Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

The Troll Hunter

Ψιλομαλακιουλα αλλα για να περασει η ωρα καλουτσικο ηταν. Δεν περιμενα και πολλα να πω την αληθεια. Με το στρατο εχω χασει τοσες ταινιες γαμωτο. Εχω μπει σε downloading spree για να δω οσες μπορω. Σειρα εχει το Skyline.

δε γνωριζω αν ο χαρντι πηρε καποιο βραβειο αλλα η ερμηνεια του ειναι ασυλληπτη8O8O

χθες(μετά από γεύμα στο γήπεδο της λαρισας,μια κρίση πανικού(!!), και περπάτημα του κερατά)

[B]127 hours[/B] (καλό αλλά μεταξύ αυτού και του buried, θα επέλεγα το δεύτερο)
[B]The Damned United[/B] (πολύ καλό…ο άνθρωπος είχε κάνει τα θαύματα)
[B]the hurt locker[/B] (κοιμήθηκα δυο φορές, την γύρισα ξανά, και δεν με τρέλανε…ισως φταίει η κούραση)

Για 3η ή 4η φορά νομίζω…Υπάρχει κάποιο thread σχετικό με την ταινία αυτή ή τις επόμενες; Δε μου βγάζει κάτι στην αναζήτηση.

αυτο βρηκα

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6344

Το Ι και το ΙΙ κάτι έλεγαν…μετά πύον και αίμα ανακατεμένα χωρίς λόγο…κιαυτός ο Κώστας Μάντυλορ που παίζει τον διαιφθαρμένο μπάτσο…μάτσο χάλια:):!:

Αν δεν κάνω λάθος οι βασικοί συντελεστές, δηλαδή σκηνοθέτης & σεναριογράφος, αποχώρησαν μετά την πρώτη ταινία. Αυτό επηρέασε σίγουρα την ποιότητα των επόμενων.

Άντε! Ανέστησα κι ένα σχετικό θέμα (JTN ευχαριστώ που το βρήκες):

http://www.rocking.gr/modules/forum/...ead.php?t=6344

Το είδα για πρώτη φορά σε βιντεοκασέτα λίγο καιρό από την στιγμή που βγήκε στα video clubs. Ταινία του 1986 για μένα αυτό ήταν το δικό μου E.T. Έφαγα φλάσια, το κατέβασα προχθές σήμερα έκατσα να το ξαναδώ μετά από πολλά χρόνια.
Στην ουσία δεν διαφέρει και πολύ από το Ε.Τ. και είναι μια από τις ταινίες που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία της ταινία του Spielberg.
[U]Η υπόθεση[/U] έχει να κάνει με ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που απαγάγει τον 12χρονο David και τον μεταφέρει 8 χρόνια στο μέλλον. Ένα λάθος όμως του εξωγήινου τους φέρνει ξανά μαζί όπου αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ξεχωριστή φιλία.
Για μένα αυτή η επανάληψη της μετά από τόσα χρόνια ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή και δυσκολεύομαι να την κρίνω αντικειμενικά. Φαντάζομαι πως σήμερα ίσως σε πολλούς δείχνει ξεπερασμένη αλλά για μένα είναι μια ταινία που πλέον δεν θα κουράζομαι να βλέπω :smiley:

Ταινία κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο The Hobbit. Αν και το σενάριο είναι σχεδόν περίληψη του βιβλίου και οι σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη πολύ γρήγορα (διάρκεια μόλις 67 λεπτά) αξίζει μια έστω προβολή ειδικά για τους φανς του Τολκιν εν όψη και της ταινίας του Jackson. Το σχέδιο πάντως είναι αρκετά καλό και σε σημεία αρκετά τρομακτικό και απειλητικό.

Ναι ναι καλά το καταλάβατε. Έχουμε φεστιβάλ Saw this weekend!

πανέξυπνη αμερικάνικη κολλεγιακή κωμωδία, που διακωμωδεί όμορφα αρκετά κλισέ του είδους.η emma stone είναι εξαιρετική στο ρόλο της, και μπορώ να πω ότι σχεδόν την ερωτεύτηκα.δεν ξέρω κι εγώ από πότε έχω να δω τόσο καλή εφηβική κωμωδία.ειδικά από τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια το είδος βρίσκεται σε φάση σήψης και παρακμής.πολύ απλά, αν δεν έχεις τι να κάνεις, δε γίνεται να ξοδέψεις καλύτερα μιάμιση ώρα από τη ζωή σου…

[B]Soul Kitchen (2010)[/B]
ειχα καιρο να δω μη αγγλοφωνη ταινια…
η συγκεκριμενη με εξεπληξε πολυ θετικα!
πολυ καθαρη σκηνοθεσια το σεναριο πολυ καλο δεν καταλαβα πως περασε η ωρα! ερμηνειες πολυ καλες και ιδιαιτερα συγχαρητηρια στο ΟΣΤ το οποιο εχει πολυ ουορλντ και πολυ καλη μουσικη… και να πουμε και ποσο καυλαρα ειναι η αννα μπερδεκε! :roll:
Βαθμος [B]8,5/10[/B]

Αξιώθηκα επιτέλους να το δω.Αγαπες μονο!

[B]7/10[/B]
Αρκετά καλό αλλά όχι και το τρομερό όπως ακουγόταν… Δεν πιστεύω ότι δικαιολογεί τις όποιες υποψηφιότητες για βραβεία που είχε…

[SPOILER]Στα + της ταινίας είναι ότι για πρώτη ίσως φορά ο ρόλος του Eisenberg δεν με έφερε αναγούλα…[/SPOILER]

[B]7/10[/B]
Η τελευταία ταινία της τριλογίας…
Σαφώς καλύτερο από το δεύτερο αλλά όχι και από την πρώτη ταινία… Σαν σύνολο μια αρκετά καλή αστυνομική τριλογία… Δεν έχει κάτι που θα σε συγκλονίσει αλλά δεν θα κάνει και πουθενά κοιλιά…

[SPOILER]Επίσης για μια ακόμη φορά οι Αμερικάνοι δεν κρατήθηκαν και θα το κάνουν και αυτό remake φτιάχνοντας μια ακόμα blockbuster μαλακία…[-X[/SPOILER]

‘‘Χάνιμπαλ’’…νά’ρθει να δέσει με το ‘‘Ρεντ Ντράγκον’’ το βράδυ…αν και ‘‘Ο Ανθρωποκυνηγός’’ είναι αξεπέραστος:):!:

ωραία ιδέα, η σκηνοθεσία θα ήθελα να ήταν λίγο πιο προσεγμένη αλλά σε γενικές γραμμές ευχάριστη ταινία.

οντως πολυ καλη
για το ειδος που αντιπροσωπευει ειναι σουπερ
και οντως η emma stone ειναι κουκλα και οχι με το bimbo way

φοβερη ταινια
απο τις καλυτερες που χω δει τα τελευταια χρονια
και με το ελληνικο στοιχειο (βραβευσαμε και τον πρωταγωνιστη παναθεμα μας…)
ωραιοι και οι ηθοποιοι (ο αδερφος του νομιζω επαιζε στο Das Experiment)
και πολυ μορφη ο μαγειρας (ο οποιος ειχε παιξει στο εξαιρετικο Gegen Die Wand του Fatih Akin)

ναι γενικα θα ψαξω και αλλες ταινιες του ακιν γιατι μ αρεσε πολυ η σκηνοθεσια του! τι προτεινεις σιγκναλ;