Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

πριν λιγο…
πολυ καλη…
φυσικα καταλαβαινεις τι παιζει αλλα εξακολουθεί να ειμαι μια πολυ ωραια ταινια…
και η μουσική της ωραία…

και τωρα το the mist…
σαν να ψιλομιαζει τε την καταιγίδα του αιωνα, παλι του κινγκ…
για να δουμε…

+100 :wink:

Ξέρει κανείς τον τίτλο της ταινίας που παίζει αυτή τη στιγμή στη ΝΕΤ; Με την Ιρλανδή που βρίσκεται στην Ισπανία λίγο πριν τον εμφύλιο;

(Τί απίστευτο θέμα…)

έντιτ
ΟΚ, το βρήκα μόνος μου. Talk of Angels.

για τσεκαρε και το north by northwest με τον απιστευτο καρι γκραντ…

Μόλις είδα αυτό

Ωραίες ερμηνείες, και γενικα πέρασε πολύ όμορφα η ώρα.

ok…thanx…θα την τσεκαρω…

οσο για το the mist…
καλο το τελος αλλα συμφωνα με την ποιότητα ολης της ταινιας αυτο το τελος θα κολλούσε πιο πολυ.:

προχωραει το τζιπ και οταν φτανουν καπου που εχει αραιώσει η ομιχλη αντιλαμβάνονται οτι το παραθυρο που εχει ανοιξει με τον αλλον κοσμο δεν εχει φερει τα τερατα σε αυτους αλλα αυτους στον κόσμο των τεράτων.!!
ε?? δεν ειναι καλύτερα??..σε σχεση με αυτο που βλεπαμε σε ολη την ταινια παντα…γιατι το τελος ηταν πολυ ωραίο…

Τι ταινιαρα το the mist…Το χα ξαναδει αλλα ηθελα να το ξαναδω,ειναι ισως το αγαπημενο μου θριλερ.To τελος
ειναι ωραιο,αν και λιγο ξενερα.

Η σκηνη μεσα στο αμαξι ενω βλεπουν το τεραστιο τερας να περπαταει ειναι επικη,ακομη και εκει που βρισκει τη γυναικα του νεκρη

Πολυ σωστη επιλογη μουσικης σε εκεινες τις σκηνες.

Επισης ειναι ιδεα μου,η ολη η ταινια περιστρεφεται γυρω απο το πως ο χριστιανισμος ελεγχει τις μαζες καθως και πως φερονται οι ανθρωποι οταν βρισκονται σε κινδυνο?Μην σας ξεγελα το τοπιο και το θεμα η οτι ειναι “θριλερ”,κατα τη γνωμη μου η ταινια μιλαει γιαυτο.

ρε πως κατάλαβες τι παίζει; μήπως σου το είχαν πει από πριν; γιατί εγώ όταν την είχα δει δεν είχα καταλάβει κάτι. Τον σιωπηλό μάρτυρα θέλω και εγώ να τον δω. Για πείτε γνώμες; Βασικά έχω πολλές του Χίτσκοκ, αλλά δεν ξέρω με ποια να συνεχίσω. (έχω δει τα: Vertigo, Psycho και το Χέρι που σκοτώνει).

απο την στιγμη που ειπε οτι τον εψαξε ενας παλιος φιλος…:smiley:
για την εποχη ενταξει πολυ καλη η σκεψη αλλα το 2010 με τοσες σειρες και ταινιες που εχουμε δει ειναι καπως ευκολο.:slight_smile:
καταλαβα οτι αυτος την εχει κανει την δουλεια…
και η μαλακια ειναι οτι οταν εχεις καταλαβει τι παιζει στο περιπου χανεται η χαρα της εκπληξης…αλλα και παλι καλη ταινια…

Πάντως δεν είχε απλές εξηγήσεις που φαίνονται κάποια σημάδια νωρίτερα για να υποψιαστείς έτσι εύκολα. Ακόμα και για το 2010 είναι καλά γυρισμένο. Μπράβο ωρε :stuck_out_tongue:

καλα δεν το παιζω και εξυπνος απλα μου φανηκε ευκολο…
ισως γιατι που ηρθε με την μια…
σε αλλες ταινιες χανω τα αυγα και τα καλαθια…:smiley:

και ξαναλεω οτι ηταν πολυ καλη η ταινια

Όχι ρε, δε λέει κανείς ότι το παίζεις έξυπνος, όλοι τρώμε φλασιές σε ταινίες. 8)

Αυτό το δεκαήμερο που έχω άδεια έκατσα και είδα μια πολεμική σειρά που λέγεται ‘‘The Pacific - Band Of Brothers’’, μια πρόσφατη παραγωγή της ΗΒΟ.

Είναι εφάμιλλη μιας παλιότερης παραγωγής της HBO,μιλάω για το ‘‘Band Of Brothers’’ του 2001.
Αυτή τη φορά το σκήνικο είναι στα νησάκια του Ειρηνικού και περιγράφονται οι μάχες Ιαπώνων - Αμερικανών…
Η σείρα είναι καλογυρισμένη και όποιος γουστάρει πολέμικες ταινίες ας την τσεκάρει, αξίζει…

είναι όντως στα ίδια επίπεδα? ένας γνωστός μου πε ότι δεν ήταν τόσο καλή :frowning:

Στα ίδια επίπεδα όσο αναφόρα τα γυρίσματα, τώρα οι ερμηνείες των ηθοποιών και η

πλόκη δεν είναι τόσο καλή όσο το αυθεντικό band of brothers, οπότε κατά τη

γνώμη μου το pacific είναι σαφώς κατώτερο συνολικά από το πρώτο, αλλά αξίζει να

το παρακολουθήσεις…

Κάτι που ξέχασα σε αύτη τη σείρα γίνεται περίσσοτερο αναφόρα στις μάχες και γενικά στην εξέλιξη του

πολέμου και δεν εμβαθύνει σε χαρακτήρες όπως το πρώτο…Α και παίζει και περισσότερη δράση…

Είδα το Μέρλιν…καλή ταινία…αλήθια πόσα τραγούδια-δίσκοι-συγκροτήματα, πήραν το ονομά τους από 'κει;:):!:

Και εγω τον Μερλιν ειδα… Πω με πωρωνει τοσο πολυ αυτη η ταινια, παρολο που ηταν η πεμπτη φορα που την εβλεπα 8)

και εγω και εγω:):):smiley:

Εγώ είδα πρώτα το Cell 211, μου άρεσε πολύ, αν και δεν ξέρω αν όντως επικρατεί τέτοια κατάσταση στις φυλακές.
Πάντως μου φάνηκε ρεαλιστική, και χάρηκα που δεν είχε happy end.
Μετά είδα το Hot Tub Time Machine, στην αρχή δεν τρελάθηκα, αλλά από ένα σημείο και μετά πέθανα στο γέλιο.

To ειδα και εγω προσφατα αυτο.
Πολυ καλη κωμωδια τελικα και ας μην μου γεμιζε το ματι.
80’s σεναριο και σκηνικα.Πολυ καλο για κωμωδια.

Το Cell 211 το εχω κατεβασει καιρο τωρα αλλα ακομα δεν το εχω δει…