White Russian, αυτός ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής. :lol::lol:
Γενικά ότι να ναι. Έριξα το γέλιο με τον Γουώλτερ, ειδικά εκεί(βασικά σε όλη την ταινία)που προσπαθεί να ρίξει τις στάχτες του φίλου τους στον ωκεανό και πάνε όλες πάνω το Dude, μόνο το ύφος του σε ρίχνει στο πάτωμα. Πέρασα πάρα πολύ καλά ή ώρα. O Jeff Bridges πάρα πολύ καλός και αυτός. Ταίριαζε γάντι ο ρόλος:lol::lol:
…άντε κιένα Πετ Σεμετέρυ 2, το οποίο δεν είναι κακό, αν και κατότερο του πρώτου…παίζει και ο πιτσιρικάς, εκεί είναι ακόμα μικρός, απ’το δεύτερο Εξολοθρευτή:):!:
Τις τελευταίες μέρες, το ρίξα στο [B]The Wire[/B] και ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα λόγω [B]Dexter[/B], έκανα πολύ καιρό να δω ταινία, ωστόσο υπήρξε χρόνος για τα παρακάτω.
Αγαπάω τους Κοέν, ότι και να κάνουν θα μου αρέσει, ακόμη και όταν την συγκεγκριμένη ταινία την βγάλανε για τον χαβαλέ περισσότερο, σαν ένα διάλειμμα για την επόμενη ταινία τους.
Ενας εκπληκτικός πρωταγωνιστής, φοβερές ατάκες και περιστατικά και η ταινία κυλάει νερό.
Μιας και είδα το πρώτο πρόσφατα, έπρεπε να δω και το 2ο να συγκρίνω.
Εννοείται ότι δεν μοιάζουν τόσο πολύ, ο Κένεθ Μπράνα πήρε το 1ο και το άλλαξε κατά το 2ο ήμισύ του, κατανοητό.
Το βρήκα βαρετό, πιστεύω και να μην έβλεπα το 1ο θα το βρισκα πάλι έτσι.
Ατυχέστατη επιλογή ο Τζουντ Λο, το παληκάρι είναι ατάλαντος, ο Κέην βαριέται λίγο και δεν συγκρίνεις καν τον Μάηλο του 72’ με αυτόν.
Λείπει το φλέγμα του 1ου, το σπίτι αν και ψυχρό δεν λειτουργεί σαν 3ος πρωταγωνιστής, εντελώς ανούσιο κατά το 2ο ήμισυ.
Σπόηλερ:
[SPOILER]Πολύ καλή μεταμφίεση ο κωλόμπατσος.[/SPOILER]
Αδιάφορο εν ολίγοις, σπεύσατε να δείτε το αριστουργηματικό αυθεντικό [B]Sleuth[/B].
Σήμερα λέω να δω και το 3ο [B]Toy Story,[/B] για όμορφο κλείσμο της χρονιάς.
της πόρνης γίνεται στο TIMECRIMES(Los cronocrimenes)
ισπανικό Sci-Fi (πάνω κάτω)
σαραντάρης ισπανος μετακομίζει με την γυναικά του σε αγρόκτημα…
αραχτός στην αυλή βλέπει με τα κιάλια του μια γυναίκα στο δάσος να βγάζει τα ρούχα της…
αποφασίσει να πει κοντά να δει τι γίνεται…
όπου δέχεται επίθεση…
τρέχει και βρίσκει καταφύγιο σε εργαστήριο με έναν επιστήμονα μέσα…
και εδώ ξεκινάει το ταξίδι…προς τα πίσω.!!! με απρόοπτες συνέχειες.
μου άρεσε αρκετά…
(σε σημεία) μου άφησε την αίσθηση που μου είχε αφήσει και το moon.
Πολύ βαρετή ταινία… Δεν αναπτύσσει κανέναν χαρακτήρα καμιά υπόθεση δεν έχει σασπένς, απλά περνάει 1.5 ώρα έτσι… Δεν έχει κάτι κακό, αλλά δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ καλό…
Από τις πλέον αδιάφορες και ανούσιες ταινίες…
Exit through the gift shop(θεϊκος τιτλος)
ντοκιμαντερ περι street art του Banksy(αν και δεν παιζει να ηταν ολο αληθεια),αστειο,πολυ καλο και θετει το κλασσικο “μη ρωτας αν ειναι τεχνη,ρωτα ποσο κανει”
Είδα την extented version. Ανήκω στους φαν της ταινίας και ας μην άρεσε σε πολλούς. Αυτή η κατά 20-25 λεπτά περίπου μεγαλύτερης διάρκειας, κόπια της ταινία μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Λειτουργεί όπως και στην περίπτωση του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών βασικά δίνοντας με τις καινούργιες σκηνές μεγαλύτερο βάθος στην ιστορία και στους χαρακτήρες. Ειδικά στον χαρακτήρα της Dr. Grace Augustine (Sigourney Weaver) που στην κανονική ταινία είχε κάπως παραμεληθεί. 3 γεμάτες ώρες.
δεν ήταν κακή, δεν ήταν μέτρια, αλλά το νοημα χάθηκε κάπου στην διαδρομή.
15χρονη ζει με την αλλοπρόσαλλη μητέρα της και την μικρή της αδερφή…
τσακώνετε σε κάθε ευκαιρία και το μόνο που της αρέσει είναι ο χορός…
μεχρι που έρχεται να μείνει στο σπίτι τους ο καινούριος φίλος της μητέρας της…
Είδα πριν λίγο, την ταινία για τον Πήτερ Σέλερς με τον Τζέφρυ Ρας, και ομολογώ ότι είχα κάνει λάθος που δεν την είχα δει ως τώρα…ερμηνία για όσκαρ απ’τον Ρας:):!:
Με αφορμη και το Katana των Enforcer που ελιωνα ολο τον τελευταιο καιρο, ειδα το The Last Samurai
το ειχα ξαναδει οταν ειχε βγει, αλλα δεν το ειχα εκτιμησει τελικα οσο του αξιζε. Πολυ καλη ταινια, με ωραια σκηνικα και τοπια, δυνατη ιστορια και πολυ καλες ερμηνειες.
Επισης ειδα το Seven Samurai
του Akira Kurosawa για πρωτη φορα. Η ιστορια εχει να κανει με 7 Σαμουραι που βοηθανε τους κατοικους ενος χωριου να απωθησουν καποιους κλεφτες που τους τρομοκρατουν και τους κλεβουν την σοδεια. Μου αρεσε αρκετα, αλλα η αληθεια ειναι οτι περιμενα περισσοτερα με οσα ειχα ακουσει. Ειναι αρκετα μεγαλη, 3,5 ωρες και αν και δεν βαρεθηκα ιδιαιτερα, θα μπορουσε ανετα να ειναι πιο μικρη… Σε βαζει βεβαια καλα στο κλιμα και σου δειχνει τον κωδικα και γενικα “the way of the Samurai”… Για την εποχη της πολυ καλη η σκηνοθεσια.
Ειδα και το A Christmas Carol
με την κλασικη ιστορια με τον Scrooge και τα πνευματα των Χριστουγεννων και μου αρεσε παρα πολυ… Σε σημεια ηταν και αρκετα “σκοτεινη” για παιδικο και γενικα πολυ ωραια εφε.
Και τελος ειδα και το Buried
που ηταν δυνατη ταινια με πολυ με πολυ αγωνια… Και γενικα πολυ απελπισια, οσο για το τελος…
απολυτη απελπισια, αν και το περιμενα τι θα γινει…