:lol: μαλάκα σταμάτα…
κλαιν αλλα τουλαχιστον περασε ευχαριστα η ωρα
είδα το pontypool
καταπληκτική ταινία
όποιος δεν την έχει δει να το κάνει άμεσα
[B]Fish Tank(2009)[/B]
Bρετανικη ταινια παραγωγης 2009.Ταινια η οποια ασχολειται με τα προβληματα,τη σεξουαλικη καταπιεση κ την αναρμοστη συμπεριφορα μιας 15χρονης.Το σκηνικο στηνεται μεσα στο σπιτι κυριως μιας παραδοσιακης ‘‘οικογενειας γαμιομαστε’’ οπου η Αγγλιδα σκηνοθετις Andrea Arnold με την καμερα στο χερι,μας παρουσιαζει μια μανα και δυο κορες των οποιων η ανυπαρκτη σχεση μεταξυ τους και οι συνεχεις συγκρουσεις κυριολεκτικα σοκαρουν.
Η ταινια ειναι πολυ καλη,αν και καπως μεγαλη(124 mins),κι αυτο διοτι η σκηνοθετις εχοντας αποκλειστικη πρωταγωνιστρια την 15χρονη,δεν την αφηνει κυριολεκτικα σε ησυχια χαριζοντας στον θεατη ολες της τις σκεψεις και τις αντιδρασεις με αποτερο στοχο την διαμορφωση ολοκληρωμενων συμπερασματων.
[B]Against All Odds(1984)[/B]
Η ταινια αποτελει σχεδον remake του κορυφαιου κατα πολλους,και για τον υποφαινομενο,film noir,του ‘‘Out Of The Past’’(Αριστουργημα),αρα αντιλαμβανεστε οτι η συγκριση ειναι και δυσκολη και αναποφευκτη!!
Η ταινια ομως ,αν και δεν φτανει τα κορυφαια επιπεδα της ταινια του Jacques Tourneur,ειναι καλη.
Μεγαλο της ατου το cast της:James Woods,Rachel Ward,Jeff Bridges και Richard Widmark πρωταγωνιστουν σε ενα συμπαθεστατο neo-noir,του οποιου το δευτερο μισο ειναι σαφως ανωτερο απο την πειραματικη πρωτη ωρα!!!
^^ το fish tank ήταν επικίνδυνα κοντά στο να χάσει το δρόμο του…αλλά οκ…καλή ήταν…
[SIZE=“4”][B][U]The Thing[/U][/B][/SIZE]
σκηνοθέτης : [B]John Carpenter [/B]
πρωταγωνιστής : [B]Kurt Russell[/B]
μουσική : [B]Ennio Morricone[/B]
σαν να λέμε σιγουρακι…
επιστήμονες στην ανταρκτική δέχονται την επίσκεψη ενος σκύλου, και ενος ελικοπτέρου με δυο άτομα πλήρωμα που θελουν να σκοτώσουν τον σκύλο…αυτός ο σκύλος μοιάζει να εχει κάτι το ιδιαίτερο…
τρελό Sci-Fi /Thriller απο τον Carpenter …
δεύτερο ωραίο ποστερακι…
Πεταξου μια βολτα στο Horror/B Movies/Cult.
Σε προλαβαμε φιλε εδω κ καιρο!!!
Τ-Α-Ι-Ν-Ι-Α-Ρ-Α!!!
έχω πεταχτεί. εχω σταμπάρει μερικές που μου έκαναν κλικ…
μου φάνηκε συναρπαστική shaman!!!
που τη βρήκες αυτή ρε θηρίο, στο site που κατεβάζω δεν υπάρχει, ήταν και με subs ? θα τη κατεβάσω από αλλού να τη δώ αύριο, στο imdb λέγαν καλύτερη της πρώτης…
τέσπα για σήμερα:
Μιας και δεν την ήξερα και ψάρωσα που την ανέφεραν τόσοι πολλοί και είναι και του θεάρα Danny Boyle την είδα χτες. Δυνατό ταινιάκι!
Φιλαρακι voider δεν την κατεβασα σε dvd την ειδα:D Εμενα παντως μου φανηκε χειροτερη της πρωτης.Αυτος που εχουνε για πρωταγωνιστη ειναι πολυ χειροτερος απο τον τζεισον στειθαμ.
Classic!!!
[SPOILER]Και καραγούσταρα που ο McGregor τους κατουράει όλους στο τέλος, χαχαχα![/SPOILER]
Ξερω οτι αυτο που θα πω σηκωνει ban,αλλα τολμω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο το [B]υπερτιμημενο[/B] για μενα ‘‘Trainspotting’’.
Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Εμένα περισσότερο μου άρεσε το Trainspotting. Αλλά υπερτιμημένο; Άμεσο ban παρακαλώ! Χαχαχαχα!:lol:
Σημερα εχω προγραμματισει να δω την παρακατω ταινια.Αν το εχει δει κανεις,ας με ‘‘φτιαξει’’ λιγο.
Μαζί θα το φάμε το ban γιατί έχω ακριβώς την ίδια άποψη.
Ban και στο Dead λοιπόν! Προβλέπω πορεία εντός του φόρουμ με banner “Λευτεριά στα αδέρφια Dead και Jiopa”, χαχαχα!
λίγα λόγια γι’αυτή την ταινία, Voider?
Xa xa xa xa xa!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπον επι του θεματος ‘‘Wall Street’’ θα πει κανεις κατι???