Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

το superbad λεει?

το βλεπω εδω και καιρο
αλλα ολο δεν το παιρνω

επισης
το napoleon dynamite το χει δει κανεις?

VANTAGE POINT (αθηνοραμα)

Λέει, λέει! Κι εγώ περίμενα πως θα έπεφτα σε εντελώς ανεγκέφαλο “σχολικό” χιούμορ, αλλά είναι πολύ έξυπνη ταινία με πολύ γέλιο :smiley:
MacLovin FTW!

[SIZE=“4”]The dreams in which I’m dying are the best I’ve ever had[/SIZE]
[B]
πονάει το κεφάλι μου…τωρα ξέρω τι μπορώ να καταφέρω…

σκατά…αλήθεια πονάω…!![/B]

αγαπημενη ταινια η απο πανω…

τελειοοοοο!
these dreams are the best indeed.

ειναι η επομενη που θα δω, τις επομενες μερες
Σημερα ειδα το A Clockwork Orange
Σοκαριστικο απλα 8O 8O 8O

καλη ταινια,εξυπνο σεναριο και ο woody harrelson ως συνηθως δινει ρεστα!

ελπίζω να μην είδες τη Director’s Cut…

Ταινιαρα - αγαπημενο ‘καψιμο’ - ταινια-σταθμος για τα 00s

ακομα θυμαμαι το shock της πρωτης φορας το 2002 , οντας ανυποψιαστος τι εχω παρει να δει …

[B]Wake up donnie.

I made a new friend today.
Real or imaginary?
Imaginary.

They made me do it.

Why are you wearing that stupid bunny suit ?
Why are you wearing that stupid man suit ?

Love…Hate…

“Every living creature on earth dies alone.”

[/B]

The Killing Moon
Under The Milky Way
Notorious
Mad World.

Η πιο αγαπημενη μου ταινια των 00s.

Welcome mr crimson , we’ve been expecting you.

Φοβερό animation με υπόθεση που βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Ένα 8χρονο κοριτσάκι που δεν έχει φίλους στέλνει τυχαία ένα γράμμα σε έναν τύπο 44 χρονών που και αυτός είναι μόνος του. Δεν λέω περισσότερα…δεν είναι κωμικό και αξίζει να το δείτε γιατί δεν απευθύνεται σε παιδικό κοινό και γιατί την φωνή του τύπου την κάνει ο παμμέγιστος Philip Seymour Hoffman8)

2 φορες σερι !!!
Δεν την ειχα δει περυσι οταν ειχε κυκλοφορησει επισημως αλλα τελικα προκειται για ταινιαρα !!!

οχι.μετά είδα οτι υπάρχει και Director’s Cut(αν και νομίζω οτι το έχεις ξανά αναφέρει)
διάβασα όμως οτι δεν προσφέρει κάτι…:-s αλήθεια ή να δω και την Director’s Cut ??

awake τέτοια ζαλάδα/ανατριχίλα είχα να νιώσω απο το καλοκαίρι του 2002 όταν σε κάτι σκαλιά στη συρο στα ακουστικά μου κάποιος τρελός φώναζε για πρώτη φορά μέσα μου i know the pieces fit

*στην ταινία υπάρχουν 3 γυναίκες που θα τις ήθελα για αδερφές, γκόμενες, φίλες, οτιδήποτε…3 στα 3 λέμε.!!

Πως το εννοείς…δεν αξίζει ή παραείναι κάψιμο…?
Έχω δει το κανονικό και πριν 3-4 μέρες κατέβασα το director’s cut να το ξαναδώ…

το director’s cut γαμαει τη ταινια και την υπεραπλουστευει…μαλακια και μονο που τα στουντιο επελεξαν να το βγαλουν…

Ευτυχώς που δεν βρήκα τα director’s cut τότε. Σήμερα ή αύριο θα το δούμε και εμείς.

δεν εχω δει το d’s cut αλλα αμα λεει ο λουπιν οτι το γαμει ,μου αρκει.

βασικα κ το non director’s cut καλα τα γαμησε ολα

βασικα απο την 1η κιολας σκηνη με το killing moon καθως η καμερα στριγοφυριζει γυρω απο το ποδηλατο , ψυλιαζεσαι οτι ερχεται επος…

@crimson

οι 3 τυπισσες που λες για φιλες κλπ ειναι η

roberta sparrow
λυκειαρχης
χοντρη κινεζα

εισαι γιγαντας φιλε ,τρελο γουστο 8) :lol:

Aτακάρα.

ταινιαρα.

για οποιον εχει 9 ευρα για σκοτωμα παντως, στο νεο τευχος του ΣΙΝΕΜΑ ,συμπτωματικα, εχει ενα αρκετα μεγαλο και ομορφο αφιερωμα στη ταινια, 10 χρονια μετα την προβολη της…\μ/

Κατα τ’αλλα, ο Richard Kelly σκηνοθετησε αυτη τη ταινια στα 26 του, λολ δλδ, τρομερος…βεβαια αμα δει κανεις καποιες απο τις 2 επομενες του παιζει να φριξει-ειδικα με το απαραδεκτο σκουπιδι southland tapes(που το μονο καλο που ειχε ηταν οτι επαιζε η Buffy)-…επισης μακρυα απο το εμετικο ‘σηκουελ’ της ταινιας, παραγγελια των στουντιο και με τον Κελλυ να μην εχει καμια εμπλοκη…

ελπιζουμε σε ανακαμψη Κελλυ και να μην γινει κι αυτος τελικα Σιαμαλαν-αν και δυσκολο το κοβω-…

γαμα τα , ημουν 26 οταν το πρωτοδα κ με εκανε σκουπιδι…σκεφτομουν ‘τι κανει κ τι κανω’…απιστευτο ντεμπουτο , απο οποια πλευρα κ αν το εξετασεις…

αλλα μετα σαν να τον ματιασαν…τεσπα αγαπαμε DD κ κελλυ που εγραψε/σκηνοθετησε τετοιο επος κ περιμενουμε ανακαμψη

κ εδωσε κ τρελο ρολο στον ‘dirty dancer’ πατρικ σουειζι

αν εχει παρει κανεις το σινεμα ας πει αν αξιζει το 9ευρο…