Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ο σημαδεμένος (Scarface): Γκανγκστερική παράνοια…:wink:
Πρώτη φορά νονός: Αρκετά καλό.:slight_smile:

Τον Ρατατουη (προχθες το ειδα δηλαδη αλλα αξιζει να το αναφερω)!:smiley:
Ειχα χρονια να συγκινηθω με Disney ταινια, εκτος απο τα κλασσικα της που τα βλεπαμε μικροι.

Δειτε την!

To Scarface και οι Νονοι φιλος δεν ειναι ταινιες.Ειναι πανω απο αυτη την εννοια.
Πατσινος ρε.

Ειδικά αυτός ο 1ος νονός είναι ΑΨΟΓΟΣ!!!

Silent Hill.
Ειχε μερικες ωραιες splatter σκηνες, αλλα δεν καταλαβα την τελευταια σκηνη.
Οποιος το θυμαται ας εξηγησει σε spoiler.:oops:

Αγαπαμε Therion.
Εγω ειδα τις προαλλες το London http://www.imdb.com/title/tt0449061/
Με Jessica Biel,Jason Statham,Chris Evans.H ταινια ειναι φοβερη.Ο Statham ειναι
εκπληκτικος.Το μεγαλυτερο μερος της ταινιας ειναι στο μπανιο οπου οι 2 αντρες
καταναλωνουν αφθονη κοκαινη και λενε διαφορα.Η αποχωριση τους απο το παρτυ
ειναι εντυπωσιακη.Οι διαλογοι ειναι απολαυστικοι και το τελος της ταινιας ειναι λιγο ξενερωτο.

The War Of Worlds

Καλή ήταν, εξαιρετική ερμηνεία από τη μικρούλα. Βαρέθηκα βέβαια το κόνσεπτ “Αμερικανός όμορφος νέος σώζει την ανθρωπότητα”.

Σήμερα θα ξαναδώ στο σινεμά την ΑΠΟΛΥΤΗ ταινία του 2007 στο σινεμά. American Gangster και τα μυαλά στο μίξερ!

Τυπικα Αμερικανικο και δεν θα μπορουσε να παιξει τον ρολο του Λουκας καποιος αλλος απο τον Γουάσινγκτον. Η σκηνοθεσια μου φανηκε πολυ… σαν να βαριεται, να εχει κουραστει και δεν ηξερε τι ηθελε να δειξει μαλλον. Δεν το λες κακο βεβαια.

Μου άρεσε πολύ γιατί είχε πολύ προσεγμένους διαλόγους, οι Ουάσινγκτον και Κρόου έπαιζαν πολύ καλά, και πάνω απόλα γιατί έδειχνε το μεγαλείο της μαλακίας των μπάτσων. 70% διεφθαρμένοι!

Yπαρχουν και καλυτερες γι’ αυτο που λες. Κατα την γνωμη μου παντα. Το ημερα εκπαιδευσης παλι με τον Ουασινγκτον ειναι πολυ ωραιο. Το 15 λεπτα με τον Ντε Νιρο, το dr. strangelove (αν και μιλαει για την πολιτικη βασικα), το Σερπικο με τον Πατσινο, Syriana (παλι πολιτικοι) με τον Κλουνει και το καινουριο με τον Χανκς, το charlie’s wilson war (πολιτικο again). Σοζ αν ξεφευγω :Ρ

Είδα πάλι ψες το 8mm… τρομερή ταινία :wink:

Silent Hill

μούφα,ό,τι να’ναι…

Empire des loups

σώζεται κάπως από τον-θεό- Reno…μετριότατο

The House Of Wax

Το περίμενα χειρότερο να πω την αλήθεια. Καλούτσικο ήτανε.

Θεικο θες να πεις! Η ΘΕΑ Παρις Χιλτον παιζει το πολυ ενα τεταρτακι οπου στα 10 π%@*$%@! και στα 5 την σκοτωνουν.

Το ειχα δει περσι.Δεν μ’αρεσε καθολου μιλαμε.
Λοιπον, χθες ειδα Νωε για μια βδομαδα.

Ψιλοαδιαφορο με μερικα γελακια.:-s

Αν δεν εχεις ασχοληθεί με το videogame,πως θα σου αρεσε δλδ?:wink: :stuck_out_tongue:

Το χωριο των τσιγγανων. Ουγγρικη ταινια… Χαρηκα κι εγω, ευρωπαικος κινηματογραφος! Ενα ρηχο ρομαντζο ειναι… Απογοητευση. 90 λεπτα απο τη ζωη μου διχως νοημα.

ειχα δει μια καταπληκτικη ταινια και ολο ελεγα να το ποσταρω αλλα το ξεχναγα

λοιπον τωρα που το θυμηθηκα

La Lengua De Las Mariposas (1999)
ή
Butterfly’s Tongues, Butterfly κα
στα ελληνικα δεν ξερω πως λεγεται καθως δεν πρεπει να χει κυκλοφορησει ή να χει παιχτει cinema

μια ιστορια ενηλικιωσης στην ισπανια του 36 καθως ο φασισμος απλωνοταν σε ολη τη χωρα

δεν εχω πολλα λογια να πω
η ταινια ειναι τελεια
οι ηθοποιοι ειναι φοβεροι
ιδιαιτερα ο μικρος πρωταγωνιστης και ο δασκαλος του
η ιστορια ειναι υπεροχη (κερδισε σε αρκετα φεστιβαλ το βραβειο καλυτερου προσαρμοσμενου σεναριου)

και να προσθεσω οτι την μουσικη εχει επιμεληθει ο Αλεχανδρο Αμεναμπαρ (σκηνοθετης του The Others)

δυστυχως θα την βρειτε μοναχα ειτε απο downloading ή αν την παραγγειλετε απεξω!!

The Day After Tomorrow

Again 8)