Μετα απο χρονια,ειδα ξανα τον κυκλο των χαμενων ποιητών…Αυτη η ταινια ειναι πραγματικα ενα μαθημα ζωής πιστευω και τα νοηματα της παρα πολλά…Seize the day…
Ειδα το Cloverfield:
Αν εξαιρεσουμε την μικρη διαρκεια της ταινιας(μια ωρα και 12 λεπτα) και την μεγαλη αδυναμια του σεναριου, μου αρεσε το γεγονος οτι ηταν γυρισμενη ουσιαστικα με μια καμερα(α λα Blair Witch Project) και ειχε αρκετη δραση. Καλη αλλα οχι για σινεμα.
The Edukators (Die Fetten Jahre sind vorbei)
θαυμάσια ταινία.νο κομεντζ.η γερμανική γλώσσα είναι έρωτας
American History X.
Δεν έχω λόγια.
Πολύ νόημα που λέει και ο Χάρυ Κλυν.
Red Dragon …με Hopkins,Norton και Fiennes τι περιμενεις;!;!;!
25th Hour …παλι Νorton…Respect!
Απιστευτη ταινια πραγματικα.
Death at a Funeral.
Ασυνήθιστα καλή κωμωδία!:lol:
+1…τρομερη…
Music&Lyrics
όμορφο,χαλαρό,ο χιου γκραντ είναι συμπάθεια.
Copying Beethoven
σαν έργο είχε αρκετά κενά και ατέλειες.ερμηνεία του χάρις απολαυστική και η προσωπικότητα του μπετόβεν καθηλωτική.για όλους τους μουσικόφιλους:)
θεότητα και η Diane Kruger
Για τους πιο κουλτουριαρηδες… ειδα για ακομη μια φορα την Λαιδη και τον Αλητη. Τι χαριτωμενη ταινια!!! disney και παλι disney!!
Στο Soundtrack σε μια στιγμή άκουσες και ένα τραγούδι των The Sounds 8)
Ειδα το Arizona Dream του Κουστουριτσα… Μιλαει για τα ονειρα των ανθρωπων. Απιθανη. Χρειαζεται θρεντ ολοκληρο μονη της αυτη η ταινια.
Anche Libero Va Bene (ελλ. τιτλος “Αναμεσα”)
Εκπληκτικη σκιαγραφηση μιας μικροαστικης ιταλικης οικογενειας με χωρισμενους γονεις. Ιδωμενη κυριως υπο το πρισμα ενος αγοριου στην προεφηβεια. Απο τις ταινιες που μεσα στην απλοτητα τους λενε τοσα μα τοσα πολλα…
3:10 to Yuma - epos!
Arizona Dream
πολύ καλό φιλμ με καλές ερμηνείες:wink:
Trainspotting
βρετανική προφορά,ναρκωτικά,“φιλίες”…όμορφα πράματα:)
Mr. and Ms. Smith
Ναι…:-s Γενικα τα πιστολιδια δεν μου αρεσουν, ειναι για αντρες αυτα.
Βαρεθηκα απο την μεση και μετα.Ηταν και 2 ωρες εργο.
“Ο Εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ”.
Πάρα πολύ καλό για όσους λατρεύουμε Εξορκιστή, Προφητεία, Στίγματα και τα υπόλοιπα “metal” έργα 8)
Το Dracula του Κόπολα.
Δεν υπάρχουν λόγια.
Το ειχα δει σινεμα αυτο.Δεν μου αρεσε :? Τελος παντων.
Δεν θυμαμαι γιατι ακριβως αλλα δεν ηταν αυτο που περιμενα.
The Attic
Υπάρχουν και χειρότερα.