Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

είδαμε Hard Times με τον ΑΤΟΦΙΟ Charles Bronson να μοιράζει μπουνιές.

ο άνθρωπος με τη μια και μοναδική έκφραση, μόνο που αυτή είναι απέιρως καλύτερη απ’ του κιάνου ρηβς : P.

Είδα προχθές το ‘‘Οι Περιπέτιες Του Ντόκτορ Παρνάσους’’…απίστευτο, φανταστικό…ξετρελάθηκα:):!:

:lol::lol::lol:

on topic:

καλη λαϊτ ταινιουλα…
ο danny dyer ειναι μεγαλο παλικαρι!!!:lol:

Τι απίστευτος που είναι ο Peter Sellers!
Απολαυστικότατη ταινία,πάω να δω και τα υπόλοιπα!:smiley:

Dark City και προσκυνάμε όλοι μαζί. Απίστευτη ταινία, σενάριο και ένας Kiefer Sutherland άριστος. Από τις καλύτερες επιστημονικής φαντασίας που έχω δει. Και όλο αυτό μου θύμισε Inception(ελάχιστα βέβαια).

στο dark city χρειαστηκα 2 τσιγαρα μετα για να ηρεμησω…απο τις κορυφαιες ταινιες επιστημονικης φαντασιας ολων των εποχων…κι ας λεει ο δουδ παπαριες:p…

o θεος βεβαια ειναι ο Ρουφους ε, απειρη ερμηνεια…αλλα οκ, πρωταγωνιστης hands down ειναι η πολη…

dude άμπαλος άμα λέει κάτι τέτοιο.

Είχε 1-2 κενά, για μένα όπως ότι ενώ στις 12 έπεφταν δεν έγινε κανά τροχαίο(νταξ ψείρας αλλά το παρατήρησα). Επίσης είχε που είχε τις δυνάμεις σε μερικές φάσεις ενώ μπορούσα δεν τις χρησιμοποίησε. Νταξ κλασικό θα μου πεις, αλλά χτυπάει άσχημα. Αλλά γενικά άξιζε πάρα πολύ.
Καλά όταν είδα ότι όλο αυτό ήταν στο διάστημα, σκάλωσα πραγματικά.
Και φυσικά μου άρεσε άπειρα όταν ο γιατρός έδωσε τις αναμνήσεις του John πίσω και ήταν και αυτός μέσα ώστε να τον καθοδηγήσει με τις δυνάμεις του.

angel_death, πρώτα πρώτα μη κρίνεις το γούστο άλλων στις ταινίες, έχεις δώσει δείγματα τεράστιας αμπαλοσύνης :lol:

εννοείται ότι είναι ταινιάρα το dark city, το χα πει κι όταν το είδα. εγώ για μια σκηνή σχολίασα μονάχα και η άλλη η δηλωμένη το χει κάνει θέμα ναούμε.

αχαχ
:’)

Την ταινία που είχε χθες βράδυ το Μέγκα με την Ντεμάρα…τό’χα ξαναδεί…αλλά είναι συμπαθητικό θριλεράκι:):!:

My mistake τότε, δεν έδωσε ο ύπουλος lupin περισσότερες infos:roll:

O nerd μέσα μου μετά το τέλος της ταινίας είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Thats all I need from a movie like this. :smiley:

Νταξ και εγώ την είδα προχθές, για να περάσει καθαρά η ώρα, για ποπ κορν καλά είναι. Νταξ βασικά την είδα για Scarlett Johansson:p

εβλεπα το Vantage Point στο mega και προς στο τελος οι υποτιτλοι δεν ηταν συγχρονισμενοι!!!#-o

ωραιοι στο mega…:lol:

rourke.εκλεψε την παρασταση.

Kαι εγω τον rourke προσεξα ηταν και μια scarlett johansson

Mόλις τελείωσε υπερθεικό Superbad 8)

To ειδα ολο το Superbad και ας το ειχα ξαναδει προσφατα.
ΜακΛαβιν λεμε !

Αυτήν την ταινιάρα πού’χε χθες το Μέγκα, 21.00 με 23.00, ένα πολιτικό θρίλερ με φοβερή πλοκή και συνεχόμενες ανατροπές, αλλά δεν συγκράτησα τον τίτλο του…όποιος τό’δε ξέρει:):!: