+1
Classic
B’ υπεραναλυτικο ποστ (ταινιες ποθ δα χτες τεταρτη, χθες και σημερα)…
The Fighter (2010)
Ειχε την πρωτη φουρνια ταινιων φετινων οσκαρ αυτο το τελος της εβδομαδας καθως ειχα δει μονο το σοσιαλ νετουορκ…
λοιπον αυτη η ταινια ειναι πολυ ωραια! η σκηνοθεσια βεβαια θεωρω αδικα προτιμηθηκε αντι του νολαν στο ινσεπτιον για το οσκαρ η και του μπουλ…
σεναριο οχι κατι ιδιαιτερο βεβαια πιστη αντιγραφη απ την ιστορια, κραταμε υπερτουμπανη εμφανιση μπειλ (διακαια το οσκαρ) και μελισσας λιο (και εδω αν και δεν εχω δει εμφανηση χελενα μποναμ μαλλον δικαια)… υπερβολικη η υποψηφιοτητα ανταμς ουολμπεργκ κλασικα μετριος…
Inception (2010)
αριστουργημα… πολλαπλα εγληματα απ τα ακαντεμυ αουορντς
α. δεν προτεινεις τον νολαν για βραβειο μπεστ σκηνοθετη αρα εισαι ηλιθιος
β. δεν προτεινεις τομ χαρντυ για β αντρικο αρα εισαι ηλιθιος
γ. δεν κερδιζει το σεναριο που το θεωρω ισως στα τοπ 5 μπεστ σεναρια απο ταινιες που χω δει αρα εισαι ηλιθιος
οπως και να χει απιστευτο σεναριο, φανταστικη σκηνοθεσια (ισως η καλυτερη του νολαν), ντι καπριο μετριος ως συνηθος αλητης χαρντυ και ανετα η καλυτερη ταινια που χω δει μεχρυ τωρα για οσκαρ
127 Hours (2010)
ΦΟΒΕΡΗ ερμηνεια τζειμς φρανκο δεν χορτενεται, αριστουργηματικη σκηνοθεσια του ντανυ μποιλ και γενικα ταινιαρα το στορυ αρτια κατασκευασμενο και πολυ ωραια φωτογραφια γενικως…
The Black Swan (2010)
αριστουργημα του αρονοφσκι ειχα απ το ρεκβιεμ να δω τον αρονοφσκι να σκηνοθετει ετσι φοβερη σκηνοθεσια αλλα και το σεναριο εγκλημα που δεν πηρε υποψηφιοτητα στα φετινα οσκαρ. οπως και εγκλημα για τη μιλα κουνιςπου δεν τις δωσαν υποψηφιοτητα για β γυναικειο. πορτμαν (απ τις πιο ωραιες γυναικες εκει εξω) ισως το πιο δικαιο οσκαρ εβερ και απιστευτη ερμηνεια.
αι νιντ σαμ σλιπ ναου
το Inception με τον καιρό μέσα μου επεσε και έσπασε τα μούτρα του…
Συμφωνώ με crimson…
Έχοντας δει και τις άλλες ταινίες που είδες savaelako το inception μου φαίνεται αρκετά κατώτερο απότα υπόλοιπα 3…
ontopic:
Crazy Heart…Jeff Bridges.Απλα καταπληκτικός!!
Το είδα εχθές… Ότι και να πω είναι λίγο…:lol:
Περιμένω με αγωνία την τρίτη ταινία από τα τρέιλερ του Grindhouse…
Το επικό [U]Thanksgiving[/U]
χτες στο star
πολύ καλό! η καλύτερη ταινία με την Diaz που έχω δει!
λίγο προβλέψιμο αλλά πολύ συγκινητικό…
χθες στη νετ ,δεν το ειδα απο την αρχη αλλα οσο ειδα μ’αρεσε
Την είδα σήμερα! Jeff Bridges εξαιρετικός, άξιζε με 1000 το όσκαρ, και το ομώνυμο τραγούδι μου άρεσε που τσίμπησε κι αυτό το αντίστοιχο αγαλματίδιο. Η ταινία γενικά όχι κάτι τρομερό, αλλά καλοφτιαγμένη και την ανέβαζε πολύ το καστ (που συμπλήρωναν οι Colin Farrell, Maggie Gyllenhaal, Robert Duvall). Ας επαναλάβω, Jeff θεός!!
Το ‘‘Ματζέστικ’’
Η δικαίωση όλων των μεγαλο-κακών. Πολύ καλό animation με τρομερό χιούμορ και έξυπνο παιχνίδι με τις έννοιες περί καλού και κακού. Πολύ καλύτερο από το Dispicaple me.
Wishmaster I II III…καλός τρόμος για το dvd:):!:
[B]tulpan[/B]
πέρασε και δεν ακούμπησε :?
Λοιπον εχουμε και λεμε
La comunidad-Ευχαριστη μαυρη ας πουμε κωμωδια σε ενα διαμερισμα στη Μαδριτη οπου ολοι οι γειτονες εχουν κανει μια συμφωνια ωστε να μοιραστουν τη περιουσια ενος πλουσιου αλλα κατα τυχη μια loser βρισκεται μπροστα τους.
Los amantes del circulo polar-Αρκετα γωνστη ταινια εδω στην Ισπανια.Ρομαντικη συγκηνητικη,’‘με κρατησε’’.Δεν ενθουσιαστηκα αλλα μου αρεσε.
Ροδα τσαντα και κοπανα νεα βερσιον.Απλα η χειροτερη ταινια που εχω δει ποτε μου.Οι χορηγοι που διαφημιζονταν σε αυτο το εκτρωμα πρεπει να πανε και να ζητησουν τα λεφτα τους πισω.
Θηλυκη εταιρια-Κωμωδια με αρκετους ελληνες ‘‘σταρς’’ της προηγουμενης δεκαετιας.Πιανει ωραια το σφυγμο καποιων πραγματων και κυλαει ευχαριστα…
http://www.youtube.com/watch?v=6ormvqANXQ4
Γλυκια συμμορια-Θεωρειται η καλυτερη ταινια του Νικολαιδη.Για μενα ηταν η πρωτη που ειδα και με εκανε να θελω να δω και την υπολοιπη φιλμογραφια.Φοβερη σκηνοθεσια.Με τρελανε.
[B]The Shawshank Redemption (1994)[/B]
Πολυ ωραια ταινια βασισμενη σε βιβλιο του στηβεν κινγκ (καποιοι λενε το καλυτερο του).
Εχουμε απιστευτα καλη ιστορια, με πολυ καλες ερμηνειες (μοργκαν φρημαν) αλλα κυριως την αριστουργηματικη ερμηνεια του τιμ ρομπινς…
κυλαει σαν νερακι παρα τις 2 βαλε ωρες της, σκηνοθεσια οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα γενικα ειναι μια ταινια που δεν σε κουραζει.
H ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της μυστικής πράκτορα της CIA Valerie Plame που πριν από την επέμβαση στο Ιραν είχε βρει στοιχεία πως το καθεστώς του Σανταμ ΔΕΝ είχε ποτέ όπλα μαζικής καταστροφής. Πολεμήθηκε και τελικά εκδιώχθηκε από την υπηρεσία μετά την αποκάλυψη της ταυτότητα της από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Η ταινία είναι γενικά καλή στα πλαίσια μιας κατασκοπευτικής περιπέτειας, το μόνο κακό είναι πως περισσότερο θέλει να πει την ιστορία αυτή καθε αυτή παρά να παρουσιάσει μια δραματουργία. Η οποία υπάρχει βέβαια και πείθει κυρίως χάρη στις εξαιρετικές ερμηνείες από Σον Πεν σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, και την Ναομι Γουοτς. Σίγουρα αξίζει πάντως και μόνο για την ιστορία που έχει να πει.
…πλάκα πλάκα, σε πόσες ταινίες έχουν παίξει αυτοί οι δύο μαζί;
…αυτή είναι η τέταρτη νομίζω…και όλες καλές
:):!:
- [B]Severance[/B] : καλή κωμωδία τρόμου.
[B]Βαθμός : 6[/B]
- [B]Ferris Bueller Day Off[/B] : από τις καλές κωμωδίες των 80s.
[B]Bαθμός : 6[/B]
- [B]Τaken[/B] : ενδιαφέρων χωρίς όμως να είναι κάτι αξέχαστο.
[B]Βαθμός : 7[/B]
όσο πολιτικά σαθρό είναι το σενάριο του taken, άλλο τόσο εθιστικό είναι το μοντάζ και ο ρυθμός του
Lee Daniels - Precious (2009)
ειδα αυτη τη ταινια με πολλες προοπτικες αλλα απογοητευτικα… δηλαδη η ερμηνεια της μονικ και της σιντιμπε δεν μου βγαλαν κατι ιδιαιτερο αλλα και το σεναριο καπως επιτιδευμενο και η σκηνοθεσια δεν με τρελανε…
γενικα απογοητευση…