Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Οκ, αλλα μη γράψεις και άλλο post, γιατι η εργοδοσία μου στο Νέο Ρεύμα είναι απαιτητική.

Αν με δει να σκοτώνω την ώρα μου στον υπολογιστή, θα με απολύσει και δεν το θελω.

Έλεος λίγο με τα αστεία με τον Ροκάκια…έχουν καταντήσει πιο κρύα και από σφηνάκι Jager και στην τελική δείτε απλά τα σχόλια του και αφήστε τον άμα γουστάρει να ποστάρει ότι βαθμό θέλει. Μπαίνουμε να δούμε καμμια πρόταση για ταινιούλα και βλέπουμε deja vu τους ίδιους σαχλούς διαλόγους. Μια χαρά ταινίες βλέπει το παιδί…

Κι εγώ πιστεύω ότι το έχετε παρακάνει λίγο με τον ροκάκια.
Το παλικάρι τουλάχιστον γράφει 2 πράγματα για την κάθε ταινία και με έχει ψήσει, κιόλας να δω αρκετές από αυτές που έχει ποστάρει. Κι εγώ δεν είμαι υπέρ των βαθμών, αφού απο τη στιγμή που γράφεις 2 λόγια και δίνεις να καταλάβει ο άλλος αν σου αρέσει ή όχι και γιατί, νομίζω ο βαθμός καθίσταται περιττός. Αλλά στην τελική κλάιν, αφού γουστάρεις να βάζεις βαθμούς, βάζε. Απλά εμένα μου περνάνε αδιάφοροι και κρατάω αυτά που έχεις γράψει πριν.
Και γουόρστ, εντάξει, εδώ σε βρίσκω λίγο άδικο και λίγο υπερβολικό.

Τα παντελώς ανούσια ποστ είναι του βόιντερ. Και δεν μπορώ να καταλάβω, από τη στιγμή που κάνει ολόκληρη διαδικασία να ανεβάσει τη φώτο (πρώτα στο imageshack και μετά εδώ, όπως έχει πει) που του παίρνει σίγουρα κάνα 5λεπτο, γιατί δεν αφιερώνει και 1 λεπτό ακόμα να γράψει 2 λόγια. Αλλά εντάξει αφού δεν νοιάζει αυτόν, θα νοιάξει εμένα; Απλά προσπερνάω χωρίς να δω καν τη φώτο.

εντίτ: Άρη, τηλεπάθεια :smiley:

^

++

Μάλλον έίμαστε στα ίδια επίπεδα κλίμακας curaccel όπως λέει και ο Νίκος και μας πείραξε ταυτόχρονα! :slight_smile:

Αν το λετε για μενα,ξαναλεω οτι εγω θεωρω οτι κακως του τη λενε κι οτι φυσικα δικαιωμα του ειναι να βαζει βαθμο!!!

Ρε σεις,αλλοι τον πειραζαν,μην βρω και τον μπελα μου!!

γιατι δεν εχουμε κινηματογραφικα νεα?>
το χωνω εδω…

[B]Λόγω των δηλώσεών του για τον Χίτλερ
Ανεπιθύμητος στις Κάννες ο Λαρς Φον Τρίερ[/B]

[SPOILER]

Ο Δανός σκηνοθέτης Λαρς Φον Τρίερ, ο οποίος εξέφρασε χθες τη “συμπάθειά” του για τον Χίτλερ, κηρύχθηκε σήμερα “ανεπιθύμητο πρόσωπο” από το Φεστιβάλ των Καννών “με άμεση ισχύ”, αλλά δεν αποκλείσθηκε από το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, ανακοίνωσε η διεύθυνση του φεστιβάλ.

“Το διοικητικό συμβούλιο καταδικάζει πολύ αυστηρά τις δηλώσεις αυτές και κηρύσσει τον Λαρς Φον Τρίερ ανεπιθύμητο πρόσωπο στο Φεστιβάλ των Καννών με άμεση ισχύ”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε. Σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, η διεύθυνση του Φεστιβάλ διευκρίνισε ότι η κύρωση αυτή δεν αποκλείει τον κινηματογραφιστή από τον διαγωνισμό για τον Χρυσό Φοίνικα.

Ο πρόεδρος του Φεστιβάλ, ο Γκι Ζακόμπ, συγκάλεσε σήμερα το πρωί έκτακτη σύνοδο του διοικητικού συμβουλίου για να εξετάσει ενδεχόμενες κυρώσεις σε βάρος του σκηνοθέτη.

“Το Φεστιβάλ των Κανών προσφέρει στους καλλιτέχνες όλου του κόσμου ένα εξαιρετικό βήμα για να παρουσιάσουν τα έργα τους και να υπερασπιστούν την ελευθερία της έκφρασης και της δημιουργίας” και “λυπάται βαθιά που το βήμα αυτό χρησιμοποιήθηκε από τον Λαρς Φον Τρίερ για να εκφραστούν σχόλια απαράδεκτα, μισαλλόδοξα, αντίθετα προς τα ιδεώδη του ανθρωπισμού και της γενναιοδωρίας στα οποία βασίζεται η ίδια η ύπαρξη του Φεστιβάλ”, προσθέτουν οι υπεύθυνοι.

Σύμφωνα με έναν απ’ αυτούς που συμμετείχαν στην έκτακτη σύνοδο του διοικητικού συμβουλίου, ο Λαρς Φον Τρίερ “εξακολουθεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό, όμως παρακλήθηκε να φανεί διακριτικός: έτσι, αν βραβευθεί την Κυριακή, του ζητήθηκε να μην έρθει να παραλάβει το βραβείο του”.

Η υπηρεσία Τύπου του φεστιβάλ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να πει αν τέτοια απόφαση λαμβάνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Φεστιβάλ των Καννών.
[/SPOILER]

http://www.protothema.gr/life-style/politismos/article/?aid=123111

καλός μαλάκας και του λόγου του παρ’ όλο που δε μένω 100% εκπληκτος

μου φάνηκε συναρπαστική shaman!!! :slight_smile: έπρεπε να έχει περισσότερα effects από το ναρκωτικό βέβαια, και να ασχοληθεί κι άλλο μ’αυτό και λιγότερο με τα της καριέρας, αλλά οκ. όποιος ξέρει παρόμοιες με πρέζα, προτείνεται…

μαλάκας επειδή γουστάρει τον Χίτλερ ή επειδή το δήλωσε ανοιχτά ?

:lol::lol:

Το διάβασα και ξεράθηκα στο γέλιο. Του αρέσει να προκαλεί αλλά δεν είναι τόσο έξυπνος για να το κάνει σωστά, ούτε καν στις ταινίες του βασικά. Για αυτό κάθε φορά που βλέπει μικρόφωνο και ανοίγει το στόμα του βγαίνουν από μέσα οι μεγαλύτερες μπούρδες που μπορεί να πει άνθρωπος μπας και τσιμπήσει κανένας ακόμα και δει τις ταινίες του.

Τραγικός πλέον

Άντε να δω αυτό το Twilight, δεν έχει και τίποτα άλλο:):!:

Ωραία ταινία, τρομερό suspense!

Οχι ρε φιλαρακι jiopa γι αυτο που ποσταρα το flatliners αν δεν το εχεις δει δες το στο προτεινω:D

To ψιλιαστηκα οτι το εκανες για κατι δικο σου αλλα στον υπολογιστη μου δεν δειχνει καμμια εικονα,ηταν κενο!!!

Συμπαθητικό…

Σοβαρα;Εμενα παντως στον δικο μου το δειχνει κανονικα:-k

Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δεν μπορώ να δω καμία από τις εικόνες που ποστάρεις. Ακόμα και στο τι ακούτε τώρα όταν βάζεις δεν μου τις εμφανίζει.

on topic

[B]Spiderman[/B]

Για 5-6 φορά. Ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών μου χρόνων

Ναι ρε φιλαρακο εχεις δικιο το βρηκα το προβλημα και το διορθωσα τωρα ολα ειναι ενταξει.On topic και εμενα ο spiderman ειναι ο παιδικος μου ηρωας:D

πώς σου φάνηκε αυτή η ταινία Voider?