Κλισε, προβλεψιμο σε σημεια, μπλα μπλα μπλα, αλλα pure τιμια 90ς old school περιπετεια…κλασσικα θεος Γουιλις, οπου εδω παιζει και λιγο κοντρα και γουσταρα…τιμιοτιτα και μονο!
\m/
Κλισε, προβλεψιμο σε σημεια, μπλα μπλα μπλα, αλλα pure τιμια 90ς old school περιπετεια…κλασσικα θεος Γουιλις, οπου εδω παιζει και λιγο κοντρα και γουσταρα…τιμιοτιτα και μονο!
\m/
Αυτό βασικα… τιμιότης η ταινία.
πολύ καλό!!!:D:D θεά Ellen Page!!!:D:D μέσω κωμικοτραγικών καταστάσεων περνάει μηνύματα για ένα σημαντικό ζήτημα…!!!
οχι…δεν μπορώ να πω ποια ταινία είδα…
δεν μπορώ γιατί δεν την είδα ολόκληρη…
δεν την είδα ολόκληρη γιατί έκλεισα την τηλεόραση…
έκλεισα την τηλεόραση γιατί η ερτ1 ειναι για τα μπάζα…
έκατσα χθες το βράδυ να δω μια ταινία που είχε αλλά η κρατική τηλεόραση είχε την πιο τραγική εικόνα που έχω δει πότε…
η εικόνα της ειχε τραβηχθεί στα πλάγια(και στις δυο μεριές), κρύβοντας το σήμα του καναλιού, το σήμα καταλληλότητας, και φυσικά τους υπότιτλους…
τα πάντα ηταν μέσα στο πρόσωπό σου, και όλα ξεχείλιζαν από την οθονη σου…
και συνεχίστηκε ως την μέση της ταινίας που είδα…για μετά δεν ξέρω…
μπράβο κρατική τηλεόραση…πάντα τέτοια…[-X
*για την ιστορία η ταινία ήταν η εξής…:
[SPOILER]
[/SPOILER]
να την κατεβασεις να την δεις γιατι μετραει
αλήθεια??
οκ…
βασικά δεν μπορούσα να συνεχίσω να την βλέπω έτσι…
και άλλαξα και την συχνότητα του καναλιού μπας και φταίει αυτό…αλλά δεεεεν…
ζώα, τι να πεις…
Εχει μετατρέψει την εικονα σε 16:9 απο 4:3 πλεον για αυτο γινεται αυτο. κανονικα πρέπει να βάζει τις κλασικες μπαρες πανω και κατω αλλα…
ναι ρε συ [B]Dead[/B] αλλά πιο είναι το νόημα να μου κρύβει τους υπότιτλους, τα σήματα και να νομίζεις οτι θα σου επιτεθεί ο ηθοποιός τοσο κοντά που τον έχεις??
δεν μπορούν να το αλλάξουν επιτόπου??
επίσης έγινε μόνο όταν μπήκε η ταινία(νομίζω)
πριν είχαμε μια τετράγωνη μαλακία…τώρα θα έχουμε τα μισά??
Είναι η μετάβαση που θα γίνει στις widescreen οθόνες… η τετράγωνη οθόνη θα αρχίσει να αποσύρεται σιγά σιγά…αν έχεις προσέξει το κάνει και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες αυτό να κόβει τις άκρες… απλά δεν το υποστηρίζουν ακόμα όλα τα προγραματα και μια αλλάζει, μια είναι κανονικό και πάλι. Στις widescreen οθόνες οθόνες θα φαινόταν κανονικά. Καινούργιες εποχές απλά θα μας βγάλουν λίγο την πίστη ανάποδα μέχρι να μάθουν πως δεν έχουν όλοι στο σπίτι τους widescreen οθόνες και να συμπιέζουν την είκονα έστω να εμφανίζεται κανονικά και στις παλίες τηλεοράσεις με μαυρες μπάρες πάνω και κάτω.
[B]Picnic at Hanging Rock[/B]. Μάλλον από τις ταινίες που υπονοούν πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνουν…
Eχθές είδα
άλλη μαλακία αυτή…
όταν πάει η μπάλα στο κόρνερ δεν βλέπουμε την φάση…απλά μαντεύουμε.!!
η βραδια πηγε να ξεκινησει με HEAT, αλλα ειχε παει αργα οπωτε εφαγε Χ και ακολουθησε Bing bang theory καινουριο επεισοδιο, το οποιο εδωσε το εναυσμα για
ας μην λεμε τα αυτονοητα ξανα…κουβα σε καθε πολιτη κεην, καθε νονο, καθε 2001 και καθε 8 1/2 εαν μπορουσα να ξαναζησω εστω και για 2 λεπτα την κ@υλα που πρωτοεζησα οταν ειδα αυτη τη ταινια στο δημοτικο…
priceless…
“[B]οτι πάρει ο κύριος κερασμένα από μένα…[/B]”
και αλτσχαιμερ να πάθεις, αυτή τη σκηνή δεν την ξεχνάς…
δεν την ξεχνάς γιατί παίζει να έχεις ρίξει το πιο γαμάτο γέλιο…
double post αλλά αυτή τη στιγμή έχει σε αντ1
Την είδα χθες κι εγω, όμορφη ταινία πράγματι.
Θα δω σε λίγο την γοτθική εργάρα, ‘‘Η Αδελφότητα Των Λύκων’’:):!:
σε λίγο αρχίζει ο ψαλιδοχερης σε αντ1