επιτέλους!!!
πώς σου φάνηκε αυτή η ταινία Voider?
Για το ‘‘The Accused’’ μιλας?Κι εγω χθες το ειδα!!!
Eιδα και εγω χθεσ το Limitless . Νταξ ευχαριστο ητανε, το χαρηκα , σα να σου λεει παιρνε ντρογκες αρκει να εχεις αρκετες
To γράφω γιατί είναι, και τεκμηριώσα και την άποψη μου σε επόμενο ποστ, αντί να γράψω: “χχμμμ το βρήκα ιδιαιτέρως βαρετό, βαθμός: 4”
Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσεις, περιμένω τη θλιβερή σου απάντηση και μετά θα σε κάνω ignore γιατί τελικά με κούραζεις πολύ, ενώ όταν διαβάζω ποστ σου σε αυτό το θρεντ (το μόνο στο οποίο ποστάρεις btw) πραγματικά βγάζω αφρούς. Mία μεγάλη αγάπη θα τελειώσει εδώ αλλά δε πειράζει…
Πω πω ρε μεγαλε. Εισαι πραγματικα απίθανος.
Αιντε τραβα βρασε κανα αβγο και μην ασχολεισαι με τα ποστ μου, αφου βγαζεις αφρους οταν τα διαβαζεις…
Καλα Χριστούγεννα !
[B]Βαθμός : Κάτω απο τη βάση. Να επαλαβεις τη χρονιά.[/B]
:bye:
Ξυλο…Ξυλο…Ξυλο…Ξυλο…
Μα τετοιο πραγμα…δεν εχω ξανασυναντησει σε forum.
Αναθεμα αν εχω καταλαβει τι ακριβως τον πειραζει.
Διακοσια μυνηματα την ημερα γραφονται, ενα σωρο κριτικες κανουν οι συμφορομιτες, ενα σωρο κριτικες κανω εγω, αλλοι συμφωνουν, αλλοι διαφωνουν, με αλλους συμφωνω, με αλλους διαφωνω, μονο η δικια μου αποψη τον πειραζει.
Εχει φτιαχτει ξεχωριστο thread για το Despicable Me, οπου σχεδον ολα τα ποστ τον συμφορουμιτων το θεωρουν μια πολυ καλη ταινια όπως και εγω, αλλα η μονη κριτικη που τον πειραξε ειναι η δικη μου…
τι να πω. Τσιρκο…[-X
Χμμμ ιδιαιτέρως παθιασμένες οι αντιδράσεις του ροκάκια, εξόχως έξοχη η οργή που εκπέμπει, αλλά δεν κατάφερε να την εκφράσει με φαντασία και δημιουργικότητα. Κρατάμε την ερμηνεία, προσδοκούμε σε καλύτερο σενάριο άλλη φορά.
[B]Βαθμός: 5,42[/B]
την αφισα ξεχασες
Άσε με κι εσύ μωρή μπουγάτσα, δεν μπορώ να βάζω τον Τζάγκερ τώρα, με αγριεύει η φάτσα του.
Και βαριέμαι να ψάχνω και ούγια “Νέο Ρεύμα”.
χτες
[B]Near Dark (1987)[/B]
Μυστηρια ταινια,παιδια!!!Πολυ ιδιαιτερη!!!
Προκειται για τη δευτερη ταινια της Kathryn Bigelow,συζυγου του James Cameron(Titanic,Alliens,Avatar),ενα vampire/horror/western film,με καποιους νεους τοτε αστερες του Hollywood(Bill Paxton,Adrian Pasdar και τη λατρεμενη σκατοφατσα Lance Henricksen).
Η ταινια εχει ατμοσφαιρα,ειναι βεβαια αργη και μεθυστικη θα ελεγα,τα νυχτερινα σκηνικα με τους υγρους δρομους,τις νταλικες,τα μπαρ και τα εγκαταλελειμμενα εργοστασια προσδιουν πολλα στη δημιουργια της ατμοσφαιρας,αλλα κατι με χαλασε και δεν με αφησε να απογειωθω με την ταινια.
Ειναι καλη ,αλλα δεν ειναι για ολα τα γουστα.Οποιος την εχει δει με καταλαβαινει.Εχει σκηνες που σου μενουν κι αυτο διοτι σκηνοθετικα υπαρχει μεγαλη δυναμη.Ο ρυθμος της ομως ειναι λιγο προβληματικος!!!
Στα συν της ταινιας παντως ειναι και η ακρως ατμοσφαιρικη,οπως παντα αλλωστε,μουσικη των τεραστιων
Tangerine Dream!!!
Την είχα γράψει και εγώ πριν απο κάτι μήνες.
Οντως πολύ ιδιαίτερη και χαρακτηριστική.
Και είναι ουσιαστικά η καλύτερη της Μπίγκελοου μέχρι και το Hurt Locker. Απο το Near Dark μέχρι και το Hurt Locker δεν είχε παρουσιάσει κάποια ιδιαίτερα συναρπαστική φιλμογραφία.
Βαθμό θέλουμε.
[B]Bαθμός : 3,24[/B]
1)Προσωπικα θεωρω καλυτερη ταινια της Bigelow το ‘‘Strange Days’’.Μου ειχε αρεσει βεβαια και το χαλαρο αστυνομικο ‘‘Blue Steel’’ με Jamie Lee Curtis,αλλα και το ''The Weight of Water ‘’ με Sean Penn.
2)Εγω βαθμο βαζω 7/10 στο ‘‘Near Dark’’.
3)Ρε Gracchus,μην τον πειραζετε ρε σεις.Προσωπικα του δινω ενα δικιο που αρπαζεται!!!Ο Worst Εnnemy τον βαζει να απολογηθει επειδη του αρεσε εκεινο το animation.Ενταξει δικιο εχει ο Rokakias.
Και εγω τόσο είχα δώσει στο Near Dark.
Εκανα edit και παιρνω το μερος σου!!!