Το The Last Airbender του Σιάμαλα…μάλλον θά’χει και άλλες τρις συνέχειες…μακάρι , αλλά με καλύτερο καστ, το μόνο αρνητικό:):!:
μαλλον δεν θα εχει γιατι πήγε άπατο!!
απίστευτα βαρετή ταινια…
Έχω την εντύπωση ότι το δεύτερο μέρος γυρίζεται, και έχει να κάνει με το νερό…θα τσεκάρω, και θα γράψω:):!:
[B]Ακρως Τρελό και Απόρρητο[/B] : μία απο τις καλύτερες κωμωδίες των 80s. Με μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του τεράστιου Πίτερ Κασσινγκ ( φωτο ).
[B]Bαθμός : 8[/B]
Και εγώ είδα το The Last Airbender εχθές…Το βρήκα ωραίο.Και σε 3D θα ήταν απίστευτο…
Βασικά λίγο δύσκολο μου φαίνεται να ασχοληθούνε μόνο με το νερό σε όλη την ταινία γτ το νερό το έχει κάνει ήδη master σαν element και λογικά θα συνεχίσει για να κανει master την earth power.
Pet Sematary…ταινιάρα…και το δεύτερο μέρος δεν ήταν άσχημα, απλά το πρώτο τα σπάει:):!:
γαμάτο!:thumbup:
Παραλίγο να παίξω εγώ σαυτό το έργο, αλλά μέχρι να το ξεκινήσουν είχα γίνει ήδη μπόζος:D :!:
Καηλα
(Ενα θα πω…ολες οι κ*υλες μαζεμενες!)
οOh yeah.! 8)
Επιτέλους: ένα μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ, που στην ουσία πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό road movie!
Έξοχο δείγμα φανταστικού κινηματογράφου που δείνει βάρος στις ερμηνείες των ηθοποιών και τη σχέση πατέρα-γιου, αφήνοντας τα εφέ και τον εύκολο οπτικό εντυπωσιασμό στην άκρη.
Πρωταγωνιστές εδώ είναι οι ηθοποιοί και όχι τα εφέ, τα οποία δίνουν το παρόν όπου χρειάζεται, κυρίως μέσω της γκρίζας φωτογραφίας.
Αν προτιμάτε αυτό το είδος ταινιών, δείτε το.
το παραπανω ηταν πολυ καλο, αλλα πλεον μπορω να πω οτι αν την ταινια την ειχε κανει κανενας σοβαρος ρωσος θα μπορουσε να ηταν αριστουργημα…παρολαυτα πολυ καλη, στηριζουμε χιλκοτ
Ειδα τις τελευταιες μερες τα εξης.
Το The Express
που ειναι η αληθινη ιστορια του Ernie Davis του πρωτου Αφροαμερικανου που κερδισε το Heisman Trophy. Το Heisman Trophy ειναι το βραβειο για τον καλυτερο παικτη της χρονιας του κολλεγιακου πρωταθληματος American Football. Το ειχα καιρο και ολο βαριομουν να το δω, πιστευα οτι θα ειναι βαρετο αλλα διαψευσθηκα… Πολυ καλη ταινια, ασχολειται με το θεμα του ρατσισμου και σου δειχνει την αντιμετωπιση που ειχαν οι μαυροι παικτες απο οπαδους αλλων ομαδων. Γενικα δυνατη και συγκινητικη η ολη ιστορια του Ernie Davis.
Επισης ειδα το Amityville Horror του 1979, οχι το remake του 2005 που το εχω δει.
Μου αρεσε πολυ, καλυτερο απο το remake. Ειχαν το ιδιο σεναριο με την οικογενεια που πηγαινει στο καινουριο τους σπιτι στο οποιο ειχε γινει ενας φονος και διαφορα “περιεργα” αρχιζουν να συμβαινουν… Το πηγαινε αλλιως απο το remake και μου αρεσε πιο πολυ αυτη η προσεγγιση.
Αυτη η ταινια το πηγαινε πιο πολυ στο θρησκευτικο, με δαιμονες και ετσι και οχι οπως η αλλη που ειχε τρελαθει μετα ο συζυγος. Και ειχε και διαφορετικο τελος.
Τελος ειδα και το Desert Flower
που ειναι αληθινη ιστορια και ειναι βασισμενο στην αυτοβιογραφια μιας Σομαλης νομαδας που της εκαναν περιτομη στην ηλικια των 3. Στην συνεχεια το “εσκασε” απο την οικογενεια της στα 13 και μετα απο πολλα γεγονοτα εγινε μοντελο και καποια στιγμη δημοσιοποιησε το θεμα αυτου του βαρβαρου “εθιμου” που εχουν στην περιοχη της. Κατι πραγματικα απανθρωπο και στην πραγματικοτητα η Waris Dirie οπως ειναι το ονομα της εκανε μεγαλο αγωνα για να απογορευτει η γυναικεια περιτομη. Εχει βραβευτει με αρκετα βραβεια γα την ανθρωπιστικη δραση της. Η ταινια ηταν συγκλονιστικη σε σημεια και πιο ηπια σε καποια αλλα. Πολυ καλη, οπως και η ερμηνεια της πρωταγωνιστριας Liya Kebede που μπηκε στο πετσι του ρολου.
Χθες μεταμεσονύχτια το ΕΤ1 είχε τον Καπνό με Χάρβεϋ Καϊτέλ. Θαυμάσια ταινία χαρακτήρων της δεκαετίας του 90, πουι δείχνει τις ζωές των θαμώνων ενός καπνοπωλείου της Νέας Υόρκης.
Την είχα δει παλαιότερα και είπα να κάτσω να την ξαναδώ μετά από χρόνια. Δυστυχώς στα μισά με πήρε ο ύπνος, καθώς με νίκησε τελικά η κούραση της ημέρας!
Ότι πρέπει για όσους προτιμούν ταινίες χαμηλών τόνων με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις.
Πόσα χρόνια έχω να την δω!!!
Να 'σαι καλά που μου τη θύμισες!!!
Κατεβαίνει αμέσως για να την ξαναδώ!!!
- [B]Smoke[/B] : αν όχι η καλύτερη, μέσα στο τοπ-5 των κορυφαίων στιγμών του Αμερικάνικου ανεξάρτητου “light” κινηματοφράφου των 90s. Λατρεύω αυτό το κινηματογραφικό είδος “ανάλαφρων” ταινιών. Παραδόξως είναι και η ταινία όπου ο Χάρβει Καιτέλ αποδυκνείει γιατί τον θεωρώ ηθοποιό επιπέδου Ντε Νίρο και Πατσίνο. Η καλύτερη στιγμή του. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ !
Εχει και μια δεύτερη συνέχεια η ταινία και μαζι με μια τρίτη ( οχι συνέχεια ) που συμπρωταγωνιστεί με τη Κειτ Γουινσλετ και το From Dusk Till Down, ο Καιτελ έχει μια τετράδα ταινιών εκεί προς τα μεσα των 90s που τη λατρεύω.
[B]Βαθμός : 9[/B]
- [B]Lone Star[/B] : καλή ταινία, ένας συνδιασμός Copland και U-Turn θα έλεγα, αλλα πολύ δύσκολη. Χάθηκα από ένα σημείο και μετά. Ο Κρις Κριστόφερσον είναι σπουδαίος καρατερίστας. Θα βάλω 8άρι λόγω Κρις Κριστόφερσον.
[B]Βαθμός : 8[/B]
Inception…και μου μπήκε η ιδέα ότι είναι ταινιάρα:):!:
σιχαινομαι τον Μπεν Αφλεκ αλλα το the town ειναι πολυ καλη ταινια.προτεινεται :!:
"30 days night:dark days"
τραγικο!!!
μετριοτατο,τιγκα στα κλισε!
ενταξει κ το 1ο κλισαρισμενο ητανε,αλλα το ευρημα με τη πολη που ειανι 30 μερες νυχτα,ηταν εξυπνο!!!
Γιατι εκαν τον κοπο?Γιατι?