ποιανου ειναι η φωνη που αφηγειται;
α,την μετριοτητα του Κοπολα εχει?
Νομιζα πως θαχε κανα παλιο,κλασσικο και πηγα να πσακω κανα στρημ για αλφα…:p:p
Πρόσεξε τα λόγια σου για την πρώτη μεγάλη παραγωγή που εμφανίστηκε (γυμνόστηθη) η Μόνικα Μπελούτσι :lightsabre:
Όπως και νά’χει ταινιάρα είναι…έχει και Μόνικα, και Τομ Γουέιτς …νά’λειπε και ο Κυανού:):!:
συμφωνω με stef 8)
Ακούτε τον μεγάλο, η ταινία του Κόπολα έχει πολλά καλά, αλλά και πολλά κακά. Σίγουρα είναι αξιομνημονευτη και πετυχημένη, αλλά αρτιστικά μιλώντας έχει πολλά μείον (κυρίως εμπορικούς συμβιβασμούς αλλά και άλλα). Η τέλεια ταινία με θέμα τον Δράκουλα απλά δεν έχει βγει ακόμα.
Βασικα,μαρεσουν τα κοστουμια,τα σκηνικα,οι περισσοτερες σκηνες,οι ερμηνειες-ο Ολντμαν ειναι Θεος-…απλα γενικοτερα με αγαπες κτλ ειναι γκαιη τελειως…και το τελος ειναι μαλακια…και ο οποιοι συμβολισμοι κτλ π εχει το βιβλιο χανονται απο ενα σημειο μια και καλη…αλλα γενικα,ειναι μεγαλη κουβεντα,γτ αρεσε σε πολυ κοσμο απροσδοκητα…
Ε,μετριο…
Ωραιότατο. Η δύναμή του είναι το σενάριο. Εξαιρετικοί διάλογοι που υποστηρίζονται από πολύ καλές ερμηνείες. Ειδικά ο Κλάιβ είναι Θεός αλλά και η Νάταλι Πόρτμαν μας βγάζει ασπροπρόσωπους.
…ε ντάξει, Λο/Ρόμπερτς κι αυτοί δεν είναι άσχημοι…
Μακάρι να δω κάποια στιγμή και το θεατρικό.
ναι,οντως πολυ καλο…
τοσες ταινιες ρε παπαρι σου εχω πει,τις εχεις κατεβασει και καθονται και εσυ ειδες το Closer???
αυτη η ροζ περουκα ειναι η μιση ταινια ρε γμτ
ειδα το nightmare in elm street που ταν ψιλοκαλο…και μετα ειδα το strangers που μου φυγαν κακακια
Δε θα μου πεις εσύ ρε τί ταινία θα δω και πότε! :lightsabre:
Θα τις δω ρε, δως μου λίγο χρόνο…
Ποιά ροζ περούκα ρε! Ο κώλος της Πόρτμαν είναι η μισή ταινία!
Το νέο ‘‘Εφιάλτης Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες’’ έχει βγει σε dvd;:):!:
Aρκετά καλή…βέβαια θα την ξαναδώ όταν δω όλες τις υπόλοιπες ταινίες Star Wars
Ιndeed…και φοβάμαι ότι πρέπει να δω και Star Trek :-s
καλή ταινία το the strangers?? αξίζει να την δώ?? :-s
Είδα χτες αυτή την υπέρτατη βλακεία στην τηλεόραση