BRONSON
ο τύπος γαμάει, όποιος δε το έχει δει να το δει.απλά.
BRONSON
ο τύπος γαμάει, όποιος δε το έχει δει να το δει.απλά.
Ανεκδιήγητο.
Είχα επίγνωση των πράξεων μου. Θέλαμε να δούμε μία ταινία που θα μπορούσαμε να λέμε μαλακίες όλη την ώρα για να γελάσουμε. Πλάκα είχε δε λέω. Θα το ξαναέκανα με άλλη ταινία του Cage άνετα.
Βαθμός: [SIZE=“3”]√[/SIZE]2
Ρε παιδια,πραγματικα γιατι καθεστε και βλεπετε μαλακιες???
Τοσες ωραιες ταινιες εχουμε προτεινει εδω μεσα και σε αυτο το thread και σε αλλα που αφορουν στο cinema.
Ριξτε μια ματια
Το ανυπέρβλητο έπος!!!
On topic:
Ύμνος στη βία και το λατρεύουμε…
Voider περιμένω πληροφορίες για το Husk. Ξέρεις οτι κάθε φορά που ποστάρεις τέτοιου στυλ ταινία ρωτάω, χαχαχαχα!
το Husk είχε ενδιαφέρον και μπορούμε να πούμε αξίζει να το δείς, το μόνο που με χάλασε είναι ότι το περιβάλλον και η ιδέα θύμιζε κάποια άλλη ταινία (Children of the Corn ή κάτι τέτοιο με καλαμπόκια και σκιάχτρα και εγκαταλελημένο σπίτι). αξίζει ένα 6/10.
Ε, με το που είδα το cover αυτό κατάλαβα κι εγώ, οτι θα είναι τέρμα Children Of The Corn η φάση…
12 angry men
Αριστούργημα. 12 ένορκοι κλεισμένοι σε μια αίθουσα εν μέσω μια υπερβολικά ζεστής μέρας του καλοκαιριού ετοιμάζονται να βγάλουν ετυμηγορία για μια φαινομενικά εύκολη υπόθεση, μέχρι που ο ένας από αυτούς αρχίζει να εκφράζει κάποιες αμφιβολίες.
Σενάριο τελειότητα και μια σκηνοθεσία που ανεβάζει σταδιακά την ένταση μέσα στο δωμάτιο των ενόρκων κάνοντας την ταινία να νομίζεις πως βγάζει περισσότερη αδρεναλίνη από ταινίες δράσης. Εντυπωσιακός ο τρόπος που χρησιμοποιεί ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες για να χτίσει σιγά σιγά τους χαρακτήρες που αντικατοπτρίζουν θαρρείς όλες τις προκαταλήψεις την τότε Αμερικανικής κοινωνίας, την πλοκή. Ένας ανεμιστήρας που δεν δουλεύει, μια νεροποντή που έρχεται ξαφνικά, ένας πατέρας που δεν έχει μιλήσει στο παιδί του για χρόνια.
Ένα άλλο μεγάλο επίτευγμα της σκηνοθεσίας… αν και όλη η ταινία εξελίσσεται μέσα σε αυτό το δωματιάκι, ευτυχώς δεν μοιάζει σαν μια κινηματογραφημένη θεατρική παράσταση. Μεγάλη υπόθεση αυτό.
Σε παρακαλώ μη λες τέτοια πράγματα και νευριάσει ο worst enemy και μου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι με κανα “[I]ε οχι ρε παιδια 8αρι σε αυτή τη μαλακιάρα. Και μετά σας λέμε γιατί βάζετε βαθμούς.[/I]”…:lol::lol::lol:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, γαμάτο αστείο.
[B]Βαθμός: 8[/B]
Ασε εγω ειχα παει και το ειχα δει στο cinema και σε 3d κι ολας#-o.Ακομα τα κλαιω τα λεφτακια μου:p
[B]Βαθμός ειρωνίας: 2[/B] Μπορείς και καλύτερα:)
Εχω ξαναπει για tο ‘‘12 Angry Men’’ και ξαναλεω οτι προκειται για επιτευγμα του τεραστιου και προσφατα αποθανοντος Sidney Lumet!!!
Ε, όταν μου γραφεις “μαλακιάρα” το Despicable Me, δε θα κανουμε καλαμπούρι ;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, σου άρεσε, ε ; Και εγω ξεκαρδίστηκα στα γέλια. Σε καλό μου…
[B]Forgetting Sarah Marshall[/B] : ποτε δεν ήμουν φανατικός των ταινιών του Απάτοφ. Και αυτή δε μου άρεσε τόσο πολύ.
[B]Βαθμός : 5[/B]
Τραγικο δεν αντεξα να το δω ολο!!!
^^^
Όντως, το αποπάνω είναι εντελώς αίσχος. Σαν ιδέα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά στην υλοποίηση κλάφτα…
[B]Τhe Accused (198 8)
[/B]
Eξαιρετικη ταινια με τις Jodie Foster και Kelly McGillis.Πραγματευεται το βιασμο μιας κοπελας και το κατα ποσο αυτη το προκαλεσαι η οχι.Η ταινια ειναι παρα πολυ καλη,μετρημενη ,χωρις διδακτισμους και την προτεινω ανεπιφυλακτα!
Η Jodie Foster ειναι απλα απιστευτη.
Ειχα να το δω παρα πολλα χρονια και το ειδα παλι εχθες.Πολυ ωραια ταινια!!!