Εντάξει δεν είναι κακό…τό’χα δει στο κινηματογράφο και μου είχε αρέσει πολύ:):!:
ειδα το τουριστ…βλακεια…
ειδα και το black swan καπακια…οποτε ευτυχως μ’εσωσε και δεν πηγε στραφι η νυχτα μου
^ ευτυχώς που δε πήγα να το δω το tourist, το περίμενα ότι θα ήταν βλακεία.
εγώ είδα αυτό
αυτή η ταινία μου άρεσε που αφήνει τις εικόνες να μιλήσουν. Επίσης και η μουσική μου άρεσε που σου τρυπάει το μυαλό
:bow2::bow2::bow2:
τέλεια η Ingrid Bergman και ο Michael Chekhov όλα τα λεφτά στον ρόλο του Dr.Brulov!Απολαυστικός
για το παλιό πήγαινα αλλά τελικά είδα αυτό. Δε μου άρεσε
Ωραίο το Spellbound!
εγώ είδα χτες και προχτές που ήμουν τάβλα…
The Dirty Dozen
Schindler’s List
Conan the Destroyer
Gangs of New York
Το ‘‘Χαμένες Ψυχές’’, με Γουινόνα Ράιντερ…μέτριο, αλλά περνάει η ώρα:):!:
Το Δωμάτιο του Φερματ : οι ταινίες τύπου “Κυβου” μου αρέσουν πολύ. Και αυτή είναι μια θαυμάσια και πολύ καλή δουλειά. Δυνατά προτεινόμενη ταινία.
Βαθμός : 9
άρρωστη ταινία αλλα στη τελική μπορώ να πω οτι μου άρεσε…
Τον Τουρίστα…εντάξει κιαν δεν είναι καλό κλάιν:):!:
Απο τις καλυτερες που εχω δει!
Εκπληκτικη!
Tην εχω και λεω να την δω.Για να δουμε…
Χαλαρά από τα καλύτερα θρίλερ τρόμου των τελευταίων ετών…
Προχθές είδα το tron:
Η πρώτη ταινία ever που χρησιμοποίησε σε τέτοιο βαθμό ειδικά εφέ και γυρίσματα σε blue screen. Πρέπει να ήταν απίστευτη για την εποχή της…
- [B]Striking Distance[/B] : μια απλά καλή περιπέτεια για να περάσει σχετικά ευχάριστα η ώρα. Ο Μπρους Γουίλις πάντα πολύ καλός όμως.
[B]Βαθμός : 6[/B]
- [B]Hollywood Ending[/B] : ένα καθαροαιμο κλασσικό “light” movie, με τον Γούντυ Αλλεν να δίνει ρεσιτάλ, γίνεται ακομα πιο απολαυστικό και χαλαρωτικό. Με πολύ καλό καστ και η Τια Λεόνε είναι μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός.
[B]Βαθμός : 8[/B]
απίστευτη ταινία… μέσα στη μελαγχολία
με έκανε λίγο σκατά, αλλά έγινε από τις αγαπημένες μου…
βασισμένο σε πραγματική ιστορία
μετά το από πάνω είδα για χιλιοστή φορά το toy story…(για να γελάσουμε και λίγο :p:p)
η αγαπήμενη μου ταινία όταν ήμουν μικρή! το είδα στην αγγλική βέρσιον αυτή τη φορά…
αν και το τραγουδάκι δεν το αλλάζω με τίποτα
πολύ καλό…
ωραίος ο Hanks
ανατρεπτικό τέλος!
[SPOILER]
:thumbup::thumbup:
ειδικα η σκηνη που βλεπει τον εγκεφαλο του στον νεροχυτη και τον σκουνταει απαλα με το δαχτυλο του:!:[/SPOILER]
^^επειδή είμαι ψείρας…SPOILER :!:
εχεις δικιο, μαλακια μου
Ωραίο ταινιάκι, το χει δει κανένας;