Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Πόσο αγαπώ τον Πολάνσκι, τον Μπρόντι, αυτή την ταινία, τις ταινίες περι ολοκαυτώματος γενικά…

μπρίκια κολλάμε?? :stuck_out_tongue:

ναι φιλε μου το εχω στο προγραμμα να το δω καποια στιγμη!!!

Ξενύχτι απόψε, για ‘‘Ιωάννα Της Λωραίνης’’, αλλά για μένα το αξίζει…για τις φοβερές-επικές μάχες, τουλάχιστον:):!:

3 η 4 φορά. Κάθε φορά που την βλέπω γίνεται όλο και καλύτερη.

Με μία λέξη, άρρωστο…

Εντάξει, μια ματιά που έριξα σε κάτι φωτο στο imdb από την παραπάνω ταινία πρέπει όντως να είναι πολύ sick…

Είδα το Charlie και το Εργοστάσιο Σοκολάτας ή όπως διάολο λέγεται! Ωραίο! :smiley: :smiley:

ναι το taxidermia πολυ αρρωστια.

tres bien.επος.παροτι αρκετα μεγαλη ταινια δεν βαρεθηκα καθολου,βοηθησε βεβαια ενας μπαφος στην αρχη και ενας στη μεση.
αναρωτιεμαι παντως πως θα ηταν αν την εκανε ο jodorowsky με μουσικη απο floyd.

Γαμάει το Ταχιδερμία, ποτέ άλλωτε οι εμετοί δεν ήταν τόσο γευστικοί και καλλιτεχνικοί, και γενικά αυτό είναι τέχνη!

για σήμερα:

^ωραια καφριλα και αυτο!η διασκευη στο mongoloid γαμαει!

Μου κίνησε το ενδιαφέρον αφού πρόκειται για μεταφορά του The Whale από Moby Dick μόνο που αντί για φάλαινες έχουμε δράκους. Η ταινία ωστόσο δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, περισσότερο με φτηνό επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς μοιάζει και τα λιγα στοιχεία που παίρνει αυτούσια από το βιβλίο φαντάζουν μάλλον ξένα.

:thumbup:

Περιεκτικά σχόλια! Θα έδινα βαθμολογία, αλλά άκουσα πως είναι κάποιος εδώ μέσα που αντιδρά σ’ αυτή τη μέθοδο… :roll:8)

:’)
οτι καλύτερο εχω δει τον τελευταίο καιρό…
pure epicness!!! :smiley:

Α’ Υπεραναλυτικο Ποστ
λοιπον επειδη εχω λιωσει ταινιες ακολουθει ενα ποστ για δευτερα/τριτη (δεν ειχα ποσταρει)

[B]John Hillcoat - The Road (2009)[/B]
Λοιπον εδω εχουμε την 2η ταινια του τζον χιλκοτ σκηνοθετη που εμαθα απ την ταινιαρα προποζισιον και τα ΟΣΤ του νικ κεηβ… εδω πιανει ενα ποστ/αποκαλυπτικ σεναριο και το παιρναει σε μια αλλη διασταση με επιτυχια! η σκηνοθεσια αψογη αλλα και ο βιγκο μορτενσεν ισως στη πιο ωραια ερμηνια της ζωης του (μαλλον ειναι και η πρωτη ερμηνεια του που μ αρεσε αρκετα)…

[B]Pink Floyd - The Wall (1982)[/B]
Aρχιζω με το σχολιο οτι δεν με τρελαινει το δε ουαλ αλλα ενας κολλητος μου απ την στιγμη που ειδε τον ουοτερς μου τα χε κουνησει με το λαιβ του αιωνα κτλ οποτε εκατσα και το ειδα! ενταξει ειναι βεβαια δυσκολο να παρακολουθησεις μια ταινια που βασιζεται στη μουσικη και αυτη δεν σε τρελαινει αλλα παρολ αυτα σε αυτη την ταινια διεκρινα πολυ ωραια σκηνοθεσια και το σεναριο σε καποια σημεια περιεχει πολυ ωραιες σκεψεις σε καποια ισως χανεται το νοημα που θελει να περασει ο ουωτερς… τεσπα καλη ταινια αλλα μεχρυ εκει…

[B]Παντελης Βουλγαρης / Ψυχη Βαθια (2009)[/B]
Πολυ μετρια ταινια δεν με ενθουσιασε η σκηνοθεσια δεν ειναι κατι φοβερο, το σεναριο παρολο που εχει ομορφες σκεψεις σε καποιες στιγμες κουραζει και ανακυκλωνεται ενω η ηθοποια με αφησε παγερα αδιαφορο…

1. [B]Ηatchet[/B] : κωμωδία τρόμου με την κλασσική πλεον υπόθεση : ομάδα ανυποψιάστων νεανιών, μεταξύ των οποίων και οι στάνταρ χαζογκόμενες, χάνονται στη μέση του πουθενά και καταδιώκωνται μέχρι τελικής πτώσεως… από τον τρελάρα της περιοχής. Αφθονο μακελειό, ρυάκια αίματος και τα γνωστά σε μια καθόλα άσχημη ταινία.

[B]Βαθμός : 6[/B]

1. [B]Blood Car[/B] : ψάχνετε για “εναλλακτικά”… καύσμα ; Εαν ναι, τότε αυτή η θεόμουρλη κωμωδία τρόμου είναι ότι πρέπει.

[B]Βαθμός : 7[/B]

1. [B]Μegamind[/B] : ακόμα ένα έξοχο, ευφυές και απολαυστικό animation της περασμένης χρονιάς. Προφανώς αν υπήρχαν 4 υποψηφιότητες για Οσκαρ στα animation, θε έμπαινε και αυτό.

[B]Βαθμός : 8[/B]

Ο ασυμβίβαστος με τον Σιδηρόπουλο.Πολύ καλή ταινία!

Ε ναι. :smiley:

πολυ καλη ταινια,συνιστατε ανεπυφιλακτα

η τελευταια εξοδος:ριτα χειγουορθ στο μεγκα πριν λιγο.οσες φορες να τη δω παραμενει γαμημενα τελεια:D:D:D