Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Κάτι από Νικολαίδη έχω πεθυμίσει, μάλλον ‘‘Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα’’…γιατί ‘‘όλα τα φταίει αυτός ο κρετίνος ο Πέρι Κόμο που τραγούδησε την Γλενντόρα’’:):!:

χθες βραδυ στον αλφα…
καλο…
αλλα μου είχε καρφωθεί στο μυαλό πως θα ήταν στο ρόλο του ξενοδόχου ενας πρώιμος τζακ νικολσον…! (σταμάτα να αλλάζεις τις ταινιες…)

κατεβασα να δω το clash of the titans. το κοψα λιγο πριν τη μεση. γελαω ακομα με φιλο μου που εδωσε λεφτα για να το δει. και εκει που νομιζα οτι δεν παιζει να δω χειροτερη ταινια απ το twilight.

λολ. το twilight όσο χαζό και να ναι για χαβαλέ βλέπετε μην υπερβάλλουμε

μολις ειδα το THE MIST του STEPHEN ΚΙΝG…
καλο…μαρεσε αρκετα…
αλλα λιγο κουλο τελος…

Eιδα :

1. Το Zombie Flesh Εaters του τρομερου Λουκιο Φολτσι και ηταν πολυ καλο. Ουτως η αλλως στο ζομποσινεμα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα της μιας παλαμης οι καλες ταινιες.

1. Το Μeet The Feebles. Kαθαροαιμο δειγμα της εξωφρενικης περιοδου του Τζακσον, αλλα το βαζω τριτο κατα σειρα μετα απο Braindead και Βad Taste.

http://www.youtube.com/watch?v=ivHwoyIxCxU

\m/
It might just improve your sex
It’s a hard act to follow
The fact that fundamentalists
Find difficult to swallow
So join me as I sing
Of an activity that’s fun
Open up your ring
And try it front to bum

λουπι ειδες ρε συ το νεο του νολαν ???

sold out χτες και προχτες,ελπιζω τριτη-τεταρτη να το τιμησω…2 φιλαρακια που πηγαν στη πρεμιερα το συζητανε ακομα,οπωτε \m/

τα φιλαρακια γιατι δεν σου εβγαλαν κ σενα εισητηριο ρε συ ?

μηπως σε ζηλευουν που ολες οι αγγλιδες λιωνουν για παρτη σου και δεν τους ριχνουν βλεμμα :stuck_out_tongue: ?

πρεπει να γαμαει η ταινια παντως

[QUOTE=awake;923628]τα φιλαρακια γιατι δεν σου εβγαλαν κ σενα εισητηριο ρε συ ?

μηπως σε ζηλευουν που ολες οι αγγλιδες λιωνουν για παρτη σου και δεν τους ριχνουν βλεμμα :stuck_out_tongue: ?

πρεπει να γαμαει η ταινια παντως[/QUOTΕ]

Ας οψεται που προσπαθω με νυχια και με δοντια να παραδωσω μια αξιοπρεπη πτυχιακη,αλλιως θα ειχα παει και στην avant στο Λονδινο να δω και κανα νολαν απο κοντα…

περι ζηλιας:(…no english chicks here my lad,this is Birmingham,only Indian-ghetto-hardcore-don’t-mess-with-me-or-my-gangsta-brother-will-put-a-bullet-in-your-ass chicks here…

καλες κριτικες εχει παρει-υπερβολικα καλες δλδ-,οι δυο δικοι μου και γουσταραν και οπως μου ειπαν ειναι τιμιο Mindfuck,οπωτε αναμενω και γω με ανυπομονησια…

Ωπ…Εδω ειμαι.
Κανοντας search επεσα επανω στη μοναδικη ταινια του κιουμπρικ που και εγω δεν την εχω δει ακομα. Σε dvd δεν την εχω πετυχει, θελω να ψαξω στο ιντερνετ με ελληνικους υποτιτλους.

Στα σοβαρα υπ οψην.

στο imdb στις πρωτες 30.000 ψηφους εχει μπει στην πρωτη θεση.!!! 9.4…:!:

ενταξει θα πεσει αλλα ακομη και για αρχη ειναι υπερβολικα καλα…

http://members.rottentomatoes.com/m/1217219-inception/?name_order=desc

ασε το Imdb

Αν δε δείτε θάψιμο από τον Ebert μη πάτε να τη δείτε, μαλακία θα είναι.

4 αστερια. εγω θα παω παντως.

rec2. Δεν φτάνει το επίπεδο του 1, αλλά είναι αρκετά καλό-Με χάλασε λίγο το clopyright απο τον Εξορκιστή…:-k

με εξιταρει που γραφουν για το διφορουμενο τελος το οποιο λεει μπερδευει τον κοσμο

το οτι θαναι πολυ καλη ταινια αυτο το ξερουμε ηδη

μενει να δουμε αν θα αγγιξει τα ορια του αριστουργηματος.

υπομονη.

wristcutters : a love story

πολυ καλο
και με γκεστ σταρ Tom Waits
και με τραγουδια απο Gogol Bordello

ομορφη ταινια αυτη.