Τέτοιο ποστ ακριβώς περίμενα. Όπως κάθε άλλη φορά που δεν έχεις τί να πεις δηλαδή
[B]GRACCHUS KILLS.[/B]
Τέτοιο ποστ ακριβώς περίμενα. Όπως κάθε άλλη φορά που δεν έχεις τί να πεις δηλαδή
[B]GRACCHUS KILLS.[/B]
πο…
εχω δει ολες τις ταινιες της πιξαρα-μαζι μαλιστα τις περισσοτερες- και ανεκαθεν πριν με πιασει η μιγιαζοπορωση με την ανακαλυψη των dvd 3ο ετος-ακομα θυμαμε εκλογες παιδαγωγικο που εφτασα βραδυ να σας βρω και μολις ζαχαρωνα το νεο dvd mononoke-…οσα ειδα περασα μια χαρα, με το νεμο ειδικα το ειχα δει 2 φορες αν θυμαμε καλα και αυτο…το οτι περασα καλα δεν σημαινει και πως εσπαγα @@ με ‘καλυτερα καρτουν εβερ’ κτλ, αν θυμαμε καλα ποτε, ενα οχι κλαιν, συ τα λες, συ χαιρεσαι, χωρις κανενα σοβαρο λογο κιολας…οτι σχεση ειχα με ντισνεικες μλκιες ειχα κ με πιξαρ, πλην του στοριων που τα ειχα ψηλα λογω συναισθηματικης φορτισης απο μικρος…τωρα σπας@@ κ εγω ασχολουμε δεν ξερω γιατι και πως…οτι μιγιαζακι εχεις δει Btw επρεπε να σε πρηξω αν θυμαμε πρωτα, αντιθετως με τις αμερικανιες της πιξαρ που τις ετρωγες αμασητες…λοιπον, τραβα μια και ξεκαυλωσε τωρα, αν ειμαι πρωτοταινιακιας καλα κανω, δες αλλη μια φορα τις 5 ταινιες που εχεις στο πισι και σπας @@ τοσα χρονια, δες αλλη μια φορα το Incredibles και ασε στη ακρη το Lupin 3 που εμεινε σπιτι σου 1 μηνα ενα καλοκαιρι ανεπαφο, αμα σε ψησει ποτε να δεις κατι παραπανω ριξε σημα, τσιμπα το δεξι μου και peace out…
Γουοτέβερ, πριτένσχιους μπίατς. 8)
Gracchus still wins btw.
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
Μπαράζ ταινιών αυτή την εβδομάδα
Όταν βγήκε ήμουν στρατό,οπότε τώρα πλέον μπόρεσα και την είδα.Δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν όταν άκουγα Alice+Tim Burton+Depp,αλλα σε πολλά σημεία ταξίδεψα!Αυτό με το Jabberwocky μήπως ήταν λίγο κουλό;:-s
Απολαυστικός Έντι Μέρφι είτε με το να σατιρίζει τους πρίγκιπες,είτε με το να υποδύεται 3 χαρακτήρες σε μια ταινία!(μαζί με τον Arsenio Hall).Για το love story μου άρεσε που στο τέλος την στιγμή που παντρεύονται,ρωτάει την πριγκίπισα ο πρίγκηπας αν θα ήθελε να αποποιηθεί του θρόνου ο ίδιος για να της δείξει οτι την αγαπάει πραγματικά κι εκείνη,σπάζοντας το κλισέ και κοιτάζοντας γύρω τα μεγαλεία,λέει όχι!
Δεν μ’αρέσουν τα μιούζικαλ,ούτε αυτό μου άρεσε.Τουλάχιστον η μικρή πρωταγωνίστρια τρώγεται μια χαρά!:roll:
Σίγουρα διαφήμιση των ομορφιών των νησιών μας.
Πολύ καλή ταινία.Σε αφήνει να σκέφτεσαι μετά όλη τη φάση,δλδ το τι είναι σωστό,απο πλευράς γονιού,αστυνομίας και δράστη,όταν ένα παιδί σκοτώνεται απο αμάξι(το επεκτείνω σε απο οτιδήποτε) κατα λάθος και ο δράστης εξαφανίζεται.
Παίζει και η Jennifer Connelly αλλα δεν εμφανίζεται και πολύ:tomato:
Τι να πω εγώ,ο ταπεινός,απλά Respect στο κάψιμο!:lol:
Ειχε τις στιγμες της αλλα νταξει,δεν ηταν τπτ το ιδιαιτερο
Αγαπάμε Γράκχο και Λούπιν. Οι τσακωμοί τους είναι από τις πιο καλτ στιγμές του φόρουμ Μερικά βέβαια δεν τα καταλαβαίνω γιατί έχουν βγει και οι δυο έξω από τα ρούχα τους και δεν υπάρχει ειρμός σε αυτά που γράφουν. επίσης τους φαντάζομαι και τους δυο κάπως έτσι μπροστά στο pc
[SPOILER][/SPOILER]
Εξαιρετική ταινία. Δε το περίμενα. Ήθελα αρχικα να τη δω μόνο και μόνο για το cast (=αδυναμία στην Foster). Επιστημονική φαντασία με φιλοσοφικές-“science vs faith” ανησυχίες. Την κατατάσω στην κατηγορία ταινιών του the fountain (εξαιρετική επίσης) που θέτουν τέτοια φιλοσοφικά θέματα προς αναζήτηση. Βαθμός 8.5 ανετα για μενα
Ταινιάρα, που χάλασε πολλούς μπλοκμπαστεράδες, που έτρεξαν να την δουν και μετά έτεχαν προς την έξοδο…αυτό έχει ξαναγίνει και με το Μανόλια…με τον Τομ Κρουζ:):!:
:’) :’) :’)
Εγώ χθες βράδυ είδα το 4ο Χάρυ Πότερ (The Goblet of Fire). Προσωπικά, το κατατάσσω στην καλύτερη θέση μεταξύ των 4 πρώτων που έχω δει μέχρι τώρα. Έχει αρχίζει και σοβαρεύει εδώ το θέμα (εφόσον είχαμε και νεκρό), με την αρχή να έχει γίνει ήδη από την 3η ταινία που ήταν σαφώς πιο σκοτεινή και γοτθική από τις δύο πρώτες. Εδώ νομίζω έκανε αρκετά καλό η αλλαγή του σκηνοθέτη. Επιφυλάσσομαι να δω και τις επόμενες.
Χτες είδα το[B] From Paris With Love[/B].
Πλάκα είχε, μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του Τravolta, αρκετά καλές ατάκες.
Plots with a View
κωμωδία με Molina,Walken… δεν με τρέλανε, ειδικά τα σκηνικά με τον Walken και τα φέρετρα από το star trek θα προτιμούσα να έλειπαν:p:p,είχε γέλιο σε κάποιες φάσεις…
απίστευτη ταινία
για μενα το κακο συνεχίζεται με
και στην αρχη κιολας συνειδητοποιησα ότι την εβλεπα μικρη στο 0-6 (όποιος το θυμαται)
Και κάπως έτσι όταν συναντιούνται μάλλον
[SPOILER][/SPOILER]
:lol::lol::lol: Σωστός
Apocalypto
Το είχα καιρό στο pc και δεν το είχα δει. Δε με τρέλανε. Νόμιζα ότι θα έχει σχέση με τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους που πήγαν να καταλάβουν τις χώρες της Νότιας Αμερικής. Τελικά η ταινία ήταν μια παραλλαγή του τελευταίου των Μοικανών. Ντάξει ο τυπάς όλα τα σκότωνε και όλα τα μαχαίρωνε. Και ποσες πια συμπτώσεις. Γλίτωσε από το σφάξιμο, γλίτωσε από τον πάνθηρα και από όλους αυτούς που τον κυνήγαγαν. Ούτε ο Ράμπο δε θα τα κατάφερνε όλα αυτά. Μέτριο
ξεκίνησα να το δω αλλα θα παίσω για υπνο τελικά θα το δω αυριο…
Στις επόμενες 2*(ειδικά στο 6) θα ξενερώσεις λίγο…λιγότερο πάντως από όσο θα ξενέρωνες αν είχες διαβάσει τα βιβλία
Εγώ είδα αυτό
Όμορφη ταινιούλα και αρκετά συγκινητική (ειδικά γι’αυτούς που αγαπούν τα σκυλιά) βασισμένη σε αληθινή ιστορία…[SPOILER]έχει να κάνει με ένα σκύλο που κάθε μερα περίμενε το αφεντικό του στο σταθμό του τρένου να γυρίσει από τη δουλειά του…όταν πέθανε το αφεντικό του, το σκυλί συνέχισε να πηγαίνει την ίδια ώρα στο σταθμό για τα επόμενα 9 χρόνια…[/SPOILER]
καί είδα και αυτό
Πολύ καλοφτιαγμένη ταινία με πολύ γελιο:D ότι πρέπει για ντιβιντι με παρέα, πίτσα και μπίρα