Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

για την ακρίβεια το ξαναείδα…
φοβερή η ερμηνεία από Pacino…
καλή ταινία

[SPOILER]κορυφαίες σκηνές το ‘‘κλασσικό’’ τανγκό και η ομιλία του Pacino…:D:D[/SPOILER]

νταξει ρίξαμε πολύ γέλιο…όχι ότι τα παρουσιάζει λιιιιγο υπερβολικά αλλά λέμε τώρα…πρέπει να το διασκέδασαν με τα εφέ. Πολύ φιγούρα ρε παιδί μου…

[SPOILER]ειδικά εκεί που η καταστροφή ακολουθεί κανονικά το αεροπλάνο αλλά αυτοί κλασικά γλυτώνουν ήταν όλα τα λεφτά. Highlight η ρωγμή ανάμεσα στον Αδάμ και τον Θεό στην Καπέλα Σιξτίνα :!: [/SPOILER]

…η ταινία είχε βαθύτερα νοήματα τελικά :lol:

…και πολύ μελό:):!:

το αργησα το αργησα αλλα εισα τελικα το inception!!απιστευτη ταινια,πολυ μπροστα!

Εγώ είδα αυτό

Έριξα πολύ γέλιο, πολύ καλή ταινία.
Και Steve Carell ΘΕΟΣ.-

[B]Brick[/B] : με νεανίες πρωταγωνιστές, καλή προσπάθεια, αλλά οχι κάτι το τρομερό.

[B]Βαθμός : 6[/B]

καλό,ανατρεπτικό στο τέλος…

[SPOILER]φοβερή η σκηνή στο ασανσέρ του νοσοκομείου και αυτή που τη μαχαιρώνει στην κοιλιά[/SPOILER]
απλά η Jolie δεν είναι από τις αγαπημένες μου(μην πέσετε να με φάτε)…:p:p:p

Να δεις την αυθεντική γαλλική ταινία που είναι κατά πολύ ανώτερη

http://www.imdb.com/title/tt0119038/

το αυθεντικό έχει τρελό γέλιο!!! επικές φάσεις!!! :D:D:D

Kαλο ηταν,ειχε και αρκετο αιματακι…περασε ευχαριστα η ωρα.

Επιτελους το ειδα αλλα μπορω να πω οτι περιμενα περισσοτερα απ’τον Tim Burton.Συμπαθητικη.

Εγώ πάλι είδα χθες επιτέλους το Sewwney Todd και δεν καταλαβαίνω πως τόσο καιρό δεν με είχε πιάσει κάποιος από τη μαλλί να μου τρίψει στη μούρη ότι είναι απλά [B]αριστούργημα[/B]. Κι εγώ το ζώον τόσο καιρό έλεγα “σιγά μωρε μιούζικαλ είναι”…

best movie finale οφ δε ντεκεηντ\m/

Θα το ξαναδώ σήμερα το μεσημέρι και θα αγοράσω και το soundtrack, και θα παντρεφτώ τον Johny Depp και την Helena Bonham Carter, και τους δύο μαζί, να μου τραγουδάνε και να μου φτιάνουν πίττες.

:? απο αυτους τους δυο ειδικα δεν θα ετρωγα πιττα με τπτ…το ειχα αγορασει special edition σε εξευτελιστικη τιμι(κατω του 10ευρου) και ψηθηκα να το ψαξω και να το δω και γω σημερα-αυριο, χρονιαρες μερες που ειναι:D

Για 20η φορά νομίζω. Οι λόγοι που ξαναμπήκε τώρα είναι περιττοί να τους αναφέρω φυσικά. :smiley:

Ειχε τις στιγμες της αλλα νταξει,δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο…

:’)

δες το πρωτοτυπο γαλλικο του '98…επικων καταστασεων κωμωδια…το αποπανω μου φανηκε κατι παραπανω απο απλως χαλια…

Το’χω δει :wink:

Δράκουλας Νεκρός Και Μαρέσει…και όντως μαρέσει πολύ αυτό το έργο:):!:

Πλακα ειχε :smiley: