Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Για την ιστορία, ο Ντενίρο είχε ζητήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά όταν ο Γκίλιαμ του απάντησε ότι είχε δοθεί, ζήτησε οπωσδήποτε να παίξει στην ταινία σε οποιοδήποτε ρόλο.
8)

και λιγα λες για το απο πανω!! :bow2:

αλλα για το ποσταλ και τον Uwe Boll τι να πεις… ο άνθρωπος ειναι τραγικός το ξέρει!!

ειναι απο τους λίγους που ξερω οτι η ταινια που θα δω θα ειναι επικ μπούρδα αλλα θα την δω!!!

εκτος απο το Postal που απο μονο του ειναι κατεστραμμένο ολα τα υπόλοιπα τα εχει γα@#ει…(Far Cry,BloodRayne,House of the Dead,Alone in the Dark)

χαλάλι του τουλάχιστον γελαμε… :stuck_out_tongue:

Μαλλον η αγαπημενη μου ταινια εβερ… 10/10
εξου κ το signature !

Βρισκω πολλα editions γιαυτην την ταινια.

απο wiki

Το παραθετο αυτουσιο γιατι δεν θελω να το διαβασω, μαλλον περιεχει σποιλερακια…

[SPOILER]

Releases

The film was produced by Arnon Milchan’s company Embassy International Pictures (not to be confused with Joseph E. Levine’s Embassy Pictures). Gilliam’s original cut of the film is 142 minutes long and ends on a dark note. This version was released internationally outside the US by 20th Century Fox.

US distribution was handled by Universal. Universal executives thought the ending tested poorly, and Universal chairman Sid Sheinberg insisted on dramatically re-editing the film to give it a happy ending, a decision that Gilliam resisted vigorously. As with the cult science fiction film Blade Runner (1982), which had been released three years earlier, a version of Brazil was created by the movie studio with a more consumer-friendly ending. After a lengthy delay with no sign of the film being released, Gilliam took out a full-page ad in the trade magazine Variety urging Sheinberg to release Brazil in its intended version. Eventually, after Gilliam conducted private screenings (without the studio’s approval), Brazil was awarded the Los Angeles Film Critics Association award for “Best Picture”, which prompted Universal to finally agree to release a modified 131-minute version supervised by Gilliam, in 1985.[1][13]
[edit]
Home media

In North America, the film was released on VHS and Laserdisc in the 132-minute US version. A slightly modified 142-minute version of the original European cut was first made available in a 5-disc Criterion Collection laserdisc box set in 1996, and is currently available on DVD (referred to in the director’s commentary as the “fifth and final cut”, it uses the American cloud opening instead of a stark blank screen setting the time and place).[6]

Sheinberg’s edit, the 94-minute so-called “Love Conquers All” version, was shown on syndicated television and was first made available for sale to consumers as a separate disc in the Criterion laserdisc box set, and subsequent DVD three-disc set in 1999 (both of which also featured a special video documentary version of Jack Mathews’ book, with new Gilliam interviews and tape-recorded interviews from Sid Sheinberg for the original book).

The box set presents the feature film in its correct aspect ratio for the first time, but the version on the original DVD release is not enhanced for newer widescreen TVs. New 16:9-enhanced editions of the film in both a complete set and separate film-only disc were re-issued on DVD by Criterion on September 5, 2006.
[/SPOILER]

για πειτε ποιο απ’ ολα αξιζει καλυτερα να δω?

εγω ειδα παντως το νταιρεκτορ-ς κατ το οποιο ειναι 2 ωρες και 22 λεπτα αν θυμαμαι καλα μαζι εμ τα εντ κρεντιτς…

Μεγαλη παπαρια. Μου ειχανε πει οτι δε λεει πολλα αλλα δε το περιμενα τοσο μουφα. Τζαμπα χρονος. -_-

[B]Jim Sheridan - In the Name of the Father (1993)[/B]

τελευταια απ τις λεγομενες μεγαλες ταινιες που μου λειπε απο δανιελ ντευ λιουις
ο ρολος του ειναι πολυ γαματος αλλα και ο ντανιελ ντευ λιουις δινει οπως και σε ολες τις ταινιες του ρεσιταλ ερμηνειας δικαια υποψηφιος για οσκαρ α αντρικου θα μπορουσε να το χε παρει αν δεν το διναν στην απλα καλη ερμηνεια του χανκς στο φιλαδελφια (ιμχο) (βεβαια υπηρχε και η τιτανοτεραστια ερμηνεια του νησον στο σιντλερς λιστ! συμπαθητικη σκηνοθεσια του σεριδαν (οπως και στο μαι λεφτ φουτ αλλωστε) ο οποιος κραταει πολυ καλα μια απαιτητικη ταινια αλλα χωρις να κουραζει αλλα και πολυ καλη η ερμηνεια του ποστλουειτ (ριπ) και το σεναριο (αληθινη ιστορια) αρτια σχεδιασμενο.
Βαθμος [B]8/10[/B]

απτις μεγαλυτερες καφριλες και ολως περιεργως ειχε και καποιο νοημα.

ξανα και παραμενει το ιδιο γαματο.

για εναν βομβιστη
"η ψυχη του θα φτασει στον παραδεισο πριν το κεφαλι του φτασει στο ταβανι"

τα ειπες πολυ ωραια και ψηθηκα ασχημα να την δω αυτη την ταινια. μπορεις ομως να μ πεις και ποια ειναι τα υπολοιπα “αριστουργηματα του γκιλιαμ”? ρωταω γιατι ειδα οτι εχει γυρισει παρα πολλες ταινιες. αλλα για να το λες ετσι θα μιλας για 2-3 ακομη και οχι για ολες υποθετω…

Οσο για τον ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΙΤΖ συμφωνω και εγω οτι εχει πιο πολλα @@@ απο αλλους και κανει αυτο που γουσταρει αλλα αυτο το κανουν πολλοι ηθοποιοι απλως αυτος εχει το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο οτι το κανει παντα μονος του (δηλαδη πχ γουσταρει να παιξει σε μια περιπετεια φαντασιας, ε, θα διαλεξει την πιο κουφη και πολλες φορες αστοχη). ωστοσο εχω την εντυπωση οτι αμοιβεται εξαιρετικα παρολο που δεν παιζει σε τεραστιες επιτυχιες. βεβαια ερμηνευτικα δεν μου αρεσει σχεδον καθολου…

γενικα η λιστα μου με ταινιες του γκιλιαμ παει ως εξης

[B]GILLIAM, TERRY:[/B]
1975 ? Monty Python and the Holy Grail 9
1977 ? Jabberwocky ns
1981 ? Time Bandits 8,5
1985 ? Brazil 9,5
1988 ? The Adventures of Baron Munchausen ns
1991 ? The Fisher King 9
1995 ? 12 Monkeys 9,5
1998 ? Fear and Loathing in Las Vegas 10
2005 ? Brothers Grimm ns
2005 ? Tideland 9
2010 ? Imaginarium of Doctor Parnassus 8,5

για αρχη κραταω τις 3 “καλυτερες” (9.5 και 10) και μετα προχωραω κ αλλο αν ειναι! θενκς!

Αρχηγε μου πρωτα απ’ολα να δεις το ‘‘12 Monkeys’’ το οποιο ειναι αριστουργημα κ μετα το ‘‘Fear And Loathing…’’.
Μακρυα απο τον ‘‘Munchausen’’ .

απ’ αυτές που δε βαθμολόγησε ο σαβεαλεκος, το Jabberwocky ήταν σχετικά απογοητευτικό πάντως, ενώ ο βαρόνος είναι θεΐλα!!!

αντε… θα το κανω ετσι! χαχαχαχαχα! (γαμω τα smiles γαμω…!)

Προσωπική γνώμη, δεν ισχύει με την καμία αυτό που λέει ο jliopas για τον Munchausen. Θα συμφωνήσω με Dude γιατί είναι θεϊκή ταινιάρα.

Παιδια χιλια συγγνωμη.Για ανεξηγητους λογους,μπερδεψα το ‘‘Munchausen’’ με το '‘Popye’'με Robin Williams.
Ξερω καμμια σχεση,αλλα μπερδευτηκα.
Οχι τον ‘‘Βαρωνο’’ δεν τον εχω δει.
Sorry,e?

soulkitchen. μου εφτιαξε την διαθεση για 2-3 μερες!

Ταινία ψιλοχαζή, αλλά με έπικ σενάριο και σκηνές μόνο κάψιμο. Δείτε τον τίτλο, κόψτε εξώφυλλο και απλά σκεφτείτε πού μπορεί να έχει η γκόμενα δόντια! Χαχαχαχαχα!