Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Dirty Harry

Death Wish

αγνό ατσάλι.

cool…8)

Εγώ εχθές έλιωσα με αυτά :blues:(για πολλοστή φροά)

και σήμερα η συνέχεια της τριλογίας8)

Παιδιά πλιζ να γραφετε και το όνομα της ταινίας γιατί μετά δε βγαίνει στο search.

Εγώ είδα το Aguirre, the Wrath of God

Με έχει πιάσει μια νοσταλγία και ξεθάβω διάφορα…
Μετά το λιώσυμο σε Beavis and Butt-head…
Σειρά είχαν αυτά…

Το οποίο το είχα δει πιτσιρικάς στο δημοτικό και την άλλη μέρα ήθελα να ξεκινήσω την δικιά μου συμμορία!!! :lol: :lol: #-o #-o

Απλά βάζει τα γυαλιά σε πολλές true ταινίες! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8)

Ύμνος στη φιλία…Ταινιάρα…

Ύμνος στη φιλία…Ταινιάρα…[/QUOTE]

Πο αυτη την θυμηθηκα προσφατα και θελω αν την δω.Την εβαζε η τβ οταν ειμουν πολυ μικρος και την θυμαμαι

Δυστυχως οχι και εγω ετσι τα εψαχνα αρχικα, αλλα τιποτα… Αν βρω κατι θα σου στειλω p.m.

Χτες ειδα και το Toy Story 3

ενταξει ο,τι και να πω ειναι λιγο… Η ταινια τα εσπαγε, τελεια ιστορια, πολλοι καινουριοι χαρακτηρες, μελαγχολια, συγκινηση. Στο τελος συγκινηθηκα παρα πολυ, πολυ περισσοτερο απο πολλες ‘‘συγκινητικες’’ ταινιες… [SIZE=“3”][SIZE=“4”]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/SIZE][/SIZE] και αυτο…

Ειδικα η σκηνη που ο Andy παιζει μαζι με το κοριτσακι τελευταια φορα με τα παιχνιδια του, με τα οποια επαιζε τοσα χρονια, ειναι απλα απιστευτη συγκινηση… Οχι τιποτα αλλο, μας κανει να σκεφτομαστε οτι και εμεις πλεον μεγαλωσαμε, μαζι με τον Andy… Μας φερνει αναμνησεις απο την παιδικη ηλικια που ειχαμε δει το πρωτο Toy Story. Θυμομουν που ειχα παρει και εγω Buzz και επαιζα σαν τρελος… Πολλες αναμνησεις…

Πο αυτη την θυμηθηκα προσφατα και θελω αν την δω.Την εβαζε η τβ οταν ειμουν πολυ μικρος και την θυμαμαι[/QUOTE]

:bow2::bow2::bow2::bow2: και River…:(:(:frowning:

Το Stand By Me δεν θυμαμαι αν το ειχα δει παλιοτερα, αλλα μπαινει στα υποψιν…

να το δεις!!! από τις αγαπημένες μου ταινίες…:D:D

ΟΚ. Κατεβαινει ηδη…

Και εγώ όταν το είδα δάκρυσα σε κάποια σημεία…Πάρα πολύ όμορφη ταινία,όχι όσο η πρώτη βέβαια:D[SPOILER]Έχω μάθει πλέον τους διαλόγους απ’έξω,τόσες φόρές που την είδα[/SPOILER]

Είχε και πάρα πολύ αστείες σκηνές.Ειδικά σε αυτήν έλιωσα[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=YD55_FVkqp0&feature=related
:lol::lol::lol:
Γενικά όταν ο buzz μιλούσε ισπανικά,πέθανα στο γέλιο[/SPOILER]

Μάπα επικών διαστάσεων…

Δεν ξέρω να φταίει το ότι δεν είμαι 12 χρονών πλέον ή είναι όντως τόση άσχημη ταινία αλλά ειδικά προς το τέλος είχα αρχίσει να μουδιάζω από τις δώσεις βλακείας που εξέπεμπε η τηλεόραση μου…

Προσπαθώ να αποφασίσω τι πρέπει να κλαίω πιο πολύ. Τις 2 ώρες ή το DVD που ξόδεψα…

Μια χαρά είναι το [B]Speed Racer[/B] Radical, μάλιστα είναι απ’τις καλύτερες μεταφορές animation σε live-action ταινία. Δεν ξέρω, μήπως δεν βλέπεις anime, και γι’αυτό δεν εκτιμάς τόσο την συγκεκριμένη μεταφορά;;

το speed racer ηταν μαστουρα σκετη, ειχα βγει απο το σινεμα οταν τοχα δει μερικα χρονια πριν λες και ειχα πιει 10 μπαφους…υποτιμημενη ταινια+οντως πολυ καλη μεταφορα του ανιμε…

Τι να πω ρε σεις… Δεν έχω δει το anime αλλά σαν ταινία με φάνηκε απίστευτα προβλέψιμη και πολύ παιδιάστικη…

Ίσως επειδή εγώ άλλο περίμενα να δω να ξενέρωσα τόσο πολύ… Ήξερα ότι είναι ταινία σαν αυτές που βάζει η τηλεόραση το Σ/Κ κατά τις 4 για όλη την οικογένεια και τα μικρά παιδιά αλλά κάποια πράγματα με φάνηκαν πολύ άσχημα… Δλδ κρύο γάλα αντί σαμπάνιας στο βάθρο??#-o

Μπορεί σαν μεταφορά να είναι όντως πολύ καλή, αλλά η ταινία από μόνη της χωρίς να έχεις δει το anime, για τα δικά μου γούστα ήταν μάπα…

επιτέλους το είδα!!! περίμενε καιρό στη λίστα…:p:p
φοβερή ταινία από ισπανία…λίγο ψεύτικη σε ορισμένα σημεία (με τα μαχαιρώματα κ.τ.λ…) αλλά ωραίος ο τρόπος που έμπλεκε τη φαντασία με τη πραγματικότητα στη φασιστική ισπανία της εποχής…

‘‘Συνήθεις Ύποπτοι’’…χθες βράδυ στον ANT1:):!:

Καλα η σκηνη αυτη ηταν απλα λιωσιμο… Ειχα πεθανει στα γελια…

On topic χθες ειδα το Predator

που ειχα να το δω χρονια… Καλη περιπετεια, οχι κατι τρομερο βεβαια, αλλα ευχαριστη. Θα δω και το 2 και το καινουριο τις επομενες φορες.

Υ.Γ. Το Speed Racer ηταν απαισιο και απιστευτα παιδικο με την κακη εννοια…

3 Ταινίες για σήμερα…

Αρκετά προβλέψιμο…αλλά από τέτοιες ταινίες ξέρεις πάνω κάτω τι περιμένεις…αρκετά καλό…

[SPOILER]Στεναχωρήθηκα όταν πέθανε η γυναίκα του…[/SPOILER]

Ο Woody Harrelson εξαιρετικός!!!Μια μαύρη κωμωδία που ευτυχώς ήταν πιο πολύ “μαύρη” παρά κωμωδία!!! :thumbup:

[SPOILER]Στεναχωρήθηκα όταν πέθανε…[/SPOILER]

Όταν ξεκίνησε η ταινία προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει συμβεί στον πλανήτη…Πως έφτασαν σε αυτό το σημείο…
Όταν τελείωσε η ταινία δεν είχαν κανένα νόημα όλα αυτά…
Με αργούς ρυθμούς που όμως δεν κουράζουν…Με στιγμές που σφίγγει το στομάχι…Με διαλόγους ξυραφιές…Και μ’ έναν Viggo Motensen να δίνει ρεσιτάλ…
Εξαιρετικά καταθλιπτική…

[SPOILER]Στεναχωρήθηκα όταν πέθανε ο πατέρας…[/SPOILER]

Γενικά πολύ ψυχοπλάκωμα οι σημερινές επιλογές…

δεν ειναι ταινία αλλά νέο…

[SPOILER]
[B]Στη φυλακή ο Γουέσλεϊ Σνάιπς[/B]
[B]
Πίσω από τα σίδερα βρίσκεται από την Παρασκευή (19/11) ο δημοφιλής ηθοποιός Γούεσλεϊ Σνάιπς οποίος είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια κάθειρξης για φοροδιαφυγή. [/B]

δικαστής Γουίλιαμ Χότζες απέρριψε την έφεση του πρωταγωνιστή του Blade, κρίνοντας πως η απόφαση του έπρεπε να εφαρμοστεί.

Ο Σνάιπς είχε βρεθεί ένοχος για την κατηγορία της φοροδιαφυγής, αφού δεν είχε πληρώσει φόρους 38 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι δικηγόροι του είχαν μιλήσει για κακοδικία στην πρωτόδικη απόφαση, όμως ο Χότζες υποστήριξε πως η δίκη ήταν δίκαιη και πως ο Σνάιπς θα πρέπει άμεσα να μπει στην φυλακή.

http://www.cosmo.gr/Cinema/USA/298038.html

κοιτα να δεις…[/SPOILER]