Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

12 πίθηκοι…μαγεία…για πολλοστή φορά:):!:

οι Μαγισσες του Σαλεμ με τον Ντανιελ Ντει Λιουις !!!
απλα οκ σαν ταινια αλλα η ερμηνεια του ΝΝΛ φοβερη οπως παντα !!!

:wink:

Ειδα το " Wall-E " και ηταν εκπληκτικο, ευφυεστατο, οικολογικο, φουτουριστικο,συγκηνητικο, γενικα μια εκπληκτικη δουλεια απο την θαυματουργη pixar.

Bαθμος : 9

Εχω δει αυτες μεσα στη βδομαδα…

Whiteout

Με την Kate Beckinsale που ειναι μπατσινα στην Ανταρκτικη και προσπαθει να ξεδιαλυνει κατι φονους. Aδιαφορο γενικα και ακυρο το τελος…

Kick-Ass

Ωραιο ηταν, διαφορετικο απ’ οτι το περιμενα… Πολυ δραση και μου αρεσε αυτο, περιμενα κατι περισσοτερο σε κωμωδια με λιγοτερη δραση… Μορφη το κοριτσακι, μεγαλη killer… Ισως να περιμενα και κατι παραπανω με οσα ειχα ακουσει, αλλα μου αρεσε.

The Back-Up Plan

Η κοπελα μου το ηθελε αυτο και ειναι με την Jennifer Lopez που μενει εγκυος με τεχνητο τροπο και μετα γνωριζει τον αντρα της ζωης της κτλ… Ενταξει βλεποταν, κλασικη ταινια του ειδους…

Give 'Em Hell Malone

Πιο αγνωστη αυτη, νουαρ ταινια με τον Thomas Jane, πρωταγωνιστη στο The Punisher που πολεμαει με τυπους του υποκοσμου και χωνεται σε διαφορα, εκτελεστης και ετσι… Μου αρεσε πολυ, αν και με παρακμιακα σημεια, ειναι καπως καλτ ταινια και γουσταρα… Σε σημεια εφερνε λιγο σε Sin City που το λατρευω (και την ταινια και το κομικ)…

Το 9…το κομπιούτερ ανιμέσιον…πολύ καλό…αναμένω και δεύτερο μέρος:):!:

Παρατήρηση χωρίς ιδιαίτερη σημασία, αλλά εκείνος που σκέφτηκε αυτό το moto μάλλον το πιστεύει σοβαρά ότι βρήκε κάτι πολύ εμπνευσμένο ε; Ποιός μπορεί να του πει ότι το μόνο που πέτυχε είναι να κουρελιάσει το μοναδικό λόγο να κάτσεις να δεις τέτοια ταινία (βλ. “περιέργεια για το τί θα γίνει”, έστω και υποτυπώδης"), εξηγώντας μας ΑΚΡΙΒΩΣ το τί συμβαίνει;

Γιατί μη μου πεις angus ότι υπήρχε τίποτα άλλο στο σενάριο!

Blidness…πολύ καλό…αλλά η μαγεία του Σαραμάγκου, δεν αποδόθηκε:):!:

Χα, χα, ίδια μέρα το είδα κι εγώ σε DVD. Δε μ’ άρεσε γενικώς, και απογοητεύτηκα κάπως μιας και το περίμενα πιο ενδιαφέρον.

Scoop

[SPOILER]Μου άρεσε τρομερά, πέθανα στο σημείο που πήγε ο Joe να δωροδοκήσει τον Χάρο:lol: Πάρα μα πάρα πολύ καλή η Scarlett Johansson για άλλη μια φορά, έπαιξε τον ρόλο τόσο φυσικά, πραγματικά που έκανε τρομερή εντύπωση.

Για τον Woody δεν έχουμε να πούμε τίποτα, τίποτα λιγότερο από απολαυστικός στον ρόλο του μάγου. Καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο μια ταινία. Ήταν μια απλή ταινία στην οποία πέρασα καλά. Νταξ και στο τέλος γέλασα με τον τρόπο που “έφυγε”, έλεγε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει μέσα στη Πόλη, αλλά τελικά πήγε από δέντρο :p:p[/SPOILER]

Από χθες ταπόγευμα Omen…τριλογία+Την Οδύσεια Ενός Ξενιτεμένου+Φίδια Στο Αεροπλάνο…και γαμώ τα βράδια;:):!:

σκεφτόμουν απο χθές πως θα ήθελα να δώ καμια ταινιούλα επική σε style lord of the rings αλλα όχι τίποτα μάπα
έχετε να προτείνετε καμία;

Εχθες το βράδυ είδα το “Από το Σούρουπο Ως την Αυγή” και μου ήρθε στο μυαλό να θέσω thrend για “ανάλαφρες” και “δροσερές” ταινίες ιδανικές για τα όμορφα καλοκαιρινά βράδια που κολλάνε τόσο πολύ όσο η πίτσα-κοκακόλα.

Οι προτιμήσεις μου είναι :

1. Στην Παγίδα του Νόμου

2. Ηigh Fidelity

3. Aπό το Σούρουπο Ως την Αυγή

4. Φράμπο, το Πρώτο Αίμα

5. Ghostbusters

6. Mατ Ντογκ και Γκλόρια

7. Smoke

8. Nτικ Τρεισι

Καμία άλλη πρόταση; Για χαλαρά πράγματα.

Αξίζει να δω και το τρίτο?? Γιατί το δεύτερο μου φάνηκε πολύ κατώτερο από το πρώτο και φοβάμαι ότι στο τρίτο τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα…

Επίσης χθες διόρθωσα ένα λάθος του παρελθόντος.

Είδα Scarface. Ναι δεν το είχα δει…:tomato::tomato:

όχι, δεν αξίζει. το τρίτο είναι πολύ κατώτερο από το δεύτερο να φανταστείς.

σήμερα στις 9 στον αντεννα εχει το Walk the line…με τον χοακιν φινιξ…η ταινία μιλάει για την ζωή του Τζόνι Κας

θυμάμαι οτι μου είχε αρέσει αρκετά…

Προχτές είδα αυτό:

και τώρα βάζω αυτό:

Μεγάλη μπάλα ο νεκροκεμπάπ.

Για το δεύτερο πάει αυτό ε.

8O8O
Πλάκα κάνεις!!βαρέθηκα όσο δεν πάει με αυτήν την ταινία!

εγω ειδα την μιση, καποια στιγμη θα το τελειωσω ομως, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!