Ταινιαρα,Woody Allen γαρ!!!
Απλα προσκυναω προσωπικα!
Να μην ξεχασουμε να πουμε οτι στην ταινια αυτη,στο '‘Everything…’'δηλαδη,παιζει και ο δικος μας Τιτος Βανδης!!!
[SPOILER]Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε [/SPOILER]
Δεν σε πιανω!!!
Nαι ρε συ σωστα!!!
Πανε και καμμια δεκαρια χρονια που το ειχα δει κ δεν το θυμομουν!!!
Eκπληκτικη ταινια του Orson Welles,με πρωταγωνιστη τον ιδιο στον ομοτιτλο ρολο.Ο ηθοποιος Micheál MacLiammóir (ισως ο μεγαλυτερος Ιρλανδος ηθοποιος,κυριως του θεατρου)ειναι απιστευτος στο ρολο του Iago.
Η ταινια ειναι must-see για ολους τους σινεφιλ!!!
- [B]Devil In A Blue Dress [/B] : ομολογώ οτι το περίμενα σχετικά καλύτερο.
[B]Βαθμός : 7[/B]
- [B]Βαλς Με Τον Μπασίρ [/B] : ένα υψηλoύ επιπεδου και πολύ απαιτητικό φιλμ κινουμένων σχεδίων με πολιτικό-αντιπολεμικό χαρακτήρα.
[B]Βαθμός : 8[/B]
Φιλε Ροκακια,συμφωνω και μετα δυο,Απλα θα σου πω το εξης.Το ‘‘Devil In A Blue Dress’’ ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου βιβλια ever!!!
H ταινια υστερει πολυ σε σχεση με το βιβλιο,αλλα βλεπεται.Αν μπορεσεις να βρεις το βιβλιο,θα παθεις πλακα!!!
Eγω παλι σημερα ειδα το εξης
Mαυρη κωμωδια του γιγαντα Charlie Chaplin,που στην εποχη της ειχε δεχθει αρνητικη κριτικη.Πολυ καλη ταινια ,ο Chaplin παιζει και σκηνοθετει φυσικα,στο ρολο ενος δολοφονου γυναικων,με σκοπο να σωσει την οικογενεια του.
Φοβερη η σκηνη του δηλητηριασμου και του μη δηλητηριασμου.Οποιος την εχει δει καταλαβαινει τι εννοω!!!
Ταινία δεν είναι αλλά γάμησε!
το βρήκα πρόχειρο μπροστά μου:
…την ψυχολογία μου:):!:
Το Rabbit Hole με την Νικόλ Κίντμαν
…καλή, αν και με αρκετά δυσσάρεστο θέμα, που όμως δεν καταφεύγει σε φτηνό μελό
:):!:
[B]Bronson[/B]
Έργα και ημέρες του πιο διαβόητου κρατουμένου στην Αγγλία. Πολύ καλή ταινία με ξεχωριστή ματιά, δεν είναι άλλη μια ταινία για την ζωή στις φυλακές. Σου δίνει την εντύπωση ενός twisted παραμυθιού με την πιο γαμάτη αφήγηση που έχω δει σε ταινία. Αξίζει.
Francois Ozon, ‘‘Les amants criminels’’ (Criminal Lovers)
Καλογυρισμένο. Σενσουαλ + πσιχολοζικ.
Το The Others…πολύ Νικόλ Κίντμαν βλέπω τελευταία:):!:
To Bronson προφανώς, με τον Τομ Χάρντι.