Εγώ είδα το [I]The kids are allright[/I], ήταν αρκετά καλή ταινία, απ’τις λίγες καλές του χόλιγουντ.
Επίσης πριν λίγες μέρες είδα το [I]Scott Pilgrim[/I], πάρα πολύ διασκεδαστικό ταινιάκι, και αρκετά πιστό στο κόμικ.
Εγώ είδα το [I]The kids are allright[/I], ήταν αρκετά καλή ταινία, απ’τις λίγες καλές του χόλιγουντ.
Επίσης πριν λίγες μέρες είδα το [I]Scott Pilgrim[/I], πάρα πολύ διασκεδαστικό ταινιάκι, και αρκετά πιστό στο κόμικ.
Ειδα χτες το Suspiria του Dario Argento
ηθελα να το δω καιρο και αξιζε η αναμονη. Πολυ καλο, κλασικο θριλερ στο στυλ του Argento, ωραια ιστορια, αλλα την παρασταση κλεβουν η σκηνοθεσια και ειδικα η μουσικη. Απλα απιστευτη η μουσικη της ταινιας, δημιουργει τρομερη ατμοσφαιρα… Μου λειπει που στα καινουρια θριλερ, δεν εχουν τετοια μουσικη, σε συνδυασμο με τα εξελιγμενα πλεον εφε, θα ηταν πολυ καλο το αποτελεσμα… Η ιστορια εχει να κανει με μια κοπελα που παει εσωκλειστη σε μια σχολη μπαλετου και διαφορα περιεργα πραγματα γινονται εκει… Δεν σας λεω την συνεχεια μην το χαλασω.
Εεεετσι ! Suspiria !
Η μουσικη ειναι απο τους Goblin αν δεν κανω λαθος και ειναι οντως απιστευτη !
πριν λίγο …κατουρήθηκα(για να μην πω τίποτα άλλο) βλέποντας την χορογραφία στην μονομαχία apollo-rocky την ώρα που πέφτουν ταυτόχρονα στο rocky 2…
Το είδα κι εγώ.Υπερκλασσική Ταινία.
Ναι ειναι απο τους Goblin και τα σπαει…
[SIZE=“7”]+[/SIZE]
Άκουσα απο ένα φίλο ότι άν βάλεις την ταινία [B]The Wizard of Oz[/B] του [B]1939[/B] μαζί με το[B] Dark Side of the Moon[/B] των [B]Pink Floyd[/B] τότε η μουσική [B]συγχρονίζετα[/B]ι τέλεια με τις εικόνες όπως και οι στίχοι…
Για να μπαίνουμε στο θέμα, δουλεύει!!! Η εικόνα, η διάθεση, το tempo της ταινίας είναι [B]ένα[/B] με τη μουσική. Αυτό που έχεις να κάνεις μόνο είνα να φτιάξεις μία playlist με 3ις φορές το Dark Side of The Moon ΜΗ βάλεις υπότιτλους. Απλά στην αρχή της ταινίας, [B]όταν τελείωσει το τρίτο roooarrrr[/B] του λιονταριού πάτα το [B]play[/B], καί είσαι έτοιμος. Απλά κάντο, είναι μια[B] progressive ψυχεδελική όπερα απόλυτα συγχρονισμένη, είναι μαγικό! [/B]
Από wikipedia :
Όταν το άλμπουμ παίχτηκε ταυτόχρονα με το φίλμ του 1939 Ο μάγος του Όζ, οι εικόνες περιστασιακά φαίνεται να συγχρονίζονται με την μουσική και τους στίχους. Αυτό το φαινόμενο πήρε το όνομα “Dark Side of the Rainbow” ή “Dark Side of Oz”. Λέγεται ότι το άλμπουμ μπορεί να παιχτεί τρεις φορές κατά την διάρκεια της ταινίας με συγχρονισμούς κάθε φορά που παίζεται. Τα μέλη του γκρουπ έχουν αρνηθεί επανηλημένος ότι κάτι τέτοιο έχει γίνει ηθελημένα.Συγχρονισμένες ταινίες έχουν κυκλοφορήσει στο εμπόριο
shutter island…αρκετα καλο με αρκετο μυστηριο σε ολη την ταινια και ενα ωραιο φιναλε…
ενταξει πες και 2 κουβεντες. η πρωτη τι λεει?
Καλη ηταν,ειχε και και ψιλοκομεντι στοιχειο μεσα αλλα οσο πηγαινε προς το τελος περισσοτερο για κοινωνικο θα το ελεγα.Συμπαθητικο παρ’ολα αυτα
πριν λίγο…
θα μπορούσε και καλύτερα…
*ο Ice-T είναι η φωνή μέσα στην ταινία…!!
το αποπανω εχω καταληξει οτι το θεωρω απο τις καλυτερες κωμωδιες που εχω δει τα τελευταια χρονια, χωρις υπερβολη…εχει τοσες λεπτομεριες να προσεξει κανεις που μια φορα δεν μου ηταν αρκετη…+ ενα απο τα καλυτερα -και πιο απροσδοκητ- σεναρια για ταινια του ειδους…
αλήθεια?? :-k
ρε γαμώτο…πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο…
βέβαια σε αυτού του είδους τις ταινιες δύσκολο είναι να εκπλαγεις κιόλας, αλλά θα ήθελα παραπάνω…
*μήπως σου θόλωσε την κρίση μεντεζ??
**είναι γεγονός οτι έχω σκυλοβαρεθει τις κωμωδίες…εχω αιώνες να δω μια κωμωδία που να με κρατήσει…
***τρελή νύχτα για την ελληνική τηλεόραση χθες… rocky 2, Χάλοουιν 6: η κατάρα, Ένα τρελό, τρελό καλοκαίρι…!!!
βασικα για το παραπανω
[SPOILER]μου αρεσαν ολες αυτες οι μικρες στιγμες ΣΩΣΤΗΣ σατυρας πανω στο ειδος του cop buddy movie αλα φονικα οπλα κτλ…o νευρωτικος μπατσος που παντου εβλεπε καρτελ κοκαινης, τον ειχε αφησει η γυναικα του που ΕΠΡΕΠΕ κατα αυτον και παραλληλα το ιδιο το κλισαρισμενο ειδος εκεινη να δουλευει σε στηριπτιζαδικο κτλ και αυτος να ηταν κλασσικος κατεστραμμενος μπατσος-γιαυτο και ελεγε τα ακαταληπτα στο μπαλετο('γδυνεσαι σαν τσουλα κτλ:lol:)…το οτι ουσιαστικα ηθελαν εναν κακο-οπως σε ολες αυτες τις ταινιες- αλλα οσο και να προσπαθουσαν, αποδεικνυοταν οτι απλα επεσαν μεσα σε ενα οικονομικο κυριως σκανδαλο, διχως καρτελ ναρκωτικων, μαφιοζους κτλ…+μεγαλη εμφανιση απο Τζακσον και Ροκ και πιο γελοιος θανατος εβερ ομως:lol:…ε και βεβαια υποκλιση σε Gator ε:lol::lol::lol:…στα + το κλασσικο will ferrell humor που ειναι Love or hate αλλα εδω, ηταν πιο δουλεμενο και πιο χαρακτηριστικο απο αλλες φορες…[/SPOILER]
επισης, ω ναι, ζηλευω επισημως τη νυχτα σου:p, εγω κοιμηθηκα νωρις και τα εχασα γμτ…
[SPOILER]στο θάνατο των δυο στην αρχή μου βγήκε ένα βροντερό και αβίαστο γέλιο…
τραγικό μιλάμε…
ο ποιο αχρείαστος θάνατος ακόμη και για κωμωδία…
και ναι…Gator
έχεις δίκιο σε αυτά που λες…
δεν λέω οτι ήταν κακή…κάθε άλλο…
…αλλά ρε γαμώτο…πάνω κάτω βλέπεις την ίδια υπόθεση , την ίδια παρωδία, τις ίδιες γκάφες πάντα…
δεν γίνεται να βγει μια κωμωδία που να σε ξαφνιάζει…??
στο the invention of lying ας πούμε υπήρχαν πολλά σημεία που έλεγες, “αα…έξυπνο αυτό”…
θέλω να δω μια κωμωδία που να έχει μια κεντρική (αστεία)ιδέα όπως αυτή…να μην βλέπω διάφορα αστεία(και ας είναι πετυχημένα) μέσα στην ταινία, αλλά να είναι όλη η ταινία ένα αστείο…
παίζει να λέω και χαζομάρες…
πες μου οτι κατάλαβες κάτι…χαχαχα[/SPOILER]
σε καταλαβαινω…απλα μαλλον εμενα οντως αυτη η ταινια με ξαφνιασε-ευχαριστα παντα-
Gator’s bitches better be using jimmies!!
Με επιασε μια απιστευτη γλυκια νοσταλγια χθες. Γιατι? Ειδα το Toy Story
που το ειχα πρωτοδει σινεμα οταν ειχε βγει σε ηλικια 9 χρονων… Ηταν παντα απο τα αγαπημενα μου παιδικα και ειχα να το δω χρονια… Τι να λεμε τωρα, [B][SIZE=“3”]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/SIZE][/B], φοβερη ιστορια, με πολυ γελιο, τρομεροι χαρακτηρες, περναει και ωραια μηνυματα. Και σε συνδυασμο με την νοσταλγια και τις παιδικες αναμνησεις πολυ συγκινηση.
Στα καπακια ειδα το Toy Story 2
φοβερο και αυτο, βαζει και αλλους χαρακτηρες και εχει πιο πολυ δραση… Παρα πολυ καλη η ιστορια, ολο το feeling που σου βγαζει η ταινια και επισης τρελο γελιο… [B][SIZE=“3”]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/SIZE][/B] και αυτο…
Σημερα θα δω το 3ο, ευχομαι να ειναι και αυτο τοσο καλο.
^
μηπως τα εχεις βρει μεταγλωτισμενα το 2 κ το 3??αυτο, νεμο και μπομπ σφουγγαρακης θελω μονο μεταγλωτισμενα…ειναι περασμενο στο υποσυνειδητο ετσι
There goes my hero :bounce: