Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ειναι καλυτερη ομως,απο τις χειροτερες του λιντς

To 3 δεν ειναι με το αεροδρομιο? Η εχω χασει τη μπαλα? :-k

Νομίζω το 3 είναι με το Σάμιουελ Τζάκσον που λύνουν κάτι γρίφους.

ειδα χτες το Ορφανοτροφειο.
Χαλαρα το καλυτερο θριλερ που εχω δει. Πολυ καλη σκηνοθεσια (Ντελ Τορο).

ο ντελ τορο ειναι παραγωγός αλλα τεσπα ναι ωραία ταινια…

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή χειρότερη, απλά μια επισήμανση έκανα, διότι στην όλη ιδέα μοιάζουν αρκετά. Εμένα και τα 2 μ’ άρεσαν πάντως, αντέ ίσως λίγο περισσότερο το natural born killers.

Το wild at heart πάντως ήταν πολύ καλύτερο από dune και straight story:wink:

Το Dune δεν βλέπεται αν δεν ήταν του Λιντς θα μούτζωναν όλοι με χέρια και πόδια.

+1

Από κάθε άποψη κακό

Τουλάχιστον μάθμα τί σημαίνει shai hulud:p

Πολύ καλές ερμηνείες από Κόνελυ και Κίνγκσλεϊ. Βέβαια αρκετά άσχημο τέλος που προκαλεί θλίψη καθώς όλοι φτάνουν στα άκρα (δηλ δεν είναι να τη δει κανείς αν είναι στα κάτω του), αλλά είναι πολύ φροντισμένο φιλμ από όλες τις απόψεις.

Μαλλον στο house of sand and fog θα αναφέρεσαι…(διότι δεν εμφανίζεται η εικόνα)

Ο Κίνγκσλεϊ είναι πραγματικά κορυφαίος σε αυτή την ταινία και το τέλος πρέπει να είναι μέσα στα 5-10 καλύτερα έβερ για μένα.

http://chirb.it/zB99D2 :smiley:
Μια απο τις πρωτες αγαπες (επονταν οι Strife φυσικα) και παντοτινες.

Τον τελευταιο καιρο το χω ριξει στα ντοκιμαντερ, πιο πολυ γεγονοτων και βιογραφιων.

Οποτε θα πιασω τωρα το
[B]Cocaine Cowboys[/B]

Μετα σειρα εχει φυσικα το νεο ντοκιμαντερ για τον [B]Senna[/B]

Χτες ειδα το King of Comedy (DeNiro,Lewis) αλλα δεν τρελαθηκα. Ο Ντενιρο οποτε πηγαινε να πει κατι για να γελασεις, νομιζες οτι θα εβγαζε και ενα τομμυγκαν να σε γαζωσει αν δεν χειροκροτουσες :stuck_out_tongue:

Βεβαια στο Raging Bull ηταν αλλη ιστορια, εκει του αρμοζε 100% ο ρολος.

Και πάλι μουτζώνουν, αλλά πιστεύω οτι το μεγαλείο του συγκεκριμένου βιβλίου δεν μπορεί να μεταφερθεί σε ταινία.

χαλαρα. ακριβως.

υπερταινια. απο τις ελαχιστες μη αγγλοφωνες που οχι μονο λατρευω αλλα προσκυνω ασχημα… γυρισα με πολλες πορδες σπιτι μου οταν την ειχα δει… καθε φορα που τη βλεπω βασικα!

Καλη ταινια ειναι αλλα οχι και υπερταινια.Σιγα το πρωτοτυπο σεναριο να πουμε:wink:

ακουω προτασεις για καλυτερησ το ειδος της.

συγνώμη άν σας το χαλάω, ποστάρω αυτή που είδα σήμερα και συνεχίζεται…

…είδα τούτη λοιπόν η οποία μου φάνηκε αργή κι ανούσια και μόνο το τέλος μου άρεσε.

προτιμήστε το βιβλίο!

για το dune ειμαι ο μονος που το εχω στις αγαπημένες οπως φάνηκε και στο πολλ του λιντσ…
εχω δει σχεδόν ολες τις ταινιες του ακομα και κατι sort και καμενιες οπως Dumbland…

αλλα δεν γίνεται οταν εισαι 6η δημοτικου και βλέπεις μια ταινία 2-3 φορές κι ας μη καταλαβαίνεις και πολλα να έχεις μείνει μαλακας όπως εγινε και με matrix…

Επίσης σε αυτη τη ταινία χρωστάω το λιώσιμο που εχω ρίξει με τα βιβλια που όντως καμιά σχέση αλλααα ειναι αγαπη και η ταινια…:smiley:

βασικα το ντιουν ειναι η μοναδικη του ταινια μαζι με lost highway (που θα την δω αυτον το μηνα σιγουρα)που δεν εχω δει και να σου πω ισως να την δω καποια στιγμη αλλα φοβαμαι μη μου χαλασει την τελεια ικονα που χω γι αυτον τον σκηνοθετη… :?

συγνώμη άν σας το ξαναχαλάω, ποστάρω αυτή που είδα πάλι σήμερα και συνεχίζεται…