:’)
νομιζα πως ημουν ο μονος
\μ/
:’)
νομιζα πως ημουν ο μονος
\μ/
:-k
μαλλον ειμαι απο τους λιγους που σκυλοβαρεθηκε…
Εχθές το βράδυ…μετά τις 12 είδαμε τα
1.Hunting in Connecticut
2.Se7en
Ειδικά το 2ο ταινιάρα…και το 1ο καλο ήταν αλλά οταν το βάλεις δίπλα και στα καπάκια με το Se7en δεν συγκρίνεται…
ντάξει, είδα trailer και απλά ξεκίνησε να κατεβαίνει. 8O παίζει να είναι αριστουργηματικό…:yes:
oχι ο μονος, μαλακια ηταν indeed…
Πραγματικά πολύ καλή ταινία και καλές ερμηνείες. Πού ήταν κρυμένη τόσο καιρό??
Είδα αυτήν:
και αυτήν:
Εντάξει έπη και οι δύο ταινίες.Τις είδα καπάκι φυσικά απ’ την πώρωση που είχα φάει απ’ την πρώτη.4 ώρες συνολικά και δεν με κούρασε ούτε λεπτό.Ο Κασσέλ φοβερή ερμηνεία τον παραδέχομαι.Γενικά αν σας αρέσουν οι γκανκστερικές ταινίες προτείνεται ανεπιφύλακτα.Α και να πω ότι δεν είναι παρόμοια με άλλες του είδους που ο πρωταγωνιστής γαμεί και δέρνει και δεν παθαίνει τίποτα.Είναι αρκετά αληθινή.Άλλωστε βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Εγώ είδα εχθές με την κοπέλα μου το [B]Toy Story 3[/B]που το θεωρώ αν όχι καλύτερο, τουλάχιστον ισάξιο με το πρώτο. Φοβερή ταινία με αρκετό γελιο και επικές στιγμές [SPOILER]ειδικά ο ισπανόφωνος Μπαζ Λαϊτγίαρ:p[/SPOILER]
Επίσης είδαμε το[B] I love you Philip Morris [/B]με τους Τζιμ Κάρει και τον Ewan McGregor. Απόρω πως αυτό το μικρό έπος πέρασε στο ντούκου:-k Πολύ καλή κωμωδία (αρκετά πιο σοβαρή σχετικά με τις άλλες του Κάρει) και εξαιρετική ερμηνεία από τον Ewan McGregor. Εχει να κάνει με έναν γκεύ λαμόγιο (Τζιμ Καρει) που βρίσκει το άλλο του μισό (Μακρέγκορ) στην φυλακή.Πολύ καλή ταινία, από τις καλύτερες που έχω δει τον τελευταίο καιρό:D
για να δω το toy story 3 είναι σημαντικό να έχω δει πρώτα το toy story 2?
μπορεί να μας πει κανείς ειδικός εδω μέσα την γνώμη του για αυτό…
Πάρα πολύ καλό το Black Swan.
Όχι, δεν χρειάζεται
υπαρχει βεβαια και το tiny tainy θεματακι των εξτρα χαρακτηρων που ηρθαν απο το 2ο αλλα οκ…
Το πιο κλαψιαρικο αλλα το λιγοτερο αστειο απο τα 3, δεν με απογοητευσε αλλα οκ, ειναι κλαιν…
Το ‘‘Η Ζωή Των Άλλων’’…ψιλοβαρετό:):!:
[-X[-X
Κανεις μμεγαλο λαθος εδω… ειναι ταινιαρα
Το είχα δει πριν πολύ καιρό… Αν και γουστάρω τρελά τέτοιες ταινίες, μπορώ να πω ότι κάποια στιγμή με κούρασε λίγο… ή δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς το νόημα της. Θα ήθελα πάντως να την ξαναδώ κάποια στιγμή μήπως και την καταλάβω καλύτερα.
Ok θα πάω στο 3 τότε. ντάξει θέλω να δω και το 2 αλλά μου είναι δύσκολο τη παρούσα φάση να χώσω μαραθώνιο toy story. Είπαμε…
Να ψάξω ελληνική μεταγλώτιση ή στα αγγλικά?
Πλάκα κάνεις έτσι;
χαχαχ
νταξει αγγλικα.
Χμμ γιατι? Εγω το toy story 1 μεταγλωτισμενο το ειχα δει και να πω την αληθεια, μου αρεσε περισσοτερο απο την αγγλικη βερσιον. Ειδικα το ελληνικο τραγουδακι “εγω κι εσυ μαζι” τα εσπαγε. Ακουσα το αγγλικο και ξενερωσα.