καπου στο 2090, υπερήλικας (στα 120 !!!) είναι ο τελευταίος άνθρωπος που ειναι θνητός καθώς εχει ανακαλυφθεί η αναγέννηση των κυττάρων και έτσι όλοι είναι αθάνατοι…
το πρόβλημα του είναι πως δεν θυμάται τι έκανε στην ζωή του…αν έμεινε με την κοπέλα που ήθελε, αν έκανε παιδιά, αν έζησε μια ζωή γεμάτη…
με την βοήθεια ενα γιατρού πέφτει σε ύπνωση και προσπαθεί να θυμηθεί.
…η συνέχεια επι της οθόνης γιατί γίνεται ο χαμός ο ίδιος…
η ταινία μου άρεσε πααααρα πολύ και την βρήκα εξαιρετική…
ο πρωταγωνιστής([B]Jared Leto[/B]) ήταν πολύ κάλος, η διάρκεια της ταινίας μεγάλη ([B]130 λεπτα[/B]) αλλά κυλάει ευχάριστα, το τέλος πολύ κάλο(αν και από ενα σημείο και μετά με τις εικόνες, την μουσική, και την ιστορία, δεν με ένοιαζε,ως την στιγμή που ήρθε)
στο βάθος(πολύ βάθος όμως) είδα στοιχειά από [B]eternal sunshine of the spotless mind[/B] και [B]Donnie Darko[/B]
[B]
*την έχει δει κανείς άλλος για να δω αν είναι τόσο καλή οσο νομίζω?[/B] :-s
Για ταινια στην τιβι η’ κατεβασμενη ειναι οκ,περνα καλα η ωρα αλλα αν εδινα 9ε δεν θα μου καθοταν καλα.Νομιζω το εχουν τραβηξει το στορυ απτα μαλλια,δεν παει αλλο.
ποσο τα σπανε οι γαλλοι με την οπτικη που βαζουν κτλ κτλ…και νομιζα οτι θα ηταν τπτ βαρετο…θεος ο κασελ…δεν υπαρχει η ερμηνεια του ψυχομπαστουνοβλαχου ρισπεκτ!!!
alien 2
για ουτε κ γω ξερω ποια φορα μαλλον στις 8 πρεπει να ειμαι
Ρε συ ηθελα να τονισω οτι παροτι δεν ειχαν τοτε τα μεσα που εχουν σημερα οι σκηνοθετες στα χερια τους, η σκηνοθεσια ειναι πολυ καλη.
Ειδα το Rope
του Hitchcock με πρωταγωνιστη τον ΘΕΟ James Stewart. Η υποθεση εχει να κανει με 2 τυπους που διαπρατουν τον φονο ενος συμφοιτητη τους, κρυβουν το πτωμα του στο σπιτι που μενουν και προσκαλουν τους φιλους και την οικογενεια του για ενα παρτυ. Σκοπος τους ειναι να δειξουν την “ανωτεροτητα” τους με αυτον τον τροπο, “παιζοντας” με αυτους που εχουν σχεσεις με το θυμα. Mindfuck ταινια με δυνατο φιναλε οπως παντα, σε κραταει στην τσιτα συνεχεια. Λατρεια ο Hitchcock, δεν με απογοητευει ποτε, φοβερη ταινια.
Επισης ειδα το Jonah Hex
καλη περιπετεια που μπλεκει και υπερφυσικες δυναμεις με western. Οχι κατι τρομερο, αλλα οχι και 4,6 που εχει στο IMDB. Εχει να κανει με εναν πρωην στρατιωτη που ειναι καταζητουμενος και ο στρατος του ζηταει να σταματησει εναν τρομοκρατη που εχει στα χερια του ενα οπλο μαζικης καταστροφης. Ως ανταλλαγμα δεν θα ειναι πλεον καταζητουμενος. Εν τω μεταξυ ο τρομοκρατης ειναι παλιος του εχθρος. Φαση ειχε και να τονισω οτι το soundtrack ειναι απο Mastodon που λατρευω.
Ενας αραβικης καταγωγης νεος βρισκεται στο νοσοκομειο απο το ξυλο
που του ριξανε μπατσοι και στις ταραχες που εγιναν μετα ο Βενσαν Κασελ
βρισκει οπλο που εχασε ενας μπατσος και ορκιζεται οτι θα σκοτωσει μπατσο
αν πεθανει ο τραυματιας.
Ασπρομαυρη,αρκετα ωμη,πολυ καλη σκηνοθεσια,σεναριο,οι 3 πρωταγωνιστες
πειστικοτατοι και γενικα μια ταινια που την προτεινω ανεπιφυλακτα !
Prince of Percia για σήμερα.
Τυπική χολυγουντιανή μαλακιούλα για να περάσει η ώρα αν δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις. Καλοφτιαγμένη πάντως. Περισσότερο για παιδάκια.
και δεν ελεγε τιποτα. Λιγες καλες στιγμες γελιου, κυριως απο τον Steve Carell, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Θελω να δω το Le dîner de cons το γαλλικο που σιγουρα θα ειναι καλυτερο. Η υποθεση εχει να κανει με ενα τραπεζι στο οποιο τα μελη του, πρεπει να φερουν και εναν “ιδιαιτερο” ηλιθιο μαζι τους και οποιος φερει τον καλυτερο (ή αλλιως τον χειροτερο) κερδιζει. Δεν μου αρεσε.
Επισης ειδα ξανα το The Hangover
για 2η φορα. Ανετα μεσα στις καλυτερες κωμωδιες των τελευταιων χρονων, τρελο γελιο, απιστευτες καταστασεις και ενας φοβερος Zach Galifianakis. Ολα τα σκηνικα που μπλεκει η παρεα στο ταξιδι-bachelor ειναι κωμικοτραγικα και δεν θες με τιποτα να ησουν στην θεση τους. Ταινιαρα…
Είδα προχθές το History Of The World, του Mel Brooks. Monty Pythons αλλά αμερική. Τρομερό γέλιο και χιούμορ, τους σατιρίζει όλους και όλα. Άψογος. Δεν το περίμενα καθόλου. Εδώ και ένα video από την καλύτερη σκηνή της ταινίας:
και ευτυχως δεν με απογοητευσε, γιατι το φοβομουν απο διαφορα που ειχα διαβασει. Ηταν και γαμω τις ταινιες, πολυ πιο σοβαρη απο οτι την περιμενα με πιο σοβαρο σεναριο. Ισως εχανε λιγο σε καφριλα και κλισε ατακες, αλλα μου αρεσε που ειχε οντως “υποθεση” κατι που δεν της φαινοταν. Τελειως ακυρη στον ρολο της η Jessica Alba, οι αλλοι ηθοποιοι μια χαρα. Μου αρεσε ο Danny Trejo σε πρωταγωνιστικο ρολο, επιτελους ηρθε το πληρωμα του χρονου. Ωραια υποθεση, γαματη δραση, ωραιες ατακες, αν και ηθελα και αλλες οπως ειπα. Ανετα βγαινει και συνεχεια…
Ολα τα λεφτα η ατακα “Machete don’t text” και η σκηνη με την μανα και την κορη. Η μουσικη που παιζει εκεινη την ωρα με εκανε και λυθηκα στα γελια…
Πολυ καλή ταινία με φοβερό soundtrack. Κατεβάστε οπωσδήποτε και τα δύο…
Η ταινία βασίζεται στην νουβέλα του Kazuo Ishiguro και το story έχει να κάνει με τρεις νεαρούς που μεγαλώνουν σε ένα φαινομενικά ειδυλλιακό οικοτροφείο χωρίς να έχουν ιδέα ποιος είναι ο σκοπός της ζωής τους και για το τι πραγματικά προορίζονται να κάνουν μόλις μεγαλώσουν. Οι ταινία γυρίζει γύρω απο αυτούς τους τρεις χαρακτήρες και την αγάπη που νιώθει ό ένας για τον άλλον…
Δραματικό φινάλε που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πόσο σημαντικό είναι κάθε δευτερόλεπτο που ζεις.
Η [B]Carey Mulligan[/B] είναι ότι πιο γλυκό υπάρχει σε όλη την ταινία… Πολύ καλή ερμηνεία και απο τον [B]Andrew Garfield[/B] με μια ανατριχιαστική κραυγή που θα σου κόψει την ανάσα.
Η [B]Keira Knightley[/B] στα ίδια όπως την ξέρετε δεν με εντυπωσίασε και τόσο.