@Νεφ.
Τσου δεν κάνω πλάκα. Πραγματικά την ευχαριστήθηκα, αν και είχα ακούσει όχι και τα καλύτερα για να πω την αλήθεια.Δεν είπα ότι είναι τίποτα το τρομερό, αλλά προσωπικά πέρασα πολύ ευχάριστα η ώρα. Όπως είπα ήταν μια απλή ταινία, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Μωρέ δε σε κατηγορώ, απλώς εγώ είχα δει το match point πριν από αυτό και περίμενα κάτι αντίστοιχο…μου φάνηκε ότι δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα
αν και ο hugh ήταν κούκλος!:oops:
Match Point σήμερα ή αύριο θα το δω. Αντίστοιχα για αυτή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Για να δούμε. Γενικά η Scarlett έχει γίνει μούσα του Woody Allen στις τελευταίες τις ταινίες.
φοβερές και ισάξιες ταινίες, τις είδα πολύ πρόσφατα στα καπάκια. απο δω μέσα τις είδα, δεν είχα καν ιδέα. ωραίες ταινίες, με τις σωστές δόσεις των απαραίτητων συστατικών.
ειδα TEKKEN…ε ΟΧΙ…το ηξερα οτι θα ηταν σακατια για ποπ κορν και ξυλο αλλα ξενερωσα τη ζωη μου…καταρχην(ή μηπως καταρχας…ποτε δεν εμαθα τη διαφορα!!:|) καμια μαχη δεν ηταν της προκοπης,ελειπαν χαρακτηραρες τιτανοτεραστιοι…το σεναριο γτπ,αααασχετο τελειως!!!ελεος…εφτιαχνα τρεις σεναριαρες στα μπαμ για την tekkenαρα…το πηδηξανε το θεμα:razz:
και ηταν πολυ ωραια ταινια που πραγματευεται την ζωη του Leo Tolstoy, τις προσωπικες κοντρες με την γυναικα του, την ιδεολογια του κτλ… Απλα απιστευτες ερμηνειες απο τον Christopher Plummer στον ρολο του Tolstoy, την Helen Mirren που επαιζε την γυναικα του, αλλα και τους James McAvoy και Paul Giamatti… Αλλα ειδικα οι ερμηνειες των Plummer και Mirren ειναι φανταστικες και ανεβαζουν παρα πολυ την ταινια…
η ταινια ειναι σε στυλ van helsing,λιγοτερο γραφικη και πιο σοβαρη…μαρεσε αρκετα και την συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους γουσταρουν medieval φαση με μαγους και διαολια
One Flew Over The Cuckoo’s Nest, επιτέλους αξιώθηκα και την είδα. Δεν έχει νόημα να αρχίσω το κατεβατό. Εξαιρετικός Jack, η μισή ταινία είναι αυτός και η άλλη μισή οι υπόλοιποι ηθοποιοί.