Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

μου φάνηκε συναρπαστική shaman!!! :slight_smile:

Βόιντερ σοβαρά τώρα, αυτό που κάνεις δεν έχει κανένα νόημα. Είναι πιο ανούσιο ακόμα και από την πλειοψηφία των ποστ στο “τί ακούτε τώρα”. Δε χρειάζεται να γράφεις σεντόνια ρε άνθρωπε, ακόμα κι ένα απλό “γαμάει, δείτε την” ή “μαλακία, μείνετε μακριά” καλύτερο είναι.

ROFLMAO, πότε έγραψα σεντόνι αγαπητέ ? μήπως είσαι τυφλός ή με μπερδεύεις με κάποιον άλλον ? εγώ την αφίσα της ταινίας ποστάρω μόνο, κι άν κάποιος θέλει μία γνώμη του γράφω συνήθως δύο τρείς σειρούλες ΜΟΝΟ. για κάνε μου quote έστω ένα πόστ μου που να ήταν σεντόνι. αφού το λέω ξεκάθαρα ότι βαριέμαι να γράφω, ούτε βαθμό δε δίνω.

Εεεεεεε

1. Δεν είπα ότι έχεις γράψει σεντόνια (λολ), είπα ΓΡΑΦΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ.
  2. Άσε μας μωρέ που βαριέσαι να γράψεις ένα “γαμαειδειτετην”.
  3. ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ. ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΡΟΚΑΚΙΑΣ.

δεν ασχολούμαι τόσο φίλε, μπαίνω ποστάρω αφίσα και βγαίνω. έχω κι άλλες δουλειές να κάνω, άν κάποιος θέλει τη γνώμη μου, ρωτάει απαντώ δύο προτάσεις και τελειώνει εκεί το θέμα.

Καλά, αφού δε βαριέσαι να σε δουλεύει μια ζωή ο shaman, όπως θέλεις.

με τον shaman δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα!!! :slight_smile: άν με ενοχλούσε δε θα του απαντούσα απλά.

:dunno:

:slight_smile:

όλα καλά κι από δω, περιμένουμε το επόμενο ποστ

Α καλά σαι, και με πολλή αγωνία θα προσέθετα εγώ.
Θα ναι ωραία η αφίσα;!

Εδώ ο φίλτατος Cozy μας λέει να γράφουμε για τις ταινίες που είδαμε, όχι να αναφέρουμε τις ταινίες που είδαμε. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Στο φινάλε δεν με νοιάζει τι ταινία είδες, αν δεν μου πεις και 2 λέξεις γι αυτή. Ούτε εγώ αναλύω τόσο τις ταινίες που βλέπω, 2 λογάκια όπως τα γράφω. Αλλιώς ποιο το νόημα να γράφεις εδώ, αν δεν μοιράζεσαι την άποψη σου. Φαντάσου δλδ ο καθένας να πόσταρε εδώ μόνο την αφίσα και μετά να λέγαμε, “αα Γέρο(:roll::roll:) για πες μας πως σου φάνηκε!”

Παρολο που παιζουνε καλοι ηθοποιοι η ταινια ειναι πολυ βαρετη και μετα απο ενα σημειο προβλεψιμη.

[B][SIZE=“4”][U]The Machinist[/U][/SIZE][/B]

ένας εργάτης σε εργοστάσιο, έχει να κοιμηθεί περιπου ένα χρόνο…
στη ζωή του υπάρχουν δυο γυναίκες…μια πόρνη και μια υπάλληλος σε καφετέρια αεροδρομίου…
περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο σπίτι του και στο εργοστάσιο…
πράγματα που τον κάνουν να αμφιβάλουν αν όλα γύρω του είναι όντως μια συνωμοσία ή κάτι άλλο…

ΤΡΟΜΕΡΗ (σχεδον,mindfuck)ταινία, με έναν εξαιρετικό Christian Bale…(αν σας φάνηκε αδύνατος στο The Fighter, εδω θα πάθετε σοκ.!!)
τρομερή ατμοσφαίρα σε ολη την ταινία, και στιγμές που νομίζεις οτι βλέπεις ένα καλοφτιαγμένο the Twilight Zone επεισόδιο…

[B]info>…
[/B]*ο bale έχασε παραπάνω απο το 1/3 των κιλών του…το αποτέλεσμα ήταν να μην έχει σχεδόν καθόλου μύες στα πόδια του και να έχει πρόβλημα σε σκηνές που χρειάζονταν να τρέξει.!!
**ο χαρακτήρας που παίζει o bale ονομάζεται Trevor … από τον Trent Reznor των Nine Inch Nails !!!

Προσπερνάω το ξεκαρδιστικό της ασυνεννοησίας και λέω ότι πιο πολλή ώρα περνάει να ποστάρεις την αφίσα της ταινίας παρά [όνομα_ταινίας]: [άποψη για την ταινία με 2 λέξεις]

εδιτ:Το αποπάνω έλεγα να το δω,τώρα θα το δω σίγουρα

ψιτ…απο πανε…όπως λέει και μια κριτική που διάβασα πριν λίγο…σε πολλούς δεν θα αρέσει η ταινία…αλλά σε αυτούς που θα τους αρέσει , θα τους αρέσει πολύ.!!
ελπιζω να είσαι απο τους δεύτερους…:stuck_out_tongue:

για φιγούρα! Να δείξω στους άλλους τι είδα και να το παίξω ψαγμένος (άμα κάποιος εντυπωσιαστεί). Απλά βρίσκω κάπως ασήμαντο να γράψω κάτι που υπάρχει ήδη στο διαδίκτυο και με ένα search το βρίσκεις (μη πω με ένα κλίκ βρίσκεις και τη ταινία την ίδια ακόμα, οπότε κάθεσαι και τη βλέπεις για να σχηματίσεις δικιά σου άποψη). Αλλά τέσπα αφού θέλετε και μία προτασούλα, θα τη γράφω αρκεί να το κάνουν ΟΛΟΙ. Γιατί εγώ μόλις μπήκα στο thread η παράδοση ήταν “ποστάρω μόνο αφίσα” και γιαυτό την ακολούθησα…

προτιμώ την αφίσα γιατι πιάνει περισσότερο χώρο και κολλάει στο μάτι, ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ = 1000 λέξεις εξάλλου! Στην αφίσα φυσικά βλέπεις και τον τίτλο, ποιοί ηθοποιοί παίζουν (οι πρωταγωνιστές τουλάχιστον σίγουρα) και σε προϊδεάζει με αυτό που δείχνει για το τι πρόκειται να δείς στην ταινία. Θα μπορούσα να βάζω και trailers, αλλά το forum εδώ δεν έχει ενεργοποιήσει τον κώδικα για videos και δε νομίζω να υπάρχουν όλες οι ταινίες ανεβασμένες σε trailers στο youtube.

Όταν αξιωθώ θα δώσω feedback

To '‘The Machinist’'προσωπικα το θεωρω απιστευτη ταινια…!!!

ειναι αγαπημένη ταινία…
με bale να δίνει ρεσιτάλ!!

Επιτελους το ειδα κι εχω να πω οτι η ταινια ειναι παρα πoλυ καλη.Προκειται για μια βαθια ματια στον κοσμο των επιχειρησεων,του χρηματιστηριου,του αδιστακτου παζαριου και του θριαμβου της απληστιας και του χρηματος.
Εκπληξη για μενα ο Michael Douglas,τον οποιο ποτε δεν συμπαθησα ιδιαιτερα,που παιζει τρομερα και δικαια κερδισε το Oscar εκεινη τη χρονια.
Παραφωνια της ταινιας η ανεκδιηγητη Darryl Hannah η οποια κερδισε για την τραγικη της ερμηνεια και το Χρυσο Βατομουρο εκεινη τη χρονια,κανοντας το ‘‘Wall Street’’ τη μοναδικη ταινια στην ιστορια του κινηματογραφου μου εχει κερδισει Oscar και Xρυσο Βατομουρο ταυτοχρονα!!!
Παρ’ολα αυτα η ταινια ειναι εξαιρετικου επιπεδου,με γρηγορο ρυθμο και διεισδυτικη ματια!!!