Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

τι σκατά…? μόνο εγώ αγαπώ Michael Douglas…?? :-k

Aν δεν εχεις δει αυτη την ταινια θα παθεις μουνοπλακα με Michael Douglas.
Εδω κι εγω ,που σου λεω οτι δεν τον πολυγουσταρω,του εβγαλα το καπελο!!!

οι ατάκες της ταινίας είναι ΕΠΙΚΟΤΑΤΕΣ. ο Douglas είναι θεός και η ταινία από τις καλύτερες που έχω δει…
:thumbup:

[SPOILER]Bud Fox: About average yield… very attractive.
Hooker: Mmm…
[while unzipping Bud’s pants]
Bud Fox: Rising profits… strong balance sheet.
Hooker: I’m hot on this stock.
Bud Fox: It’s ready to take off. I’d jump all over it if I were you.
8)[/SPOILER]

Πες και τι επακολουθει μετα…

Όχι βέβαια. Το Wall Street δεν το έχω δει ακόμα αλλά ο Dougas ειναι εξαιρετικός σε όλες τις ταινίες που τον έχω δει.

Είδα για πολλοστή φορά το The Truman Show, και πάντα θυμάμαι την φάτσα πού’χε πάρει ο Κάρευ όταν είδε τον Μπενίνι να παίρνει το όκαρ για το…λα βίτα κούνια μπέλα
…ο Μπενίνι είναι εκπληκτικός ηθοποιός, αλλά εδώ η ταινία δεν άξιζε για το όσκαρ…κατά την γνώμη μου
:):!:

όπως είχα υποσχεθεί εχτές:

το οποίο δε θα το έλεγα χειρότερο του πρώτου, βασικά σε αυτό ταίριαζε περισσότερο ο Ιάσωνας κι όχι ο Λουκάς, ειδικά πρίν τη μέση που παίζαν κανονικό ξύλο στη φυλακή. Κι αυτό κάναν ουσιαστικά, ασχολήθηκαν λιγότερο με την κούρσα! Αυτό που με χάλασε ήταν ο τρόπος που παρουσιάζαν τον πρωταγωνιστή, πολλές φορές μου βγάζε το “σώπα ρε μεγάλε” και μιλάμε ήταν τόσο γαμάτος που όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο δε μπόρεσε να σπάσει μία απλή πόρτα. Ο μεξικανοεβραίος Τρέχο ήταν κομπάρσος, αλλά ακόμα πιο κομπάρσος ήταν ο τυπάς που παίζει στο Black Death και έκανε τον προδότη 006 στο Goldeneye. Tέλος να πώ ότι τον τελικό αγώνα δεν τον δείχνει (υποτίθεται τον βλέπεις στο 1).

Μεγάλη ταινιάρα.

Το μόνο που ενόχλησε (ντάξει, όχι πολύ) ήταν αυτές οι λίγες μεν, αλλά καλά τοποθετημένες αναφορές στα αγαθά της δημοκρατίας που επιτρέπει σε απλούς πολίτες να αποφασίζουν για τόσο σημαντικά θέματα χωρίς να έχουν ίδιο ώφελος μπλα μπλα μπλα.

Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήταν ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
Κι αυτός ο Χένρι Φόντα… μόνιμη ανατριχίλα η ερμηνεία του.

η ζωη ενος κοριτσιου απο το ιραν μετα την πτωση του σαχη.καταπληκτικη!

Εχω κανει Listening στα Γερμανικα για αυτο :stuck_out_tongue:

:thumbup: η κοπελια ηταν δικια μας κιολας \μ/

[B]The mosquito coast[/B]

Αυτή πρέπει να είναι η μοναδική ταινία του Weir που δεν είχα δει μέχρι σήμερα. Έγινε και αυτό πλεον :smiley:
Η απογοήτευση ενός ανθρώπου από τον υλικό κόσμο στην Αμερική τον οδηγεί πίσω στην φύση μακριά από όλα αυτά. Η οποία επιστροφή σιγά σιγά εξελίσσεται σε εμμονή με απρόβλεπτες συνέπειες για την οικογένεια του και τον ίδιο.
Ωραία ταινία αλλά σαν να μην κατάφερε να δώσει όλα όσα ήθελε. Σαν να περίμενα κάτι καλύτερο από όσα είχα ακούσει και διαβάσει για την ταινία. Πάντως αξίζει σίγουρα. Πολύ καλός ο Harrison Ford στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

[B]The Illusionist[/B]

Από τους δημιουργούς του τριο της Μπελβιλ. Όμορφο σινεμά που στηρίζεται στις εκπληκτικές εικόνες που δημιουργούν τα παραδοσιακά σκίτσα (αν και σε μερικές σκηνές σαν να παρατήρησα την χρήση ψηφιακού σχεδίου). Με σχεδόν καθόλου διαλόγους καταφέρνει να δημιουργήσει μια μεστή διήγηση για ένα ταχυδακτυλουργό και την παράξενη πατρική σχέση που δημιουργεί εν αγνοία του με μια κοπέλα που εντυπωσιάζεται από τα μαγικά του.

Ναι πολλές ταινίες δικαστικές τις εποχής έχουν κάτι τέτοια. Θυμήσου και το MrSmith goes to Washington του Capra.

Την προηγουμενη βδομαδα ειδα αρκετες ταινιες.

Αρχικα το The Tourist

το οποιο ενω ηταν περιπετεια, ειχε πολλα κωμικα στοιχεια. Βλεποταν ευχαριστα, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Περιμενα παραπανω με Johnny Depp και Angelina Jolie στους πρωταγωνιστικους ρολους.

Μετα ειδα το Last Night

που εχει να κανει με ενα παντρεμενο ζευγαρι που ο αντρας μπλεκει σε ενα φλερτ με μια συναδελφο του και η γυναικα βρισκει στον δρομο της εναν παλιο της ερωτα. Δεν μου αρεσε, μου φανηκε οτι ειχε πολλα ακυρα και δεν καταλαβα γιατι δεν χωριζαν οι παντρεμενοι αφου δεν φαινονταν να ειναι ευτυχισμενοι…

Επισης ειδα το The Dilemma

που ο Vince Vaughn ανακαλυπτει πως η γυναικα του κολλητου του εχει γκομενο και σκεφτεται αν και πως να του το πει. Καλουτσικη ηταν, οχι κατι ιδιαιτερο, βαρεθηκα λιγο σε καποιες φασεις.

Και ειδα ξανα και τις 3 ταινιες Pirates of the Caribbean.

Το πρωτο το Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl το εχω δει 7 φορες με αυτη και ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Καθε φορα που την βλεπω γουσταρω τρελα εχει ωραιο στορι, φοβερα σκηνικα, εναν απιστευτο Johnny Depp και πολυ γελιο. [SIZE=“3”]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/SIZE].

Το Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest επισης τρομερη ταινια, αλλα ενα κλικ κατω απο την πρωτη. Μου αρεσει τρελα και αυτη και ο Johnny Depp εξελισσει και αλλο τον χαρακτηρα του Captain Jack Sparrow.

Το 3ο το Pirates of the Caribbean: At World’s End μου αρεσε πολυ λιγοτερο απο τα 2 προηγουμενα. Χτες το ειδα 2η φορα η πρωτη ηταν στο σινεμα. Εχει πολλες ακυρες σκηνες και αχρειαστους χαρακτηρες, οπως π.χ. ο Captain Sao Feng. Ενω εχει ενδιαφερον η ιστορια στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας δεν εχει πολυ δραση και καπου το ξεχειλωσαν. Και μου την σπαει που εχει τοσο πρωταγωνιστικο ρολο η Keira Knightley.

Σημερα θα παω να δω το 4ο μερος το Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides και ευχομαι σε κατι ανταξιο των 2 πρωτων. Μακαρι.

Το χάλι το μαύρο…

ε συγγνώμη κιολας, αλλά με τέτοιο εξώφυλλο…:stuck_out_tongue:

1. [B]Charlie and the Chocolate Factory[/B] : προσεγμένη παραγωγή και σκηνικά ( xαρακτηριστικό άλλωστε των ταινιων του Τιμ Μπαρτον ), αλλα μου φάνηκε σχετικά χλιαρό και όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη η επιλογή του Ντεπ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

[B]Βαθμός : 7[/B]

1. [B]The Big Easy[/B] : παράξενος συνδυασμός detective film, crime thriller, αισθηματικού love story και αρκετων πινελιών χιούμορ, με τον Ντενις Κουέιντ να δινει εξαίρετη ερμηνεια, πλαισιωμένος απο δυο φοβερους καρατερίστες, την Ελεν Μπάρκιν και τον Τζων Γκουντμαν.

[B]Βαθμός : 7[/B]

1. [B]Σκυλίσια Μέρα[/B] : O Πατσίνο σε αυτή την ταινία είναι μόλις 35άρης και δίνει τοσο μεγαλειωδη ωριμη ερμηνεία σε μια θαυμάσια ταινια. Δυστυχώς τετοιοι 35αρηδες δεν υπάρχουν σήμερα.

[B]Βαθμός : 8[/B]

Το ειδα σημερα για 3 φορα και το βλεπω ευχαριστα και αλλες τοσες!!!Πολυ ωραια ταινια ο jim sturgess και ο kevin spacey δινουν ρεστα στους ρολους τους.Οσοι δεν το εχετε δει να το δειτε σιγουρα!!!

Δεν έχεις κι άδικο. Δεν ξέρω κι εγώ τι περίμενα…:stuck_out_tongue:

Το ‘‘Βανίλα Σκάυ’’…δεν τό’χα δει, και δεν πέθανα κιόλας:):!:

Eμενα μαρεσε πολυ βασικα.
Αλλα καλη φαση ειναι να δεις και την original ταινια στην οποια στηριχτηκε " Abre los ojos"