8O 8O 8O Ρε τολκι και υπολοιποι! Τα ειδατε αυτα τα αισχη στο φορουμ μας???:-k
Tι να σχολιάσεις… Όλα τα περιμένω πια απ’ τα ιφριτς
:x :x :blow: :blow:
Μεταφορικά μιλώντας. Αλλά που, είστε και οι δύο σμαμποτς οπότε…
Beowulf
Milame παρολο που ειχε πολυ ωραιες μαχες,η ταινια ειναι ο ορισμος της υπερβολης.Ελεος
Ενταξει ετσι και ετσι η ταινια…
Σαφως και ειναι ο ορισμος της υπερβολης.Αφου ειναι παραμυθι.Οπως και ο αρχοντας.
Ποα βερσιον ειδες την φετινη ή αυτη που ειχε κυκλοφορησει μερικα χρονια πριν?
dvd-janine loves jenna αξιζει οσκαρ σεναριογραφιας
αν θελετε ποσταρω φωτοναι σιγα :bleh:(εντελως τσοντοεμοτικον)
Sherrybaby.ενοχλητική ταινία μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο,φοβερή ερμηνεία από την Maggie Gyllenhaal(ίσως τη θυμάστε από την ταινία "Η Γραμματέας), η οποία νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς μας.Η ταινία δε χαρίζεται πουθενά και ενώ αφορά ένα πολύ ευαίσθητο θέμα δε γίνεται μελό.Μπράβο και πάλι μπράβο.
Death Proof
'ντάξει,απρόσμενα γαμάτο,και τι να πώ,για εμένα καλύτερο και απο Reservoir Dogs και απο Pulp Fiction.Όρμα Ταραντίνο!!!
είδα κι εγώ σήμερα τις ζωές των άλλων και πραγματικά (όπως κι ο demon cleaner) έμεινα άφωνος.
Πάρα πολύ ωραία ταινία, πολυ καλό “ξετύλιγμα” της πλοκής, ασκεί κριτική και ταυτόχρονα σε γεμίζει και συγκίνηση.
Πραγματικά το death proof είναι πολύ ωραίο, αλλά από τα άλλα δύο εγώ το βάζω πιο κάτω. Γούστα είναι αυτά…
Πάντως το τέλος τα έσπασε!
Μην αλλάζεις τα λόγια μου… ¶λλο είπα! :lol: :lol:
Resident Evil Extinction (2007)
Αρκετά καλή, αλλά πάντα για μένα θα προηγείται το Nemesis του 2004 8)
φετινη.Το ξερω ειναι πολυ παλιο,δεν εφτιαξαν σεναριο για τη ταινια.Απλα ακομα και σαν παραμυθι δε με εξεπληξε.Ο αρχοντας των δαχτυλιδιων παραμυθι ξεπαραμυθι οι ισοροπιες ειναι τελειες
checkare to πρωτο
Το έχω δει και το πρώτο… Και πάλι προτιμώ το Nemesis:p
Μλιαχ. Εγώ από την ταινία θυμάμαι μόνο τη Μίλα και αυτή που έκανε τη jill.
Aχ…
Kαι το θεικό soundtrack…Slipknot και Killswitch engage:D Kατά τα άλλα η Jill ήταν θεά (εγώ μόνοο αυτή θυμάμαι η άλλη δεν μου αρέσει:p ) Κατά τα άλλα απολύτως μάπα η ταινία…
Χθες ένας φίλος μου νοίκιασε το Γκρρρρ. Υποτίθεται γαλλική κωμωδία.
Δεν υπάρχει η ταινία.
Mystic River…
Ωραιο…
Σαν το The Day after Tomorrow , αλλά πολύ κατώτερο κατά τη γνώμη μου… Προτείνεται όμως για Κυριακή βραδάκυ.
Ray
Πανέμορφη ταινία,για την ζωή του Ray Charles.Κορυφαία ερμηνεία,όμορφες μουσικές συνέχεια,συγκίνηση και feeling εκεί που έπρεπε.