετριο…
θα το τσεκαρω…
εχει και site η ταινια…
Το πιο τραγικό θα ήταν να του έδιναν και όσκαρ για την ερμηνεία του Επίσης, Kevin Kline και William Hurt τρελά νιάτα. Βλέποντας τους θυμήθηκα την ταινία I Love You to Death, στην οποία έπαιζαν και οι 2, ενώ είναι και του ίδιου σκηνοθέτη 8O
αυτη οπως φαινεται απο τραιλερ…ειναι κατι σαν την κουκλα του σατανα αλλα με πολλες κουκλες!!!(?)
οσο για τον κεβιν κακως που δεν ειχε παρει οσκαρ στο big chill γιατι πρεπει να ηταν η καλυτερη ερμηνεια…True story
και τωρα που εκανα συνειρμο με ρομπεν των δασων…Κ ΑΛΛΟ???ΤΖΙΖΑΖ!!!
στο νετ εχει τωρα μια ταινια-ντοκυμαντερ
ROCK SCHOOL ειναι ο τιτλος…
φαση εχει
αν ειναι αυτο που νομιζω () το λες μετριο…
το saw του κανει πλακα εννοειται…