To The Edge of Heaven ειναι καταπληκτικο παντως
Ειδα το
Συγκλονιστικη ερμηνεια απο Charlize Theron, το αξιζε 100% το αγαλματακι. Πολυ αρτια δομημενο σεναριο και σκηνοθεσια που αν και κοντα στο 2ωρο η διαρκεια, η ταινια κυλαει νερακι. Ολη η ταινια φυσικα ενα μεγαλο καυστικο σχολιο για την κοινωνια και τους μηχανισμους της που δεν λυνουν ουτε στο ελαχιστο τα προβληματα της, τα οποια παραμεριζονται και συσσωρευονται και δεν δινει κανεις δεκαρα.
Όποιος έχει πάει για λίγο παραπάνω απο διακοπές,απλά θα δει την καθημερινή Αμερική και την κατάντια της…
Ήταν σαν να έβλεπα μια απλή καθημερίνη next door story…ναι,δυστυχώς τόσο τραγικά είναι τα πράγματα… [-X
Αρκετά καλή ταινία,με lenny kravitz και mariah carey σε ρόλους έκπληξη!
Μόνο ένα σχόλιο…
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ #-o #-o :lol: :lol: :lol:
ποσα χρονια εχει να βγαλει καλη ταινια ο νικολας κειτζ αραγε?
21 ακριβώς. Από το Wild At Heart του Ντέιβιντ Λίντς.
Εμένα πάντως το The Bad Lieutenant μια χαρά μου φάνηκε αν και δεν έχω δει το πρωτότυπο.
Ενταξει κανει χειριστες επιλογες,αλλα το kick-ass ,το new orleans και λιγο πιο πριν το adaption και το leaving las vegas ηταν πολυ καλες.
+1
και εγω το ιδιο πραγμα πιστευω
θα ημουν κακος αν ελεγα οτι ο κειτζ ειναι αταλαντος?
το κικ ας που αναφερθηκε παραπανω(και εκει τραγικος) σας αρεσε?μου το ειχαν προτεινει και ειδα και 8ρι στο imdp και μου φανηκε καραμουφα:?
Τώρα μου μένει να δω το 3D κάποια στιγμή.
Να πω ότι ενώ δε μου αρέσουν [B]καθόλου [/B]οι Splatterιες το [B]Saw [/B]το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Θυμάμαι είχα δει το πρώτο στο σινεμά και βγαίνοντας από την αίθουσα είχα πάθει χοντρή πλάκα.
[B]“Live or Die. MAKE YOUR CHOICE!”[/B]
αυτο μαρεσε αλλα οντως καπου κανει κοιλια…η σκηνοθεσια επισης μαρεσε μοντερνα
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
[B]Ανδρέας Θωμόπουλος / Ο Ασυμβιβαστος [/B]
Η ταινια ειναι πολυ περιεργη καθως σιγα σιγα σε ενθουσιαζει και σε βαζει να σκεφτεσαι και δεν σε συνεπαιρνει απ το πρωτο λεπτο… πραγματικα πολυ καλη ερμηνεια απο τον παυλο σιδηροπουλο ο οποιος ουσιαστικα παιζει τον εαυτο του… η σκηνοθεσια αψεγαδιαστη μου αρεσε παρα πολυ ο τροπος που σκηνοθετησε ο θωμοπουλος… ισως το σεναριο εχει καποια κενα αλλα καλυπτονται τα πιο πολλα αν κατσεις να σκεφτεις αυτο που θελει να περασει ο σκηνοθετης! μια μιση ωρα που σε καποιες στιγμες σε κανει να χανεσαι αλλα και πολυ συναισθημα και πολυ σκεψη περναει απο αυτη την ταινια…
Βαθμος [B]7,5/10[/B]
yeah \m/
επικές σκηνές…
[B]8/10[/B]
Πολύ καλό θρίλερ από τα παλιά… Το είχα δει πριν αρκετά χρόνια αλλά κλαιν… ταινιάρα είναι… Κρίμα που πλέον δεν βγαίνουν τέτοια έργα…
το πρωτοτυπο κλασεις ανωτερο…εκπληκτικη ερμηνεια απο Καιτελ…να το δεις…
χαρντκορ ταινια…
Σουηδική , έτους 2000 … Υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ταινίας στις Κάννες νομίζω…( δεν έχει σημασία κιόλας ) … surreal σατιρικό δράμα … Σάτιρα ως προς την σύγχρονη μορφή εργασίας/δουλείας , χριστιανισμό , ενδο-οικογενειακές σχέσεις , μετα-θάνατον ζωή , και πολλά άλλα … Όλα τα μικροαστικά και μεγαλοαστικά κατάλοιπα τέλος πάντων , που μας κρατάνε πίσω … Όμορφη ταινία , όμορφη μουσική … Όποιος/α έχει δει και το [B]Du Levande[/B] πάλι του [B]Roy Andersson[/B] ας μιλήσει …
οταν ημουν μικρος ηταν απο τις αγαπημενες μου ταινιες. εκατσα λοιπον να τη δω σχεδον μια δεκαετια μετα απο την τελευταια φορα και δεν αλλαξα καθολου γνωμη! περα απο το ηλιθιο εφε με το φιδι στη σαχαρα κατα τα αλλα απιστευτη ταινια!!!
την προτεινω σε ολους!
Απλά θεϊκό :bow2::bow2:
- [B]Be Kind Rewind[/B] : αρκετά κουφή ταινία με τον Τζακ Μπλακ, με πολύ λίγες όμως σκηνές που σε κάνουν να γελάς. Την περίμενα πιο αστεία.
[B]Βαθμός : 6[/B]
- [B]Avatar Extended Version[/B] : αφού “ταξίδεψα” ξανά στην Πανδώρα μετά απο 1,5 χρόνο περίπου, αυτή τη φορά με εισιτήριο πρώτης θέσης μέσω Blu-Ray, αυτό που έχω να πω είναι το προφανές : πραγματικά πρόκειται για FUCKING SERIOUS κινηματογραφικό achievement και μια εκπληκτική οπτική εμπειρία που δεν έχει ξαναυπάρξει ποτέ στο Χόλυγουντ ( οι σκηνές της Πανδώρας τη νύχτα είναι σγκλονιστικές ). Η ταινία δεν άλλαξε τον κόσμο, ούτε και τον κινηματογράφο θα έλεγα, αλλά προσέφερε απόλαυση, ευχαρίστηση και συγκίνηση σε εκατομμύρια θεατές.
[B]Βαθμός : 9[/B]