σάμπως εσύ γράφεις τίτλους.
Το Bronson είναι η εικόνα φαίνεται κανονικά σε έμενα. Βασικά αν χρησιμοποιείς google chrome πολλές φορές δεν εμφανιζει τις εικόνες δεν ξέρω γιατί μου το έκανε και εμένα μέχρι που άλλαξα σε mozilla
ουτε σε εμένα φαίνεται και δεν έχω chrome…
καλά μόνο εγώ την βλέπω; :lol::lol:
Chrome αλλά τίποτα κι από δω ε.
Το Chrome έχει στανταρ πρόβλημα με τις εικόνες το αντιμετώπισα σε πάρα πολλά σαιτ αυτό όταν το χρησιμοποίησα, ένας από τους λόγους της αλλαγής σε mozilla. Τώρα για την εικόνα του bronson θα παραμείνει μυστήριο. Πάντως καλά είναι να γράφουμε τίτλο έτσι και αλλιώς.
Ναι ρε παιδιά,στο search δεν φαίνεται ούτε το 1/10 από τα διαμάντια ή τις πατάτες που ποστάρονται εδώ μέσα.
Επίσης όποιος δεν γράφει έστω και την παραμικρή γνώμη τι καταλαβαίνει που ποστάρει?Ποζεριά κι έτσι?
εγώ όμως συνήθως προσέχω από που ποστάρω εικόνες, και σχεδόν πάντα είναι από το imageshack ή ανεβασμένο σε κάποιο blog, οπότε δεν εξαφανίζονται.
ευχαριστώ! όχι δεν χρησιμοποιώ chrome αλλά firefox, τόσα χρόνια τώρα…
όποιος θέλει περισσότερα για μία ταινία που ποσταρίστικε υποτίθεται ρωτάει τον χρήστη ή ψάχνει μόνος του (γιατί η δικιά μας γνώμη μετράει πάντα σαν υποκειμενική, ενώ πολλές μαζί όχι).
Προφανώς και τη γνώμη σου θα πεις. Αν θες να το αποφύγεις πες το story τουλάχιστον, ένα link από imdb πχ. Άσε που δεν γίνεται δουλειά αν καθόμαστε να ρωτάμε κάθε φορά ο ένας τον άλλο. Και στην τελική πόσο θα ενδιαφερθεί κανείς από το εξώφυλλο για να το ψάξει;
Προχθές είδα το [B]Kung Fu Panda[/B], διασκεδαστικότατο, υπερβολικό σε μερικά σημεία αλλά με πολύ γέλιο.
- [B]Despicable Me[/B] : πολύ καλό και περισσότερο συναισθηματικό από σπαρταριστό.
[B]Bαθμός : 8[/B]
- [B]Φρενίτις[/B] : αν και απο τις τελευταίες των τελευταίων ταινιών του Χίτσκοκ, εντούτις είναι μια από τις καλύτερες, πιο αριστοτεχνικά δομημένες και συνάμα υποτιμημένες. Προσωπικά μέσα στις 3 πιο αγαπημένες μου.
[B]Βαθμός : 9[/B]
- [B]Grave Of The Fireflies[/B] : ενα σπαρακτικο αριστούργημα κινουμενων σχεδιων.
[B]Βαθμός : 9[/B]
[B]Metropolis[/B]
το magnum opus του fritz lang. ένα love story σε ένα εφιαλτικό sci-fi περιβάλλον, με μια αιχμηρή ματιά πάνω στην πάλη των τάξεων που αποδεικνύεται τόσο μα τόσο προφητική.
επίκαιρο όσο ποτέ. αδύνατο να πιστέψεις ότι γυρίστηκε το 1927.
Sorry ρε φίλε, αλλά 8 αυτή η μαλακιάρα? Οκ ντάξει μετά λέτε να μη σας την λεμε που βαζετε βαθμους. Τραγικα υπερεκτιμημενη ταινια. Την αποθεωνατε ολοι, καθισα και την ειδα και βαρεθηκα. Μας γαμησε στο γλυκαναλατο. Αυτο ειναι το λαθος των animation (δε ξερω πως σκατα λεγονται) ταινιων, σημερα.
έλα ρε συ, ήταν ομορφούλι :oops:
ρε ντάξει δε το λέω τιποτένιο ούτε άθλιο, αλλά περίμενα κάτι πολύ καλύυυτερο απ’ αυτό που είδα και είχα όλη την καλή διαθεση να το δω και να μ’αρεσει
για τη συγκεκριμενη δεν ξερω, αλλα το λαθος ειναι οτι ακολουθουν μια συγκεκριμενη δομη, δεν υπαρχει πολυ φαντασια που ειναι το σημαντικοτερο σ’αυτες τις ταινιες, και η εμπνευση περιοριζεται στο ποσο καλα σχεδιασμενο ειναι το περιβαλλον. γενικα θα περασεις καλα αλλα δεν θα σου μεινει και καμια εικονα καρφωμενη στο μυαλο.
Aυτο ακριβώς ρε γαμώτο. Παρε σχεδόν τα περισσότερα animation που βγηκαν τα τελευταια 2-3 χρονια, up, despicable me, κλπ. Eιναι ΙΔΙΑ. ΟΛΟΙΔΙΑ. Πολύ λεπτομερεια στο τεχνικο κομματι και καμια πρωτοτυπία σε στορυ, σε επίπεδο εξέλιξης των γεγονοτων της ταινιας, κλπ.
Ελεος οχι αλλο καρβουνο δηλαδη. Και το χειροτερο ειναι οτι τα σκαμε στους σινεμαδες για κατι τετοια πανομοιοτυπα ταινιακια
Ε όχι και το UP στο τοίχο :lol: Αυτό κι αν έχω λατρέψει! Είναι και συγκηνιτικό εργάκι, ειδικά στην αρχή.
Για το Despicable δε θα διαφωνήσω, και μάλιστα αν δεν ήταν τα κίτρινα πλασματάκια θα 'ταν πολύ πιο μέτρια η ταινία.
το απ ξεκιναει με ενα καλο σεναριο αλλα στη συνεχεια ξεφουσκωνει
Mary & Max
The Fantastic Mr Fox