Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Captains Courageous(1937)

Τρομερη ταινια γυρω απο τη συμπεριφορα,αλλα και τη σταδιακη αλλαγη της,ενος πιτσιρικα.
Παιζει ο τερστιος ηθοποιος Spencer Tracy κανοντας μια ερμηνεια που του χαρισε το Oscar εκεινη τη χρονια.

Θεωρω οτι προκειται για μια ταινια που πολλοι γονεις και πολλα κακομαθημενα παιδια θα επρεπε να δουν οπωσδηποτε!!!

Το ειδα εχθες και μου αρεσε αρκετα και κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο απο το πρωτο!!!

Εγώ θα διαφωνήσω με το από πάνω. Θεωρώ την ταινία αυτή πολύ κατώτερη από την πρώτη και δυστυχώς την είχα δει στο σινεμα και κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Ο δε ρόλος της Σκαρλετ ήταν εντελώς κούφιος, λειτουργούσε αποκλειστικά και μόνο σαν ο “κράχτης” ή η “γλάστρα” της ταινίας. Καλός όμως για μια ακόμα φορά ο Μικι Ρουρκ.

Μου άρεσαν εξίσου και τα δύο Iron Man…και ειδικά ο Robert Downey Jr:):!:

Αυτό. Μέτριο αλλά η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πολύ χειρότερο…

Σε οσους αρεσουν οι πολεμικες ταινιες να την δουν.Εγω παντως γουσταρα παρα πολυ:wink:

ωραια ταινια αν και θα ηθελα να εχει και ενα σεναριο. καλογυρισμενη παντως…

χτες:

την ειχα δει πριν χρονια κ ειχα ξεχασει το τελος…:stuck_out_tongue:

Την ειδα πριν λιγο και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλη ταινια περασε ευχαριστα το διωρο.

Δες και το πρωτο φιλε.
Προκειται για φοβερη ταινια!!!

Οκ φιλαρακι jiopa θα το δω:D

Είδα που το είχε προτείνει κάποιος. Αρκετά αξιόλογη προσπάθεια. Πέρασε ευχάριστα η ώρα…

Πολυ καλο και δυνατο εργακι δρασης μαγκες να το δειτε:wink:

1. [B]Invasion Of The Body Snatchers ( 1956 )[/B] : κλασσικό στο είδος του cult sci-fi horror φιλμ, απο αυτά που έβγαιναν με το τσουβάλι τη χρυσή δεκαετία των 50s, με έντονα πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα στο παρασκηνιο και μια απο τις μεγάλες επιρροές του Τζωρτζ Ρομέρο. RIP Kevin McCarthy.

[B]Βαθμός : 8[/B]

1. [B]Invasion Of The Body Snatchers ( 1978 )[/B] : η δεύτερη μεταφορά του βιβλίου του Τζακ Φίνει στη μεγάλη οθόνη είναι και η καλύτερη. Ρεσιτάλ απο τον σπουδαίο ηθοποιό Ντόναλντ Σαδερλαντ και μερικές σκηνές all time classic. Πιο θριλερίστικο παρα πολιτικοποιημένο σε σχέση με το πρώτο.

[B]Βαθμός : 9[/B]

1. [B]Ιnvasion Of The Body Snatchers ( 1993 )[/B] : η τρίτη και τελευταία μέχρι σήμερα απόπειρα μεταφοράς του βιβλίου του Τζακ Φίνει στον κινηματογράφο είναι και η πιο αδύναμη. Λογικό. Αλλο Ντον Σίγκελ και Φίλιπ Καουφμαν και άλλο Αμπελ Φεράρα.

[B]Βαθμός : 5[/B]

Ωραιος!!!Εχω δει του 1958,φοβερο!!!
Οντως μεγαλη επιρροη για Romero.

Tα αλλα δυο remake τα ξερω,αλλα δεν τα εχω δει ακομη.
Toυ αγαπημενου μου Ferrara,ειναι πιπα???

Nαι, μετριότητα. Οχι σκουπίδι, αλλα μέτριο.

Παντως μου εδωσες ιδεα να ανοιξω thread για Abel Ferrara,πολυ αντιφατικος δημιουργος!!!
Ξεκιναω να γραφω…

Παρολο που δεν παιζουνε γνωστοι ηθοποιοι ειναι αρκετα καλη περιπετειουλα:D

Eχθές το βράδυ είδα το Lincoln Lawyer με τον Μακοναχι.
Μπορώ να πώ ότι άξιζε τον χρόνο που κάθησα για να την δώ.

Rock Star, ταινία του 2001 με τον Mark Wallberg και την Jennifer Aniston. Όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά απλώς καλή για να περάσει το βράδυ. Έχει ενδιαφέρον πάντως από μουσικής πλευράς, γιατί δείχνει μια όχι και τόσο ρόδινη πλευρά της ροκ, και πώς ορισμένα είδωλα εν τέλει απομυθοποιούνται.