Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

σχετικό-άσχετο αλλα δεν ξέρω που να το χώσω…

Το κάπνισμα και τα ναρκωτικά του γιου του οδήγησαν τον Μάικλ Ντάγκλας στην κατάρρευση
Ξεκινά χημειοθεραπείες, ράκος η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Το τελευταίο διάστημα η αλλαγή στην εμφάνιση αλλά κυρίως στην ψυχολογία του διάσημου αμερικανού ηθοποιού ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ. Ο 65χρονος Ντάγκλας όσο κι αν ήθελε να το κρύψει, άρχισε να αλλάζει. Ο καρκίνος χτυπούσε αργά και βασανιστικά τον γιο του Κέρκ Ντάγκαλς. Η ξαφνική απώλεια βάρους, το απότομο γκριζάρισμα στα μαλλιά και η αλλοίωση στις φωνητικές χορδές προβλημάτισαν τους πάντες. Κανείς από το στενό περιβάλλον της οικογένειας δεν μιλούσε, και όλοι απέδωσαν την κατάπτωση στην περιπέτεια του γιου του με τα ναρκωτικά.

Την ίδια ώρα, η Κάθριν Ζέτα Τζόοουνμς έδειχνε επηρρεασμένη από όσα συνέβαιναν στο σπίτι της.
Οι κριτικοί θεάτρου σχολίαζαν αρνητικά την μελαχρινή ηθοποιό, που στις πρόβες της θεατρικής της παράστασης στο Μπρόντγουει ξεχνούσε τα λόγια της, δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί ενώ εμφανίστηκε αρκετά αδυνατισμένη.

Όλοι δικαιολόγησαν την κατάπτωσή της σε νευρική ανορεξία, αλλά έπεσε έξω.

Η Τζόουνς ήξερε τη σοβαρότητα του προβλήματος στην φωνή του συζύγου της ενώ προσπαθούσε κι αυτή να ξεπεράσει τη σύλληψη του γιου του Μάικλ για ναρκωτικά . Τελικά η διάγνωση του καρκίνου έλυσε τον γρίφο.

Οι γιατροί ενημέρωσαν το διάσημο ζευγάρι πως την μεγαλύτερη ζημιά στον Ντάγκλας την προκάλεσε το τσιγάρο. Ήταν φανατικός καπνιστής και τώρα κινδυνεύει να το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή.

Τις επόμενες ημέρες ο Ντάγκλας θα ξεκινήσει χημιοθεραπεία αλλά και ραδιοθεραπεία σε μεγάλη ιδιωτική κλινική της Νέας Υόρκης. Οι επίπονες θεραπείες θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες. Τα αποτέλεσματα θα κρίνβουν και τις περαιτέρω κινήσεις των γιατρών. Αυτή την στιγμή τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Αν δεν πετύχουν οι θεραπείες ο ηθοποιός θα πρέπει να μπει επειγόντως στο χειρουργείο για λεπτή επέμβαση στο λάρυγγα. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Μάικλς Ντάγκλας θα χάσει τη φωνή του.
www.newsit.gr

κριμα…

Οντως κριμα για τον Μαικλ Νταγκλας… Ο γαμημενος ο καρκινος… Ευχομαι να τα καταφερει ο ανθρωπος με το μικροτερο δυνατο κοστος για τον ιδιο και την οικογενεια του…

On Topic Ειδα χτες το The Crazies

Θριλερακι με εναν ιο που μολυνει το νερο μιας μικρης πολης της Ιοβα και κανει τους ανθρωπους να τρελαινονται και να σκοτωνουν ανελεητα… Καλη ταινια, ειχε αγωνια και σε κραταγε σε ενδιαφερον.

εχει δει κανεις τα white noise?αν ναι,αξιζει να τα δω?

???

Ειδα σημερα το Ace Ventura!!! Πολυ Γελιο :stuck_out_tongue:

P.S Ξερει κανεις αν γινετε να βγαλω τους ενσωματωμενους υποτιτλους απο μια ταινια?

από τις πιο καλές ταινίες που είδα τελευταία…

το εχω κατεβασει απο τοτε που βγηκε αλλα δεν το εχω δει ακομα γιατι δεν εχω βρει χρονο ,ειναι και 2 ωρες ταινια

δε το καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα…ειδικά το δεύτερο μισό. Πάω για Wolverine τώρα :slight_smile:

…wtf τώρα πρόσεξα ότι είμαστε συμπατριώτες :S

όχι κι εντελώς τρασ, αλλά συνηθισμένα πράγματα. δεν είναι για να τρελαίνεσαι.

ψυχοαποικια ΛΕΡΟΥ

το είδα πριν λίγες μέρες κ απλά έχω την περιέργεια να δω πώς φάνηκε κ σε κάποιον άλλο :-k…
εγώ πάντως το βρήκα λίγο βαρετό κ στάσιμο χωρίς καμιά τρελή ανατροπή…

βασικα οχι ακριβως σημερα, αλλα σε 3 δοσεις απο χτες το πρωι μεχρι πριν λιγο…πειρατες της καραιβικης του φτωχου, με οτι και αν συνεπαγεται αυτο…α και πιο ελεινο μονταζ σε ταινια εβερ ισως…περασε παντως ανωδυνα σχετικα το…30ωρο

η καλυτερη ταινια του Κρονεμπεργκ για μενα-και ισως μια απο τις αγαπημενες μου εβερ-…:smiley:

Ειχα δει στο αεροπλανο τον Τζερεμι Αιρονς(\μ/) τα Χριστουγεννα και του ειχα πει πως στη ταινια, αρχικα το καταλαβαινεις-τοσο σπουδαια που παιζει- οτι μιλαμε για 2 διαφορετικα ατομα, στη πορεια τα ορια διαχωρισμου μεταξυ τους αλλοιωνονται τρομακτικα και το μπαλακι χανεται διχως να καταλαβει κανεις τιποτα:p:p…μια εκ των καλυτερων ερμηνειων εβερ…

ανατριχιαστικη σπουδη πανω στην εννοια του σωματος και την σχεση του με την ιδια μας την υπαρξη…νοσηρη,ατμοσφαιρα κλινικης,γοτθικη εννιοτε,φρικιαστικη,αρρωστη,τραγικη…θα εγραφα τρελο κατεβατο τωρα αλλα βαργιεμαι…αριστουργημα με τα ολα του…(ε τωρα, περι ανατροπων, δεν νομιζω πως υπηρχε κανενα δειγμα οτι η ταινια ηθελε να πετυχει ανατροπες κτλ κτλ)…

seperation can be a terrifying thing…

όσον αφορά τις ανατροπές έχεις δίκιο απλά δε με εντυπωσίασε κάτι σε αυτή την ταινία εκτός από αυτό που ανέφερες για την ερμηνεία του Irons ο οποίος πιστεύω ότι ουσιαστικά σήκωσε όλο το βάρος της ταινίας…απλά respect ο άνθρωπος

τελικα το ειδα το shutter island, μπερδευτηκα για κανενα δεκαλεπτο στη μεση αλλα τελικα μου αρεσε

αρρωστια ταινια και εμενα απο τις αγαπημενες μου
ο αιρονς εκει ειναι μεγαλος 8εος.

ο κρονεμπεργκ ειχε κανει και μια εκ8εση στη 8εσσαλονικη με αντικείμενα απο την ταινια (χειρουργικα “εργαλεια” )μεσα σε αι8ουσες που απο την οροφη μεχρι και το δαπεδο κρεμονταν κοκκινα τεραστια πανια σαν αιμα

ρισπεκτ

επισης, μονο εγω πιστευω οτι η μυγα και το “spider” ειναι επισης ταινιαρες?:anyone:

Omen IV…αηδία:):!:

‘‘Sea of love’’. Άνετα ό,τι χειρότερο έχω δει από τον Pacino και μία άσχημη ταινία γενικότερα. Μόνο λίγο το αναπάντεχο τέλος τη σώζει. Αλλά μου 'κανε εντύπωση που ακόμα και ο Pacino δεν ξεχώριζε καθόλου.