την ειδα χτες …απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει ποτε…
Την ειδα κι εγω τις ζωες των αλλων. Καλο μεν αλλα το περιμενα με πιο πολυ ενταση αλλα στην θεση του ειχε ψυχροτητα. Ψυχοβγαλτης λιγο. Πολυ καλη ηθοποια βεβαια.
Οι καλυτερες ταινιες που εχω δει τις τελευταιες μερες ειναι το Αμην και το Οι μερες της αυθονιας σας ειναι μετρημενες. Ειλικρινα, νευριαζεις με το Αμην, σου δινει και καταλαβαινεις αμεσα τι γινοταν και πως γινοταν την εποχη του ολοκαυτωματος και πως η εκκλησια ενειψε τας χειρας της. Το Οι μερες της αυθονιας σας ειναι μετρημενες ειναι πολυ ρομαντικο με τον τροπο του (η ουτοπικο :p) και καλοβαλμενο γνκ. Μ’ αρεσαν πολυ.
απλά ωραίο??8O 8O
Ε, ναι.:-s Ξενερωσα …
Edit:Sorry, παντα ξεχναω να μην τα λεω!
Σόουλ θόρν,βάλε το ποστ σου σε σπόιλερ,γιατί δεν έχουνε δεί όλοι την ταινία:)
Εμενα πάντως δεν μου άρεσε,πολύ φασαρία για το τίποτα μου φάνηκε…
Οι μερες της αυθονιας σας ειναι φοβερο
το ιδιο και το οι ζωες των αλλων
το ιδιο και το mystic river
ον τοπικ
ειδα hot fuzz
οι τυπαδες που παιζανε στο shaun of the dead
παιζουν σε μια αγγλικη κωμικη περιπετεια με στοιχεια θριλερ!!!
πολυ καλη,αν και απο τη μεση και επειτα κανει μια κοιλια (απο τη στιγμη δηλαδη που την βλεπουν δι αμερικαν γουει και φορτωνονται με οπλα κατανταει λιγο κουραστικο)
παντως οσοι γουσταρετε το βρεττανικο στοιχειο στον κινηματογραφο δειτε τη!
What makes you think it was murrderr?
Ειδα ΤΟ ΚΑΚΟ!!
Ελληνικο splatter!
Τρελο γελιο…
Ηοstel 2, καλό για το είδος του, όχι άσχημο για παρέα, μπύρες πίτσες/κρέπες/σουβλάκια κλπ…
Ο Πρωτάρης, αν και θεωρείται κλασσικό και είχε κορυφαίες ερμηνείες προσωπικά μου φάνηκε άλλη μια αδιάφορη χαζορομαντική ταινιούλια για αγάπες, έρωτες κλπ…
Shoot 'Em Up
H αγαπημένη μου ταινία για φέτος! :vibrate:
Προσκύνημα!
Ανελέητο πιστολίδι!
Ασταμάτητοι ρυθμοί, θεϊκές ατάκες, πωρωτικό soundtrack (Motörhead, Mötley Crüe κ.τ.λ.), δόσεις άρρωστου humor σε σημεία και η 1,5 ώρα που διαρκεί η ταινία δεν καταλαβαίνεις πώς πέρασε! 8)
Πολλά άκυρα σκηνικά, που στην αρχή μένεις κάγκελο και μετά πατάς το repeat ξανά και ξανά!
Μωρό που κλαίει συνέχεια και σταματάει μόνο όταν ακούει heavy metal, ανελέητο γάζωμα ολόκληρης ομάδας καταδίωξης υπό τους ήχους Aces of Spades και δεν συμμαζεύεται!
Μetaaaaaaaaaaaaaaaaaal! :band:
Ο ορισμός της cult ταινιάρας! :respect:
Προς άνδρες: Θεά η Μonica Bellucci! :–
Προς γυναίκες: Θεός ο Clive Owen!
η ερωτικη σκηνη μεταξυ των πρωταγωνιστων ειναι οντως τοσο καλη οσο και η φημη που την ακολουθει???
ω ναι, μου τη στείλανε σε βιντεακι wmv στο email…
είναι πολύ καλή
γαμαει!! την ειχα δει στο cinema
[FONT=“Comic Sans MS”]Είδα το Pathfinder (όχι την ελληνική μηχανή αναζήτησης…έτσι λεγόταν η ταινία :roll: ).
Μου θύμησε το Apocalypto δε ξέρω γιατί…
600 χρόνια πριν από Ισπανούς και Πορτογάλους ταξιδεύουν στην Αμερική οι Βίκινγκς,βρίσκουν τους ιθαγενείς και γίνεται Ο χαμός!
Μ’άρεσε! [/FONT]
Πατρις, Ληστεια, Οικογενεια
Αθανατα ελληνικα καμμενα 80’s… :lol:
“Ο μαγος Αιζενχαιμ”
ΤΑΙΝΙΑΡΑ!Δειτε το παιδια, πολυ εξυπνη ταινια και ιδιαιτερη!
+1
Όντως πολύ καλή αν και δεν είχα ακούσει από κανέναν ότι πρόκειται περι καλής ταινίας και πήγα απροετοίμαστος…Τελικά το αποτέλεσμα με αποζημίωσε πλήρως.
Πολυ tv τις τελευαταιες μερες.Απο αυτες που ειδα θυμαμαι μονο το Ed Tv και το Ονειρεμενη Ζωη.
Και τα 2 τα βρηκα αρκετα καλα.
30 μέρες νύχτα…
θέλω πίσω τη 1:30 ώρα της ζωής μου,που χαράμισα γι’ αυτή την λαλακία!!!
πάλι καλά που την κατέβασα και δεν την πλήρωσα στο σινεμά!!!
τυχερος εισαι, σκεψου κι’εμας που δεν προνοησαμε…
Χτες την ειδα αλλα ξεχασα να γραψω και ειναι κριμα γιατι ειναι ταινιαρα!
Equus (1977)
Σκηνοθεσια: Sydney Lumet
Σεναριο: Peter Shaffer (βασισμενο στο θεατρικο εργο του ιδιου)
Πρωταγωνιστουν: Richard Burton, Peter Firth
Υπαρξιακο δραμα. Θρησκεια εναντιον επιστημης και αναζητηση του Θεου. μια ζωη με παθη βιωμενη στα ακρα που προκαλει και την αναλογη καταστροφη ή μια ζωη με συμβιβασμους την οποια ολοι επιδοκιμαζουν μα οχι και αυτος που τη ζει? Ποσο σημαντικο ειναι το οικογενειακο περιβαλλον στην αναπτυξη της προσωπικοτητας ενος παιδιου? Τελικα ποιος χρειαζεται να θεραπευσει ποιον?