πολύ καλή η ταινία…πολύ πάνω από αυτό που περίμενα…
[SPOILER]η όλη υπόθεση για αυτούς που φτιάχνουν διάφορες ιστορίες με το μυαλό τους(:roll:) είναι κάπως κοινή…άλλα όλοι έχουμε κάπως διαφορετικά φανταστεί το ολο σκηνικό, όποτε δεν με πείραξε καθόλου…
σε δίκες μου εκδοχές ο “χριστός” δεν είναι ο μόνος που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό…
την μια είναι με τους αποστόλους, την άλλη είναι μόνο με τον ιουδα…πουτάνα φαντασία…τι ωραία που είσαι…
*το οτι η όλη η ταινία είναι μέσα σε ένα δωμάτιο βοηθάει πάρα πολύ να μην ξεφυγεις …όχι βέβαια ότι θα μπορούσες…
[/SPOILER]
Ειδα το ‘Waltz with Bashir’, για πρωτη φορα / Μου αρεσε αρκετα αλλα το θεωρω πρωτο ξαδερφο του ‘Persepolis’, το οποιο αν και λιγοτερο εντυπωσιακο σε σκιτσα και εικονες, με αγγιξε περισσοτερο.
Είδα στο History Channel, ένα αφιέρωμα για τον σπουδαίο Γιουλ Μπρίνερ, και έτσι έβαλα να δω το Τάρας Μπούλμπα, στο οποίο παίζει και ο πρόσφατα αποθανόντας, προχθές, Τόνι Κέρτης r.i.p.:):!:
Crimes of the Future : η δευτερη ταινια της φιλμογραφιας του σπουδαιου Ντειβιντ Κρονενμπεργκ. Τελειως ερασιτεχνικη, εμβρυικη και αλλοκοτη. Συν το γεγονος οτι δεν υπαρχει με ελληνικους υποτιτλους, απευθυνεται αποκλειστικα και μονο σε Κρονενμπεργκοκαμμενους.
Βαθμος : 4
Τhe Thing From Another World : η ταινια πανω στην οποια βασιστηκε το αριστουργηματικο The Thing του Καρπεντερ, ειναι και αυτη ενα διαμαντι. Και μαλιστα cult. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα.
‘‘The panic in Needle Park’’: η δεύτερη ταινία του Al Pacino και πρώτη με πρωταγωνιστικό ρόλο νομίζω. Γενικά πολύ ρεαλιστική, σαν να ‘‘βλέπεις’’ το ‘‘Junky’’ του Burroughs. Αλλά τίποτε το φοβερό στην τελική.
''Fear and loathing in Las Vegas": άκουγα τόσα για αυτήν τη ταινία. Τελικά δε μου άρεσε μιας και τέτοιου είδους ταινίες δεν είναι πολύ του στυλ μου. Πολύ ‘‘trip- αριστή’’, τίγκα στην ψυχεδέλεια, not my cup of tea.
Τον ενοικο του Πολανσκι…Παρα πολυ καλη…Ο ρομαν ειναι μαστορας σε αυτο το ειδος…Το πως φτιαχνει σκαλοπατι σκαλοπατι ολη αυτη την ατμοσφαιρα ειναι εκπληκτικο…Και με τον ιδιο στο πρωταγωνιστικο ρολο…
The noise-Παρανοια…Τιποτα το τοσο ιδιαιτερο…Καπως περιεργος κινηματογραφος θα ελεγα…
The mocking bird who dont sing…Δραματικη ιστορια- δραματικη ταινια χωρις τιποτα το ιδιαιτερο απο αποψη σκηνοθεσιας…Βασιεται παρα πολυ στην true story και ξεχνιεται εκει μεσα…Καλο ηταν ομως δεν εχασα και την ωρα μου…