Πραγματικα το μισω το Scott Pilgrim Vs. The World… Γουστα ειναι αυτα βεβαια.
Εγω ειδα το A Serious Man
που ηταν κλασσικοι Coen. Με πολυ μαυρο χιουμορ, εχει να κανει με εναν καθηγητη που ολα μα ολα του πανε στραβα και αυτος δεν κανει αυτο που πρεπει για να αντιμετωπισει τα προβληματα του, παρα μονο καταφευγει σε ακυρες προσωρινες λυσεις. Αρκετα καλο, αν σας αρεσουν γενικα οι Coen, θα σας αρεσει.
Και μετα ειδα το Easy A
κλασικη αμερικανικη κωμωδιουλα με μια κοπελα που απο ψεματα και φημες αποκτα την φημη της “πουτανας του σχολειου” κατι που δεν ισχυει με την καμμια. Και απο εκει και περα αρχιζουν τα διαφορα προβληματα. Απλα περασε η ωρα.
[B]True Romance[/B] : αξιοπρεπές νεο-νουάρ με ατελείωτο καστ ηθοπιών, που ξεκίναγε απο Κρίστιαν Σλέιτερ και την πολυαγαπημένη μου και εξαίρετη ηθοποιό Πατρίσια Αρκέτ, συνέχιζε με Τομ Σαιζμορ, Σαμιουελ Λι Τζάκσον και Γκάρι Ολντμαν και κατέληγε σε Τζειμς Γκαντολφίνι ( τρομερός ηθοποιός ), Ντενις Χοπερ ( R.I.P. ) και Κρις Πεν ( R.I.P. ), με μια γερή πινελιά από Κριστοφερ Γουόκεν και Μπραντ Πιτ.
Σε σενάριο του Ταραντίνο, οπου στη σκηνή του διαλόγου μεταξύ Γουόκεν και Χόπερ, αποδυκνύει γιατί έχουν δίκιο κάποιοι που τον θεωρούν πολύ καλύτερο σεναριογράφο από σκηνοθέτη. Τρομερή σεκάνς.
Mε κάποιον άλλο σκηνοθέτη, θα μπορούσε να γίνει ταινία σταθμος.
για δευτερη φορα, η πρωτη ηταν σινεμα οταν ειχε βγει. Δεν μου πολυαρεσε, απο τις πιο αδυναμες ταινιες της σειρας. Ελαχιστη δραση και ουσιαστικη συνεχεια της ιστοριας και εδινε πολυ βαση στα ερωτικα του Harry και των υπολοιπων και σε κουραζε καπου αυτο. Θα δω το καινουριο σημερα σινεμα που εχω ακουσει καλα λογια.
Μεχρι στιγμης το 1ο το Harry Potter And The Sorcerer’s Stone και το 2ο το Harry Potter And The Chamber Of Secrets δεν μου ελεγαν και τιποτα, πολυ παιδικα και καπως αφελη τα ειχα βρει. Το 3ο το Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban μου αρεσε αρκετα, πιο σοβαρο και με πιο ωραια υποθεση και το 40 και 5ο δηλαδη τα Harry Potter And The Goblet Of Fire και Harry Potter And The Order Of The Phoenix μου αρεσαν πολυ, πιο σκοτεινα, ωραιες ιστοριες, δραση. Το 6ο με απογοητευσε, να δουμε τι θα λεει το καινουριο…
Εεεεε όχι, πολύ καλή ταινία, με φοβερή ατμόσφαιρα, και καλές ερμηνίες…δεν έχει την πλοκή με τις ανατροπές, αλλά η τραγική ειρωνία στο τέλος είναι τουλάχιστον ανατριχιαστική:):!:
Πιστεύω πως όλοι έχουμε ακούσει το μύθο που λέει πως το dark side συγχρονίζεται με το Μάγο του Οζ… Εψαξα στο ίντερνετ και βρήκα οδηγίες λοιπόν για το πως συγχρονίζονται…το αποτέλεσμα είναι [SIZE=“4”]ΓΑΜΩ!![/SIZE]
εντάξει…μην περιμένετε να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ συγχρονισμένο… ούτως η άλλως εννοείται πως δεν το έκαναν σκόπιμα οι Φλόυντ… Είναι πάντως ορισμένες στιγμές που είναι τουλάχιστον ανατριχιάστικές (κυρίως στο great gig in the sky) Τη δεύτερη και τη τρίτη φορά που παίζει το dark side υπάρχουν πάλι αρκετές στιγμές που φαίνονται να είναι συγχρονισμένες… πάντως αξίζει μια ματιά …απ’ότι είδα υπάρχουν τόρεντς που είναι ήδη συγχρονισμένα…εγώ το έκανα μόνος μου γιατί γούσταρα το όλο “μυστήριο”… τεσπα… βάζω σε σποιλερ μερικούς απο τους “συγχρονισμούς”
*The lyric ‘Balanced on the biggest wave’ coincides with Dorothy’s balancing act on the fence
*‘On the Run’ starts as Dorothy falls off the fence
*Chimes and Bells start ringing as the Wicked Witch appears riding her bicycle.
*During the ‘Time’ guitar solo, the fortune teller’s sign is shown with the words “Past Present and Future”
*The Great Gig in the Sky has many incidents:
*The tornado is shown in the background as the words ‘I’m am not frightened of dying’ are said
*The drums start right as the wind really picks up and blows the trees from their roots.
*The singer calms down right as Dorothy is knocked unconsious by the window
*‘Great Gig in the Sky’ is still playing as the house flies in the tornado
*Side 1 of the album (vinyl) is exactly as long as the black & white portion of the film
*The cash register in Money is heard right as color is seen in Oz (money = color)
*Incidents in ‘Us and Them’:
-The ballerinas enter on ‘Us, us, us, us’
-One ballerina seems to lip sync ‘ordinary men’
-Three men enter on ‘Me, me, me’
-One kid’s jerking motions are in sync with the music
-‘Forward he cried’ is sung as Dorothy looks turns to face forward
-The Wicked Witch appears on ‘Black, black’
-On ‘Blue, blue, blue,’ the camera switches to Dorothy (in her blue dress)
-‘And who knows which is which and who is who’ is sung right when the Wicked --Witch of the West looks at the recently killed Wicked Witch of the East.
Note the play on words “Which is Which” vs “Witch is Witch”
-The Witch is up a the platform on ‘Up, up’ and then walks down on ‘Down, down, down’
-As ‘And in the End’ is sung, the Wicked Witch of the East disappears
-On ‘Out, out, out,’ the good Witch of the North leaves
*‘Brain Damage’ plays as the Scarecrow sings ‘If I Only Had a Brain’
*Heartbeat heard at the end of the album is heard as Dorothy listens at the Tin Man’s chest
[SIZE=“4”]ULTIMATE!!![/SIZE] waste of time#-o
Την παλευει καθολου ο Shyamalan πια? Δεν ειχε τιποτα. Ουτε σεναριο, ουτε ερμηνιες, αμοσφαιρα 0, βαρετο μεχρι αηδιας και φιναλε για κλαματα. Πατος. Δεν παει παρακατω λεμεε [-X
μα ειναι ταινια σταθμος! σαρωτικο και περσοναλ αγαπημενο επος!! το λατρευω και δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος ο γκαρι ολντμαν ειναι οργιαστικος!!! τι να λεμε τωρα…
ενας υμνος σε ολες τις ροκ ν ρολλ ψυχες… σταματαω γιατι θα αρχισω το παραληρημα :lol: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΤΕΣ…!!!
ωραία ταινία από Hitchcock… όχι από τις κορυφαίες του… σε ένα σαμποτάζ σε μια αμερικάνικη αεροπορική βάση βρίσκεται μπλεγμένος ο Robert Cummings…από εκεί και πέρα προσπαθεί να καθαρίσει το όνομα του…
ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!! αν και είχα εντελώς διαφορετική εντύπωση…(ότι ήταν μια τετράωρη σαπουνόπερα…:p:p:p) τελικά είναι από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών…κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου η Casablanca έχει γίνει καταφύγιο για μετανάστες που προσπαθούν να αποκτήσουν τα χαρτιά(βίζες) για να φτάσουν στη Λισσαβώνα και από εκεί στην Αμερική…κάπως έτσι προσπαθούν να φυγαδέψουν και τον αρχηγό της Ευρωπαικής Αντίστασης…
ωραία ταινία από Hitchcock… όχι από τις κορυφαίες του… σε ένα σαμποτάζ σε μια αμερικάνικη αεροπορική βάση βρίσκεται μπλεγμένος ο Robert Cummings…από εκεί και πέρα προσπαθεί να καθαρίσει το όνομα του…
ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!! αν και είχα εντελώς διαφορετική εντύπωση…(ότι ήταν μια τετράωρη σαπουνόπερα…:p:p:p) τελικά είναι από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών…κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου η Casablanca έχει γίνει καταφύγιο για μετανάστες που προσπαθούν να αποκτήσουν τα χαρτιά(βίζες) για να φτάσουν στη Λισσαβώνα και από εκεί στην Αμερική…κάπως έτσι προσπαθούν να φυγαδέψουν και τον αρχηγό της Ευρωπαικής Αντίστασης…