Ρε παιδιά έχει δει κανείς το The fourth kind (“επαφές τέταρτου τύπου”, στα ελληνικα) ??
μου είπαν ότι είναι καλό απλα θέλω να πάρω κ άλλες γνώμες…
ειδα το the big lebowski. καλο ηταν αλλα το περιμενα λιγο καλυτερο
Πόσο καλύτερο δηλαδή;;;
καλουλα ειναι…
ον τοπικ
Jonah Hex το περίμενα καλύτερο…
Καλο ειναι, ενδιαφερον αλλα μπορουσε και καλυτερα… Θα βγει και 2ο μερος και απο το trailer φαινεται καλυτερο. Τωρα βεβαια τι να κρινεις απο trailer?
Πραγματικα ποσο καλυτερο, μιλαμε για [SIZE=“2”]ΕΠΟΣ[/SIZE]… Ο Jeff Bridges παιζει απιστευτα και εχει τρελο γελιο…
σταθερη αξια, τεραστιο επος…
ο παιδικός μου ήρωας…!!!
μιλάμε για παντοτινή αγάπη…
Lewis: Murphy… I’m a mess…
RoboCop: They’ll fix you. They fix everything.
λιγο.
Μετά από πάρα πολύ καιρό το Poltergeist II:):!:
Tι περισσοτερο μπορει να περιμενεις απο το Big Lebowski…Ειδικα οταν μιλαμε για μια τοσο ιδιαιτερη ταινια πως ξερεις αν γινεται να ειναι καλυτερο/χειροτερο.Ειναι αυτο που ειναι.
excuse me?
δηλαδη επειδη αρεσε σε εσενα τρελα πρεπει να αρεσει και σε ολους και οποιος θεωρει πως δεν ειναι αριστουργηματαρα ειναι λαθος;
αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο με τους δηθεν ανθρωπους. εχουν καποιες συγκεκριμενες αποψεις και τελος.
TRON στην ΕΡΤ3 αυτη τη στιγμη
Χρονια που γεννηθηκα βγηκε τετοια πρωτοποριακη ταινια
Δεν νομιζω πως είπε αυτό απλά είπε ότι αν άλλαζε κατι δεν θα ήταν αυτό που είναι αλλά κάτι άλλο. Αυτά ήθελε να εκφράσει ο δημιουργός της ταινίας όχι κάτι άλλο.
πο, και γω τωρα…
απειρη ταινια \μ/
Αυτο.-
Τωρα το ποιος ειναι δηθεν κλπ αστα κατα μερους καλυτερα:)
xaxa me διαfημιση bob ross
“Καφε Βανταικ και Λευκο Τιτανιου” με ηχητικο το flying in a blue dream του Satriani.
Αυτα ειναι
Πρωτη φορα που ειδα πιτσρικας Braindead, μια αλλη γιαπωνεζικη με φοβερο σκηνικο οπου ο τυπος της εβαζε αυγο στο πιπι και μια αλλη σκηνη οπου περπατουσαν εξω και αντι να του κραταει το χερι, του κρατουσε το πουλι (Lupin, τιτλο pls?) και Αντιο Παλλακιδα μου
την ‘αυτοκρατορια των αισθησεων’ λες νομιζω αν θυμαμε καλα, του 1976, το εχω και σε dvd απο το περιοδικο ΣΙΝΕΜΑ νομιζω:p, τοχα δει απο εκει…
(πιτσιρικας αυτη τη ταινια?\μ/,στηριζω)
(ειχε φαει πολυ κραξιμο οταν ειχε πρωτοβγει, ως πορνογραφικη ταινια, αλλα μαλλον μετα που το ειδα δεν συμφωνω, πολυ δυνατο εργο πανω στην κυριαρχια του ερωτικου παθους πανω στις αισθησεις)
στα καπακια χτες μετα το Τron, ειχε το A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child , απο τα πιο αδυναμα της σειρας για τους φανς, αλλα ΓΑΜΩΤΟ, μου εχει λειψει ενας καινουριος Freddy και κυριως(γτ στο χθεσινο ειναι απο τις πιο ‘μικρες’ εμφανισεις του) οι τρελες δολοφονιες του, παντα σταθερη αξια στη μεγαλυτερη διαρκεια τους…
πλεον ακομα και το Dream Child το εχω εκτιμήσει… δυσκολο να ξανα βγει καποιος σαν τον Freddακο… και στο remake ξενέρωσα και με την φατσα του καινουριου!!!
σαν τον ψυχακια τον Englund κανεις…
ειδα και το ρημεηκ προσφατα, fail αρκετα(ο freddy απλα δεν ηταν freddy, ηταν καποιος αλλος-οσο κια αν συμπαθω τον Haley που τον επαιζε)…παντως με τα τωρινα εφε+ Englund+ εναν τιμια ‘κακο’ σκηνοθετη και σεναριογραφο, μπορει να βγει κατι καλο…αλλα τα ρημπουτ και ρημεηκ κτλ εχουν τον πρωτο λογο δυστυχως τωρα:(…