Χτες το βράδυ στην tv. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την ταινιάρα; Α στα διάλα συγκινήθηκα πάλι που την είδα…
ε, εσύ ο απο πάνω…δες και αυτό αν δεν το έχεις δει…
Σαφώς και το έχω δει. Αγαπάμε Johnny Cash και παντρευόμαστε Witherspoon.
λαθος…
πηρα σε dvd και ειδα το κορυφαιο θριλερ του συγχρονου σινεμα…αξεπεραστο για πολλα χρονια ακομη!!!
Gegen Die Wand
θα την ψαξω ασαπ
Ειδα χτες το
Αρεσουν στην γυναικα μου κατι τετοιες χολυγουντιανες παπαριες - πραγματικα τραβηγμενη απο τα μαλλια η ταινια με κουρασε και ηταν και πολυ μεγαλη σε διαρκεια.
ουτε 1 στα 10 αντε να δωσω 2 για τα γραφικα.
Κοιταζα τις προηγουμενες σελιδες και ειδα οτι σχολιαζατε το Ζοχαν!!
Ταινιαρα για κωμωδια, πολυ γελιο αρκει βεβαια να θες να δεις τετοιου ειδους χαζομαρουλα.
Σιγουρα περνας καλα παντως αν σου αρεσει το “αντρικο χιουμορ” !
Έπος…αν κιεγώ είδα το ‘‘Red Dragon’’, που δεν φτάνει ούτε το από πάνω, ούτε τον ‘‘Ανθρωποκυνηγό’’, αλλά με Άντονυ Χόπκινς, Καητέλ, Νόρτον σε κέφια, κιένα πολύ καλό Φάηνς…ήταν μια χαρά για το χθεσινό βράδυ:):!:
ειδα "τελετη"
μαπα οπως ηταν αναμενομενο…γιατι με πειθουνε να πληρωσω για να τα δω πρεπει να ψαχτω…αφου κανουν μπαμ ορισμενα εργα οτι θα ειναι μουφες
το ειδα και γω καπακι απ τη σιωπη των αμνων…καλο…
[B]John Hillcoat - The Proposition (2005)[/B]
Επικο Ουεστερν παραγωγης τζον χιλκοουτ με σεναριο νικ κειβ! Θα το βαζα σιγουρα στα καλυτερα 5 ουεστερν που χω δει ποτε μου! επικη σκηνοθεσια και φανταστικο σεναριο ειδικα η τελευταια μιση ωρα ειναι η κορυφωση της ταινιας! αγαπησα επισης γωτογραφια και φωτισμους ενιωθες λες και ησουνα μεσα στη ταινια! ρολοι οχι κατι το ιδιαιτερο και ας τελειωσω με μια απ τις μπεστ ΟΣΤ οφ αλλ ταιμ νικ κειβ και ουωρεν ελιςς δινουν ρεσιταλ στη μουσικη… Μαστ ση για οσους αγαπανε τα ουεστερν
Βαθμος [B]8,5/10[/B]
ε μην τρελαθουμε(εστω και λιγο καθυστερημενα)!
ο κειτζ ειναι πολυ μεγαλος ηθοποιος,τεραστιος,και αντιθετα με ολους τους υπολοιπους ‘‘μεγαλους’’ που ακολουθουν ανοητα καλουπια και κλισε κανοντας οσκαρικα δραματα το ενα μετα το αλλο αυτος κανει αυτο που γουσταρει να κανει:b-movies,θριλερ και ταινιες φαντασιας.εγω σαν φαν του συγκεκριμενου ειδους ταινιων του βγαζω το καπελο,αν και θα συμφωνησω πως καποιες απο τις επιλογες του δεν ηταν καλες(το sorcerer’s apprentice ηταν αθλιο).μην ξεχναμε βεβαια και την φοβερα επιτυχημενη στροφη που ειχε κανει σε ρολους δρασης την προηγουμενη δεκαετια με φοβερες στο ειδος ταινιες(the rock,face off,το θεικο conair)!τεραστια κοτσια εχει ο τυπος,απειρα ρισπεκτ!
ειδα και γω το season of the witch και μου φανηκε αρκετα καλο.τιποτα ιδιαιτερο,παρολα αυτα αξιοπρεπες και σιγουρα πολυ μακρια απο το ατελειωτο θαψιμο που εχει φαει απο ολο τον κοσμο.
Oι μονες ταινιες που ο Κειτζ εινaι ρεσπεκτ eιναι τα : [B]8mm - Leaving Las Vegas [/B] και δε τα ανεφερες. ολα τα αλλα ειναι απλα facepalm.
Nicolas Cage’s agent:
Σκηνοθεσία του θεού Uwe Boll, ο οποίος μεταφέρει βινετοπαιχνίδια στη μεγάλη οθόνη (Alone In The Dark κλπ), όπως κάνει και εδώ. Τίποτα το φοβερό σαν ταινία με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Απλά περνάει ευχάριστα η ώρα με κάποιες έπικ ατάκες να ξεχωρίζουν. Συμμετέχει και ο Boll όπου πετάει το απίστευτο…
“Υπάρχουν φήμες που λένε οτι χρηματοδοτώ τις ταινίς μου με χρυσό των Ναζί. Ε, ξέρετε, ισχύουν!”:lol::lol::lol:
στο ειδος τους ειναι ταινιαρες ολες οσες ανεφερα.ειδικα το face-off θεωρειτε ταινια σταθμος οχι μονο στο χωρο της περιπετειας αλλα και σε υποκριτικο επιπεδο(με την αλλαγη ρολων κειτζ-τραβολτα,φοβερες ερμηνειες και οι δυο).
αυτεςς οι δυο που αναφερεις ειναι οντως ρισπεκτ,αλλα ο κειτζ εχει δειξει πολυ περισσοτερα και στην πιο ‘‘σοβαρη’’ πλευρα του κινηματογραφου.arizona dream?adaptation?wild at heart?matchtick man?lord of war?bad lieutenant?snake eyes?τα χεις δει αυτα και σου φανηκαν facepalm?
ο ανθρωπας ειναι κορυφαιος,αλλα δυστυχως το βλεπω το εργο.θα αναγκαστει για να σωσει την καριερα του(που εχει πεσει στα σκατα κακα τα ψεματα) να γυρισει στους πιο ασφαλεις γι αυτον δραματικους ρολους.κριμα,γιατι εχει πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον σαν καριερα αυτη του κειτζ παρα πχ του sean pean,που οσο ηθοποιαρα και να ειναι εχει καταντησει ψιλοβαρετος με τα δραματα συνεχεια!
σε ολες της ταινιες αν εξαιρεσεις το ουαιλντ ατ χαρτς που ειναι πολυ καλος ο κειτζ τις εχει καταστρεψει η ηταν απο μονες τους φολες… (υποψην δεν εχω δει ληβινγκ λας βεγκας και ανταπτεισιον που λενε οτι ειναι οι 2 καλυτερες του)
…πάντως εγώ τώρα ξαναβλέπω ‘‘Ανθρωποκυνηγό’’, για να ολοκληρώσω τα περί Χάνιμπαλ:):!:
[B]Terry Gilliam - Brazil (1985) [/B]
το τελευταιο που μου λειπε για να τελειωσω τα λεγομενα αριστουργηματα του γκιλιαμ… γιατι αυτη η ταινια ειναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!
απιστευτη σκηνοθεσια (οπως παντα) αυτο το κραμα στημπανκ και ολο το πορτραιτο του κοσμου ηταν απλα απιστευτος η εναλλαγη συναισθηματων και ιδεων στο τελος νιωθεις οτι παλι βλεπεις δραμα που γινεται παραμυθh δεν ξερεις αν ειναι ονειρα η αληθινα αυτα που βλεπεις… το σεναριο ισως το καλυτερο σεναριο του γκιλιαμ αν οχι σιγουρα ενα απ τα καλυτερα… πολυ καλες ερμηνειες ηθοποιων κυριως του ντε νιρο… Τι να πω εχω μεινει αφωνος…
Βαθμος[B] 9,5/10[/B]