Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ναι μη την βλεπεις καλύτερα αντικειμενικά δεν λεει…

εγω ειπα ειμαι εξαίρεση!! :wink:

Οκ το Dune ειναι απο τα αγαπημενα μου βιβλια και σαν ιστορια γενικα το λατρευω. Η ταινια μου αρεσε απλα και μονο γιατι ηταν Dune. Αν ηταν καμια ακυρη ιστορια ξερω γω θα εκραζα αβερτα. Θα ηθελα πολυ να την ειχαν κανει πολυ καλυτερη και ανταξια του βιβλιου αλλα οπως ειπε και ο Rip Noob, αυτο ειναι πολυ δυσκολο ως και αδυνατον.
Παντως θα ηταν μεγαλο ξενερωμα για οποιον αποφεσιζε να δει πρωτα την ταινια. Παιζει και να μην εμπαινε καν στον κοπο να πιασει στα χερια του το βιβλιο

Voider sorry που στο χαλαω αλλα η εικονα που ποσταρεις δε φαινεται man

Σχετικά με το dune, έχω ακούσει καλά λόγια για τις μίνι-σειρές που βγήκαν το 2000 και 2003.

Θέλω να τα δω κάποια στιγμή.

Δειτε το.

Πολυ καλη ταινια! Και με γελιο :smiley:

Μεγάλη ταινία. Από τις αγαπημένες μου των τελευταίων 2 χρόνων.:wink:

Ειχα καιρο να δω ταινια, αλλα ειδα καποιες προσφατα.

Αρχικα ειδα το Black Swan

το οποιο βρηκα πραγματικα εξαιρετικο. Φοβερη σκηνοθεσια απο τον Darren Aronofsky και πολυ ιδιαιτερη ατμοσφαιρα. Σε εβαζε στο κλιμα της ταινιας και στην ψυχοσυνθεσης της πρωταγωνιστριας Nina Sayers με αψογο τροπο. Τρομερη και η ερμηνεια της Natalie Portman, απο τις καλυτερες της καριερας της. Της αξιζε το Οσκαρ. Πολυ καλες και οι ερμηνειες απο Mila Kunis και Barbara Hershey. Απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας ανετα…

Επισης ειδα το The Fighter

το οποιο πραγματευεται την πραγματικη ιστορια του πυγμαχου Micky Ward που τον προπονουσε ο αδερφος του Dicky Eklund, πρωην πυγμαχος και εθισμενος στα ναρκωτικα. Χωρις να ειναι κακη ταινια, με απογοητευσε, μου αρεσουν οι πραγματικες ιστοριες, αλλα δεν μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο. Το μονο που μετραγε ηταν η εξαιρετικη ερμηνεια του Bale που ηταν διαφορετικος τοσο εμφανισιακα, οσο και ο τροπος που επαιζε σε σχεση με αλλες ταινιες.

Τελος ειδα και το Megamind

που ηταν αρκετα καλο, αλλα δεν εφτανε στα επιπεδα αλλων animation. Δεν ειχε κανα τρελο γελιο, γενικα καλο ηταν αλλα χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο. Πιο πολυ απο ολα μετραγε το soundtrack με AC/DC και Ozzy…:metal:

Ναι ο πρωταγωνιστης πολυ μαγκας, μου αρεσε αρκετα και στο [B]Nueve Reinas[/B].
Κομπιναδορικη ταινια, σε φαση The Sting περιπου (οσο μπορει να φτασει φυσικα). Τσεκαρετε την

Tην είχα δει σε VHS όταν είχε βγει και είπα να την ξαναθυμηθώ τώρα σε HD

ξανα το

τι πανεμορφη ταινια.γροθια στο στομαχι σε τυπους που μιζεριαζουν με το παραμικρο :–
και οι δευτεροι χαρακτηρες ενας και ενας.ειδικα ο γερακος στο τελος:cry:και εντι βεντερ στο σαουντρακ ε.και πανεμορφα τοπια.νταξει πολυ δυνατη!

Κανιβαλισμός, βία, cult ηθοποιία και βυζιά Ursula Andress.:wink:

Πολύ καλή!Την είχα δει πριν από κανα χρόνο για να σκοτώσω την ώρα μου και στο τέλος είχα σκαλώσει.

Χθες είδα το Υοjimbo.

Αν και δύσκολα βλέπω παλιές ταινίες (γιατί για κάποιο λόγο πριν τις δω μου φαίνονται βαρετές και ότι απευθύνονται σε άλλο κοινό) για άλλη μια φορά διαψεύστηκα.Πολύ καλή!Προτείνω σε όποιον δεν την έχει δει.

Καλή η ιστορία αλλά μέτρια η σκηνοθεσία και η απόδοση των ηθοποιών…διασώζεται φυσικά η μεγάλη Faye Dunaway.

φοβερή!!! ψήθηκα να την ξαναδώ :p:p

ειδα

ποσο τον παω αυτον τον ανθρωπο ρε πουυυστη κ μονο με τη φατσα του γελαω!!

pop corn movies χθες και σήμερα.

Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Πετυχημένο το δίδυμο Cruz-Diaz. Καλό χιούμορ καταιγιστική δράση ότι πρέπει για χαλαρή θέαση μαζί με pop corn και coca cola. Αναλόγως με την όρεξη ίσως και να την ξαναέβλεπα. Μου άρεσαν μερικά σκηνοθετικά τρικ [SPOILER]όπως αυτό που βλέπουμε αποσπασματικά μια απόδραση και το κυνηγητό που ακολούθησε μέσα από την θολούρα του βλέμματος της μισοκοιμισμένης από υπνωτικό Diaz [/SPOILER]

Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση με την παλιά ταινία του Charles Bronson αλλά αυτή εδώ ήταν μάπα. Τα traspoter ήταν ένοχες απολαύσεις όπως φυσικά και τα crank αλλά εδώ δεν υπάρχει ούτε το χιούμορ ούτε η γραφική υπερβολή αυτών των ταινιών και το μόνο που μένει είναι το μακελειό για το μακελειό. 80 λεπτά ταινία δράσης και όμως κατάφερε να γίνει βαρετή.

Πατάτα

Μόνο εγώ το είδα χτες ρε παιδιά;

Όχι βέβαια, 100στη φορά πρέπει να το δα. 8)

Η σκηνή που εξηγεί ο Τζάκσον στο Ροθ το πως αντιλαμβάνεται το Εζεκιήλ 25:17 μάλλον είναι η αγαπημένη μου στον κινηματογράφο.:smiley:

εγώ θα το δω σε λίγο…στο dvd:p :slight_smile: :!: